Šta je novo?

OnePlus 3

Prepoznaje ga ali samo kao 'Oneplus drivers' nema nikakvih podataka.
Sysninja@ poslao sam im poruku,videcemo sta ce reci...

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

Zar ne bi trebao na ekranu da potvrdis MTP ili koji mod vec zelis kada ga zakacis da bi pristupio podacima... ?!On po def. ga samo puni, zar ne?!
Sent from my Redmi Note 4X

Poslednja izmena:
Pa da,ali je to sada nemoguce jer mu je ekran mrtav[emoji19]

Jel radi MHL ili nesto slicno kod 1+?Mozda ako moze, da ga zakacis na na monitor ili tv i spojis neki BT mis ili tastaturu, pa tako prebacis recimo putem ftp servera ili neke slicne app podatke na komp... Ovo je samo ideja, ne znam jel to moguce kod 1+...

Sent from my Redmi Note 4X

Poslednja izmena:
Jel bio upaljen usb debugging? Ako jeste, ima onaj chrome addon ' Vysor ', mozda moze da pomogne.

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

Probao sve,ne uspeva[emoji19] hvala svima na pomoci[emoji4]

8-9 meseci, znaci ~1 godina zvanicne podrske.

Platiš telefon 450e za godinu dana podrške. Smešno ili tužno, pa kako ko gleda.

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

To je bilo i očekivano, čim izbace novi model potpuno zaborave na prethodni, za OP2 npr. isti hardver maltene kao Nexus 6p, Nexus dobija O, OP2 ostao na MM. Ako se dobro sećam OP3 će još i dobro proći jer su protrčale 3 verzije, čini mi se da se originalno pojavio sa MM, pa maltene odmah apdejtovan na Nougat.
Podrška im je nikakva, a svaki drugi telefon sa nekim nerešenim hardverskim problemima. Bitno da su najglasniji na društvenim mrežama.

Poslednja izmena:
Uh. Sada vredi uzeti mob sa s820,s821 i s835 :)
Tipa mi5 ili mi5s .. šteta što nemaju lte800

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Poslednja izmena:
Dodje mi da uzmem sada OP3/T samo zato me nervira koliko se ljudi cimaju oko update-a :)

Hocu fon koji radi OOTB, a ne koji stalno nesto update-uje ;)

Ali nema OP3 po oglasima vec neko vreme :(

Poslednja izmena:
Pokušao sam da instaliram tu portovanu g kameru i nikako neće, stalno prijavljuje da je fajl korapted... Jel neko uspeo da instalira, da mi na pp pusti dobar fajl?

Sent from my ONEPLUS A3000 using Tapatalk

Pokušao sam da instaliram tu portovanu g kameru i nikako neće, stalno prijavljuje da je fajl korapted... Jel neko uspeo da instalira, da mi na pp pusti dobar fajl?

https://www.androidfilehost.com/?fid=889764386195922284 Ja sam instalirao, radi lepo.
Dodje mi da uzmem sada OP3/T samo zato me nervira koliko se ljudi cimaju oko update-a :)

Hocu fon koji radi OOTB, a ne koji stalno nesto update-uje ;)

Ali nema OP3 po oglasima vec neko vreme :(
Ima OP3T, a verujem da su svi zadovoljni sa op3. Ja sam obrisao moj oglas, jer ne znam sta bih novo uzeo.

Ja iz prve a pre toga sam imao 4.2 googlovu koja je neuporedivo losija od ove.
Ova je super.

sve iz prve proslo.. Uninstaliraj prvo ako imas googlovu app

Hvala svima, google kamera je pravila problem, kad sam je deinstalirao sve je prošlo kako treba

Evo par slika sa Google-ovom HDR+ kamerom. Point and shot, bez ikakvog edita.
https://flic.kr/s/aHsm1huy75

Dobra je g cam, imam utisak da su fotke bolje nego sa stock kamerom, jedino što na g ne radi slow motion (ili ja ponovo ne umem nešto da podesim kako treba)

Meni svaki cetvrti,peti snimak ne odradi, odn.zavrsim snimanje ali se snimak jednostavno ne pojavi u galeriji...
Ne mogu da provalim koji je razlog zasto jedan sm prodje, a drugi, neposredno posle/pre napravljen nece...

Da li je bese neko na temi pominjao slanje na servis?
Drugar nabavio 1+3, slomljen ekran, US verzija...na support chat-u mi kazu da je shipping free ako ga posaljem sa EU adrese i da placam samo popravku sto mi je isplativije/sigurnije nego da se zezam sa Aliexpress-om i sam menjam displej.
Bojim se da, kad urade sve, ne ispostave i racun za shipping s' obzirom da je telefon kupljen u USA, a i istekla mu je garancija.

Da li je bese neko na temi pominjao slanje na servis?
Drugar nabavio 1+3, slomljen ekran, US verzija...na support chat-u mi kazu da je shipping free ako ga posaljem sa EU adrese i da placam samo popravku sto mi je isplativije/sigurnije nego da se zezam sa Aliexpress-om i sam menjam displej.
Bojim se da, kad urade sve, ne ispostave i racun za shipping s' obzirom da je telefon kupljen u USA, a i istekla mu je garancija.
Slao sam ja 3T,shipping jeste free ali ne znam da li ima veze sto je kupljen kod Amera.Verovatno ne.

Gesendet von meinem LG-D802 mit Tapatalk

Taze... Sutra "prepipavanje"
8564ea012b285aa0610cfb11d59b717a.jpg

Vrh Dno