Šta je novo?

OnePlus 3

ima neko problem sa 7.1.1
poceo je bas da trosi bateriju vise....i primetim u džepu da krene da se greje sam od sebe (android system i play servisi nesto)
Ako si relativno skoro ubacio, moguce da se neke aplikacije optimizuju u pozadini.

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

Pa pre tri četiri dana.... Ne verujem da je to

Probaj hard reset pa vidi kako se ponasa. Ja sam imao slican problem na 7.1.1 beti.

ima neko problem sa 7.1.1
poceo je bas da trosi bateriju vise....i primetim u džepu da krene da se greje sam od sebe (android system i play servisi nesto)

Skoro pa identicna stvar i kod mene. SoT od kad je uradjen update ne prelazi 2h, (100-~30%) i bas juce sam primijetio i to blago grijanje dok ne koristim tel.

Na trenutnih 15h od proslog punjenja, 1:28h je SoT a Android OS prijavljuje 1h 24min awake. Ostalo jos 45% baterije.

Kod mene baterija ok ali sam primetio od update na 7.1.1 znatno slabiji odziv na ekranu za back. Mnogo iritantno,desava se ponekada da ni posle tri cetiri stiskanja ne reaguje.

Ma bas su nešto debelo zahebali.... Procesi su poludeli, desi se kad je u džepu da nešto radi i bas se ugreje, što reče uroš, sad nema sanse da dobaci 2h sot, A išao je preko 6h.... F. C. Uk

Ma bitno je da ima update bre 10 godina, nebitno je sto nista ne radi kao na OOtB :)

Svakako je bolji od samsungovog i LG-evog polu softvera.

Vise vjerujem devovima sa XDA, nego ovima iz OPa. Da se kladimo da npr LOS radi dobro.

Najveca prednost po meni ovog tela je OO, zato ga vecina i uzima i ja bih. Da nema toga, bio bi obicna karina kao i ostali osim nexusa/pixela (konstantna stabilnost sistema).

Sent from my G

Poslednja izmena:
Pa valjda su neki stari dev sa xda deo tima oneplus ?

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Sad posle wipe cache sve je ok. Back vise ne zeza.

Totalno netačno @running. Čak i jedan od najtežih skinovanih android-a(miui) radi odlično. Jedino gde stock ima debelu prednost je keširanje aplikacija i najbrži update. Dosta bitne stvari, ali prestanite da pričate kako je samo stock Android upotrebljiv. Uzmite i isprobajte malo nove Kineze pa iznesete onda sud...

Otisao ja u ajfone [emoji3]Menjao sam ga za iPhone 6S+, vec duze vreme planiram prelazak i rekoh aj da presecem.
O ovom telefonu na kraju krajeva imam samo reci hvale, i dalje br.1 preporuka sto se tice Androida,odlicno iskustvo tokom korišćenja. Od bagova sam imao samo to da mi ponekad zakuca sat,kako u onom gore baru tako i na widgetu,zakuca i ne pomera se. Nisam se nesto ni trudio da to sredim verovatno ima neki fix.
Nisam docekao ovaj nov update vidim da se zale ljudi, sredice to verovatno. Nikad se teze nisam oprostio od nekog telefona,definitivno najbolji Android koji sam imao,verovatno cu se kad tad vratiti na Android i sigurno cu prvo oneplus uzeti u obzir. Ok ko zna sta ce biti do tad, ali ono,verovatno svi mi pamtimo par telefona koje smo imali na koje bi se rado vratili i koji ostanu u lepom sećanju,OP3T je to kod mene, 9/10.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Poslednja izmena:
Pobegao od lošeg amoleda :)

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

^ Al da ne verujes,stize mi 6S+ vakuum,uključujem ga prvi put ono probijanje svetla po celoj gornjoj ivici. Poslao u iStyle i poslali mi nov,fala bogu s ovim je sad sve ok.
@joca89 jok,128gb verzija.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ali ne napisa ono glavno, odgovor na sustinsko pitanje, sto ga prodade kad je bio sjajan, nahvaljen i ode na iOS...[emoji26]

Sent from my G

Koliko je samo losija ergonomija na 6S+ u odnosu na OP3, duplo gori/tezi za koriscenje zbog debljine.

Valjda su sredili ovai bug sa baterijom i dranjem iste od strane sistema :)

3t=3, source im je identican, svi romovi su uglavnom unified. Isti telefoni sa drugacijim stock cpu clock-om.
Za sad nisu, no tek sam ubacio, videcemo kroz par dana.

Izašao je i full ROM (OP3) za nas sa TWRP - om i root - om. Tek flešovan, napisaću promene.

ne znam kako se tebi ponasa ali meni definitivno nije svaki dan isto. Par puta se desilo ono sto sam i opisao u prethodnim postovima (poludi android system i svuce je bas brzo) a opet se desi da bude koliko toliko normalna situacija....ali sigurno je od update na 7.1.1 krenulo...
Probacemo ovaj novi pa javljam kako je

I ja sam odradio update pa cu da vidim. Meni isto tako identicno poludi, samo sto poludi obicno kad mi telefon bas bas treba :))

Meni ne ludi (bar nije do sada pu pu) ali mi app Showbox zna poludeti i troši bateriju, ali znam za njega pa sam na oprezu. Ostalo - nemam zamerki.

Vrh Dno