Šta je novo?

OnePlus 3

Pa sta je tu cudno, uskoro ce svi flagship modeli imati edge amolede ili bar vecina.
Da ne pricam koji ce hajp nastati oko istih kad Apple ajfone ''obogati'' takvim amoledima, opasne pare ima da se ''vrte'' :)

Poslednja izmena:
Hahaha, treba pratiti reakcije apple botova, kad im omiljena kompanija patentira specijalni zakrivljeni ekran sa revolucionarnim gesture pokretima!
[emoji23] [emoji23] [emoji23]

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

Ma OLED katastrofa... [emoji4] Uzeo u lelenoru da čačkam opet s7 edge. Onako umašćen, zlatan, i prepun burn in-a... Da se čovek zaprepasti... Jasno da ne može toliko da se upropasti u regularnoj upotrebi, ali dovoljno da odeš do poslovnice i pročačkaš telefon 5 min. Odustaneš od kupovine odmah... [emoji4]

Jest' Vam i taj crApple nabio komplekse [emoji23] [emoji12] [emoji106]

Prije bi ih dobili na sudu nego Sljamsung.[emoji13]

Sent from my G

Poslednja izmena:
Ja mislim da su ajfon korisnici u panici zbog cena android flagship uređaja :)
Ima da bude, vidi ga ovaj, nosi ajfon nema kintu za s8+!
BRUKA ! :D

Uspeo sam da ispustim telefon u wc solju pre nego sto sam smestio moju sexy guzu na dasku, preselo mi sr*nje ... :d
Stavih ga u kutiju sa pirincem jedno 4-5 sata da izvuce vlagu, radi sve normalno ...

Ma OLED katastrofa... [emoji4] Uzeo u lelenoru da čačkam opet s7 edge. Onako umašćen, zlatan, i prepun burn in-a... Da se čovek zaprepasti... Jasno da ne može toliko da se upropasti u regularnoj upotrebi, ali dovoljno da odeš do poslovnice i pročačkaš telefon 5 min. Odustaneš od kupovine odmah... [emoji4]

Jesi li ti svestan da 6P koji poseduješ i koristiš ima amoled? Da bi isto i gore izgledao u poslovnici. I, ima li tvoj 6P gličeva i anomalija? Joco, Joco.

Sve je to tačno, ali ne menja realnost da su katastrofa svi izloženi telefoni u poslovnicama... [emoji4] Takva je tehnologija...

Uspeo sam da ispustim telefon u wc solju pre nego sto sam smestio moju sexy guzu na dasku, preselo mi sr*nje ... :d
Stavih ga u kutiju sa pirincem jedno 4-5 sata da izvuce vlagu, radi sve normalno ...

Sreca tvoja pa nije posle upao. Ko bi ga oprao od tolikih ****** :D Tesko da se moze osusiti za 4-5h, pa i sa svemogucom rizom, uvuce se vlaga. Vjerujem da je bila brzinska akcija, pa da nije ni dosao dole do vode. Doduse koliki je Op3 ne moze ni stati u sifon wc skoljke. :p

Fino radi, touch latency je izgleda malo ispeglan.

Nešto mi se ne dopada ova open beta 12. Koji je najlakši način za povratak na 4.0.3? Da li može adb sideload ili nekako drugačije?

Sent from my ONEPLUS A3003 from Tapatalk 5.7.2

Šta ti se ne dopada? Da znam, ja se omišljam da je flesujem ali sam kratak sa vremenom.

Ne radi fluidno kao 4.0.3, imam osećaj da se aplikacije za nijansu sporije otvaraju, a čini mi se da je i baterija malo lošija.

Sent from my ONEPLUS A3003 from Tapatalk 5.7.2

Data je i dalje f2fs, treba da radi isto(otvaranje apk). Za bateriju treba par dana, ne mozemo za nekoliko sati videti kako se ponasa baterija, mozda je bio neki gps drain ili sl.

OnePlus 3T colette edition

Izgleda sexy :smoke:

Poslednja izmena:
Običan mob crne boje ? :)
Ja reko biće tamno plave , šteta

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Stavlja se beli tj. soft gold na oglase[emoji3] Ovaj izgleda odlicno [emoji4]

A kako mislis da ga nabavis kada se proizvodi samo 250 komada i prodaje se po nekim radnjama u eu ? :)

Mislis da nece biti u serijskoj proizvodnji i da nece biti dostupan na sajtu?

razmisljam da uzmem sutra ovaj fon?!
ili da sacekam LG G6 posto vec godinama imam LG.... s kojim operativnim sistemom dolazi i koji je trenutno najnoviji... vidim da se priča o 7.1.1...
ima li manual mod u camera aplikaciji..??
nasao sam 500e mozda je malo previse, mada G6 ce biti jos vise....
kakva je baterija s obzirom da je 1920x1080 ekran.

razmisljam da uzmem sutra ovaj fon?!
ili da sacekam LG G6 posto vec godinama imam LG.... s kojim operativnim sistemom dolazi i koji je trenutno najnoviji... vidim da se priča o 7.1.1...
ima li manual mod u camera aplikaciji..??
nasao sam 500e mozda je malo previse, mada G6 ce biti jos vise....
kakva je baterija s obzirom da je 1920x1080 ekran.
Samo pazi koja je verzija, A3003 je bez lte800...

Steta sto nece biti OP3T colette preko sajta. Od kako je izasao tvit cekao sam da vidim sta ce biti, kad ono medjutim. Porucio gunmetal.

Moja greška, a3010 je bez lte800...

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno