Šta je novo?

OnePlus 3

Pa to jeste, malo su nerealne cifre.
A kako dobaviti OP3T za 430 u Srbiji?

Sent from my SM-N920K using Tapatalk

Kako prebacujem "Do not disturb" mod na Normal mod?

Ne mogu nigde da nađem te opcije, a telefon me je sam prebacio u DND mod.

Zahvaljujem, nisam provalio njegovu funkciju

Nisam siguran da li sam pomesao ili je neko pominjao varijantu za Crnu Goru?

Znaci pomesao sam. Hvala na informaciji.

Proslo nekih nedelju dve od kako sad vec koristim OP3t pa da ostavim i utiske.

Prvo za izgled nemam puno sta pisati, vecinom je subjektivno ali definitivno zamerka za ovaj screen protector, ne pokriva ceo ekran i sa strane zna jako da iritira kad je recimo u landscape modu telefon a potrebno je slide downovati notifikacije ili slicno. Za metal kuciste +

Ekran je ok, ne bih ga znao bas porediti sa ostalima, sasvim se lepo boje mogu podesiti u opcijama kako preko ponudjenih opcija tako i sa sliderom. Jedini downside je 1080p. Moje misljenje je da se komotno moglo staviti i vise sa obzirom na hardware i na bateriju koju su ionako povecali na ovom modelu.

Kamera - nista posebno, mada za low light ne preporucujem. Pretpostavljam da su namerno hteli da ustede na ovom segmentu.

Performanse - ubedljivo selling point telefona. Multitasking je izvanredan i preko 10+ aplikacija lagano. Ne bi bilo fer uporedjivati sa bilo cime sto je starije od S820. Kao neko ko voli da forsira telefon sa emulatorima i podosta igara ovako iskustvo nisam imao jos od LG G2 kad je bio nov.

6GB RAM-a? Ko ne proba ne za sta propusta...

Baterija - sasvim zadovoljan. Ne moze se reci da je 10/10 ali za mene sto uspevam oko 5h aktivnog koriscenja je super. Kad se na sve to doda i ovaj ludi fast charging u kombinaciji su neprevazidjeni. Sa 10% na 60-65% u fazonu dok se popije kafa za sada nema konkurenciju. Povrh svega telefon se minimalno zagreva cak i sa graficki intenzivnim aplikacijama (jos su tu nocne more od S810) tako da i tu idu sve pohvale.

Na kraju ostaje pitanje da li vredi uzeti i za koju cenu? U EU definitivno, van EU mozda... do nekih 450e sigurno. Preko toga je vec diskutabilno. Dok za one koji ne mare na cenu a telefon ne koriste kao fotoaparat, nema sta da cekaju.

Previse je to cimanja, uzecu 6P ovde. :)

Stigla Orzly Grip-Pro maskica, posle mesec dana. Konacno puna zastita.
5ab15d06e16a70c5eb665b7c90678758.jpg
22711c1d902d8697fd73e6a1cf930e6c.jpg
96c6373fe99cd3b17310dcbd2b2bb0f8.jpg
f12ed983780f8b539c30146c5d9a740f.jpg

Sent from my m8 using Tapatalk

Meni greota da se ovako lep telefon stavi u ovaj case. Ne mislim ništa loše, samo mi ne ide nikako.

Sent from my Sexus 6P using Fapatalk

Meni greota da se ovako lep telefon stavi u ovaj case. Ne mislim ništa loše, samo mi ne ide nikako.

Imao sam losih iskustava sa obicnim maskama koje ne pokrivaju dugmice za zvuk(ispao na stranu i naravno, polomilo se dugme..), zato necu vise da rizikujem, znam da telefon izgleda 10x lepse kad je bez icega, ali posto vidim da ce sd835 biti fail, verovatno cu se zadrzati na op3 duze nego sto sam mislio.

Послато са du_oneplus3 уз помоћ Тапатока

Da samo sto sada nisu full stock nego grubo receno 50 % 50 % . videcemo , verujem da ce performanse biti slicne kao na s821 ali da ce vuci manje struje

Posle 3 nedelje moj 3t 128 gb prošao sve testove "with flying colors". Baterija, kvalitet izrade, ekran, telefonija... Sve savršeno. Međutim, Bluetooth na nugatu zeza-ubija. U kolima radi kako treba samo ako je priljubljen uz risiver (bukvalno) inače se zvuk izobliči (iako na ekranu auta lepo stoji pun signal). Sve moguće sam probao i jedini kratkotrajni fiks je hard reset (posle dan normalnog rada sve isto). Nadam se da će op ovo ispraviti sa sledećim OTA. Inače, uzeh i sandstone originalni cover i sada je perfektan.

Sent from my ONEPLUS A3010 using Tapatalk

Odmah da te razocaram, sandstone se "mrvi" nakon izvesnog vremena. Bar mi tako reče drugar. On ima prve serije, možda su popravili propust?

Meni se ne "mrvi". Imam ga već 6 meseci.

Sent from my ONEPLUS A3003 from Tapatalk 5.7.2

Videćemo, ni ne zanima me cover i služi samo da zaštiti telefon. Daleko me više interesuje problem sa BT.

Sent from my ONEPLUS A3010 using Tapatalk

@Zile995 Samo za tebe :D Jel dovoljno smooth?
0a50b3034909a478a6425bdbfef22775.jpg
eb112974b446f9677279939562e92aa5.jpg

Aaa :D Pokazao si mi danas na Wapp-u, ono je bio aospa?

Aha, ovo je novi DU RC. Ostavljam ovako par dana.

Послато са du_oneplus3 уз помоћ Тапатока

Ovaj koncept je ugly af. [emoji15]

Eno na kp lik radi porudžbine 485€ 3T 64 GB. To je najniže za sad sto sam nasao.

Sent from OnePlus 3T

A3003 ili A3000

Sent from my Bullhead using Tapatalk

Nazad
Vrh Dno