Šta je novo?

OnePlus 3

Stavih final i odradih factory reset da bih dobio F2FS na data particiji. Sve radi kako treba.

Samsungova tehnologija, aplikacije bi trebalo da imaju brze citanje i upisivanje, tj da rade brze nego ext4. Vise ovde:
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2697069
P.s. jeste brze, formatirao sam /data i /cache na f2fs na beti 8

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

Uradiš OTA update, pa onda factory reset. Dobijaš novi file system. To I jeste predviđeno za non-root.
Naravno, bekap obavezan.

Ja probao F2FS na nekoliko uređaja, nema nikakve razlike u odnosu na EXT4, eventualno samo u sintetičkim testovima. Nemam OP3, možda je tu drugačija situacija.

Na OP3 je definitivno brže pri instaliranju i pokretanju aplikacija.

Da, brze jer op3 koristi ufs2.0, pa zato mi vidimo razliku.

Nema vise opcije kad vol- drzim, da ode na mute a da mi radi vibracija za notifikacije....?

Nema vise opcije kad vol- drzim, da ode na mute a da mi radi vibracija za notifikacije....?
Nema... Blokirali su izgleda i f2fs na
/cache . Uvek se vrati na ext4 iako promenim u twrp.

Da, F2FS je samo za /data.

I da, izbacili su vibrate only mod u Nougatu.

E ***, steta. Meni je to prakticno bilo na poslu, ne zvrnda tel a ne propustam notifikacije.

Mada vidim da tap na ikonicu zvona u tom padajucem meniju automatski spusta nivo na minimum odnosno vraca na maksimum na drugi tap.

Vidim dosta kozmetickih izmjena u settings meniju i treba se navici :((

Konacno su data settings doveli u red tako da bude pregledna potrosnja na obije kartica.

Steta sto memo (njihov defaultni kad se sa home screena povuce) nisu napravili da se moze editovati. Za pohvalu je i nova prognoza sto se tice izgleda.

Ipak najvise ocekujem od doze moda i negdje kasnije cu formatirati tel da testiram taj f2fs kad vec imate pozitivna iskustva.

Edit:

Ikonica uz wifi za prikaz kad stvarno postoji saobracaj. Itekako pomaze.

Steta sto su natpis lte makli i sad pise 4g. Nekako ruznije izgleda.

Poslednja izmena:
Narucih sa Ebay-a
" Orzly Grip-Pro Case Cover Shell Protective Armor ", oko $15 ispalo sa sve dostavom. Jel neko skoro narucivao sa ebay-a, kako ide sa carinom, prave li problem? Iz Engleske stize.

Jel realno da su nju zvali da reklamira[emoji4]

[emoji23]
17HRY3k.jpg

Sent from my Nexus 5X

Šta je briga, čita tekst sa *****a i uzme 30k [emoji385]...

Pa gde na moju omiljenu glumicu, ovaj manekenku...
Ništa, vreme je da se predje na oneplus.... :D

Realno, za sad jedino što bi se smatralo za upgrade posle 6p (mada i nije neki). Treba sačekati i videti šta su pripremili za ovu godinu..

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Kao mlađa je bila lepša i "otvorenija" :)

emily-ratajkowski-nude-06.jpg

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Dobija li se Dash pri standardnoj kupovini ili se extra narucuje?

Sent from my HUAWEI GRA-L09 using Tapatalk

Narucih konacno 3T posle duzeg cimanja i odugovlacenja. Ako je sve istina sto na sajtu kazu trebalo bi do 20. januara da isporuce, ali nadam se da ce i ranije.
Za 2 dana krecu prodaju i Soft Gold verzije, pa ko ima priliku moci ce i da bira.

Hvala [emoji3] Upravo krenuo da narucim ali ako je tacno da izlazi gold vezrzija,sacekacu...lepse mi izgleda gold

Poslednja izmena:
@eyelezz koliko je pouzdano da gold izlazi za dva dana?

Narucih konacno 3T posle duzeg cimanja i odugovlacenja. Ako je sve istina sto na sajtu kazu trebalo bi do 20. januara da isporuce, ali nadam se da ce i ranije.
Za 2 dana krecu prodaju i Soft Gold verzije, pa ko ima priliku moci ce i da bira.

Kad stigne obavezno se javi ovde sa par slika i komentara :)

Onda se ceka petak da se naruci jedan soft gold,sa nestrpljenjem [emoji3]

Da li ima veze ako se naruči preko drugog naloga. Tj da drugar naruči za mene?

Sent from my Bullhead using Tapatalk

Kako se gasi glupavi Cell Broadcast? U podesavanjima je sve pogaseno, restartovan tel ali se i dalje javlja!?

Nazad
Vrh Dno