Šta je novo?

OnePlus 3

Tako nešto bi morali da navedu kao napomenu bilo u specifikaciji bilo u garantnom listu uz telefon, jer bi im gomila uređaja crkavala kad bi ih ljudi punili svojim starim powerbank-ovima ili punjačima.

Telefon punim u dnevnoj, radnoj i spavaćoj sobi, u kolima i kancelariji. Naravno, powerbank je tu za ne daj bože. I ne verujem da sam jedini koji ima punjače na svim pozicijama na kojima provodi više vremena u toku dana. Ako je tačno to što pričaš morali bi da kupimo još 3-4 punjača, što je besmisleno.

Jel uzeo neko novi 3T, da li moze da napise iskustva sa istim i slicno.
Planiram da prodam S7 i da uzmem 3T, sta mislite da li je to pametna zamena?

Nikako nije pametno. Dobices nesto fluidniji rad i to je to. A izgubices sve ostalo.

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Dobice i znatno bolji citac otiska prsta i veci displej ( doduse sa verovatno primetno manjom ostrinom dok se cita text )

koje sve da izgubi? izgubiće kameru i ajde da kažeš ekran...

Ako je navikao covek na tw, dobru kameru, dobar ekran nema potrebe. Ako ga smorio povremeni lag, reloadovanje aplikacija neka zameni, ipak je s7e star godinu dana, znajuci Samsung azuriranja, vec posle Nougat-a, postaje legacy

Dobice bolji uredjaj. Imam oba u kuci i uvijek bih zamijenio S7 za OP3 ukoliko velicina ekrana nije presudna.

Telefon je kod mene nepunih mesec dana.
Bas zbog touchwiza bi promenio S7, nikako ne mogu da se naviknem.
Postavicu svoj S7 na oglase, ako je neko zainteresovan neka se javi.

E pa jedino ako ti smeta sw onda je opravdano. :)

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Jel se isplati uzeti sa oglasa za 475e?
Telefon je za kinesko trziste, a ja na zalost nemam nikog da mi telefon donese.

Ne. Nemaš lte800

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Prodadoh telefon za sat vremena.
Naso sam OP3 za oko 400e evropski model star 3 meseca, bukvalno nov.
Da li vredi kupovina?

Te pare vredi, šteta što nemaš da poručiš od nekoga nov 3T.

Nabavio sam novu 3ku za 420e, evropski model.
U sustini nisam ja toliki heavy user da cu primetiti razliku izmedju obicnog i T, a prednju kameru i ne koristim ruzan sam :d

Ako je tako za prednju kameru, onda je dobar izbor [emoji1] Šalim se - odlična kupovina kad već nije moglo direktno.

Da li neko ima ideju da li se i kako moze dobiti povracaj VATa iz EU kada se kupi zvanicno OP3/3T?
Znam da moze preko necije firme, ali je to cimanje ako ta firma ne radi inace izvoz.

Da li neko prodaje neki case za OP3?
Ne mogu da nadjem nigde neki malo bolji case.

Ovo je meni stiglo prije par dana, odlican case.

Lezi super, svi otvori pravilno isjeceni plus sto meni znaci je sto moze i na magnetni drzac koji imam u kolima.

Oneplus 3 Nillkin synthetic fiber Cell phone case for Oneplus 3 One plus 3 (5.5'') Hard Carbon Fiber PP Plastic Back Cover Case
http://s.aliexpress.com/j6BvIryA
(from AliExpress Android)

Evo malo baterije sa OB9 i HawkPepperv2.0 profile. Odgledao film, seriju, 4g napolju, malo viber/wa i to je to. Oko 20-30h radio i oko 7-8h sot prosek.
f725b9d60f128ba991b27fdd82870487.jpg
060321c6fe3de289a176aaa49607c684.jpg

Od juce:
2d9a19b655ac3e9fb8192eb3870fd816.jpg
3682d5bbed5f7b152c2017fab3e8f00f.jpg

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

Da li ima mozda neko neki kontakt mail od Madjarskog eDigitala? Hteo bih da preko njih porucim OP 3T, ali nekako zagubih njihov mail...
Telefon je prava zverkica ...

Izašao Open Beta 10, deluje stabilnije nego prethodni i čini mi se da će ovo biti i final verzija.

Verovatno je ovo finalna verzija, nema bagova.
P.s.
Kompajlirah juce LineageOS/CM, baterija je ok, inace identicno kao cm14.1
b17e6d1c10eda0e3d5119300b07cad9b.jpg
434f9b5eef4b0fcc92d226afdd8b03b4.jpg

31. Dec ili do sredine Januara 7.0.
7.1.1 po meni posle Januara.

Nazad
Vrh Dno