Šta je novo?

OnePlus 3

Mogu da pričam o GB, neke stvari stvarno pošalju sutra, neke za 5 dana. Uglavnom može da se pita da li ima na stanju i kada se šalje. Nisam naručio telefon još ni jednom, to ne bih znao. Uvek slikaju paket kada šalju sa mojim podacima (adresa i ostale Info za slanke) i postave sliku.

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Znam, imam 20ak porudzbina od njih - sa bukvalno problemom za SVAKU od njih (imam >100$ u GB Walletu ove godine od refunda i kompenzacija ;))
Ali da sutra dan odmah posalju telefon koji je svugde raritet - to stvarno sumnjam.

F2FS data, cache i OOs 4.0, nenormalno brzo otvara aplikacije. Jedva cekam da vidim rezultate na 7.1.1 op3t vs op3.

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

Dap, gotivan skin i launcher.

Meni je solidno lakše, a imam ogromnu šaku. Jednostavno mi je prijatnije na 5.5 nego na 5.7.

OP3 mogu jednom rukom da koristim dok sam sa 6P imao malo problema... Ali generalno se ne isplati menjati sa 6P na OP3. :)

Slazem se, sa 6p na op3 i ne isplati se. Jedino neka dobra kombinacija.
Ja se jos navikavam, malo je teze koristiti 5.5'(bio na 5'' 2god), ali ne smeta mi, 5.5' je za mene taman.

6P je single SIM 3GB, a OP3 je dual SIM 6GB?

Da, nebitno koliko GB, nexus uvek bio single sim, a op dual(mozda u pocetku 1+1 single, nisam siguran).

Mislim da je 3GB dovoljno jer sam na Note 3 Duosu (mada je Duos prilicno zero bloat, iako je Samsung) bez problema radio sa mnogo appova i ostajali su u memoriji, ali ipak bih radije 6GB :)

Dovoljno je danas 3GB ali je 6 više future proof [emoji4] Za originalnu cenu, trenutno najbolji izbor.
Nisam ranije pratio OnePlus, da li inače spuštaju cenu do sledećeg modela?

Dovoljno je danas 3GB ali je 6 više future proof [emoji4] Za originalnu cenu, trenutno najbolji izbor.
Nisam ranije pratio OnePlus, da li inače spuštaju cenu do sledećeg modela?

Koliko sam upoznat, mogu sa da dignu cenu za sledeci flaghip, a mislim da nikad nisu menjali na svojoj prodavnici cene za telefone, samo gadget-e koji idu uz isti.
p,s, mali OT, ovo radi na sd820(op3 ima isti)
https://www.youtube.com/watch?v=A_GlGglbu1U

Verovatno jedan od prvih 3T u Srbiji :)
Stigao prekjuce.IMG_20161208_181904.jpg

Sent from my Nexus 5X

Cestitam na kupovini, neka te lepo sluzi. Mora da si narucio dok je postalo dostupno :) Ocekujemo utiske!

Poslednja izmena:
Svaka čast. Koliko te izašao?

Nije moj nego od druga. Prodao svoj OP3 za 460 i kupio ovaj za 480. Narucio u 00:00:40, cim su pustili u prodaju.
Evo jedna zaninljiva slika :) OP3T, Nexus 6P i S7E.

IMG_20161208_193406.jpg

Sent from my Nexus 5X

Zanimljive ali mračne :) slobodno upali svetlo u toj sobi ;)

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Pa znate ionako kako telefoni izgledaju, nema potrebe toliko da detaljisem :) Slikao sam samo da se vidi.
Ili ti ne verujes da je 3T?[emoji23]

Sent from my Nexus 5X

Pa ne , nego mi nije jasna poenta slike kada se ništa ne vidi :)

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Pa slikao sam samo zbog toga jer tesko da u Srbiji na jednom mestu stoje ta tri telefona u isto vreme, ne zbog detalja :) Inace S7E bas brzo radi, bas me iznenadio pored ova dva.
IMG_20161208_200906~01.jpg
IMG_20161208_201030.jpg

Sent from my Nexus 5X

Tako :)
Odlicni telefoni ,pogotovu sto svi furaju amoled ;)

Utisci za 3T.
Nema preterano velike razlike u odnosu na 3. 3-ku sam menjao,samo zato što sam je čekao, jače od mesec dana. I dok sam čekao da stigne, već su najavili izbacivanje 3T.
Kada mi se već omogućilo da ga brzo prodam, i tu razliku u doplati za 3T smanjim, iskoristio sam je. Mada ne bih poručivao da sam morao da čekam, kao za prošli. (Trenutno im na sajtu stoji Ship within 4 weeks), ovako su mi već ujutru poslali. Najviše se primeti baterija, na 31% je bila, posle 5:10 SOT, i sat vremena razgovora.

Malo su promenili deo za pozivanje, još neke grafičke sitnice i to je to.

Meni je solidno lakše, a imam ogromnu šaku. Jednostavno mi je prijatnije na 5.5 nego na 5.7.

OP3 mogu jednom rukom da koristim dok sam sa 6P imao malo problema... Ali generalno se ne isplati menjati sa 6P na OP3. :)

Jel možeš da snimiš neki video kako palcem iste ruke dohvatiš svaki deo ekrana.To bi voleo da vidim.

Jel moze da ne pomeras ruku.Ja tako mogu da koristim jednom rukom i tablet od 7 inca

Pa koristi [emoji23]

Nazad
Vrh Dno