Šta je novo?

OnePlus 3

Svejedno, planiram da prodajem krajem ove godine/pocetkom sledece.
Cimacu drugare iz uk i Grcke, pa cu posle videti kako da se unese nekako..

Sent from my HTC6525LVW using Tapatalk

Poslednja izmena:
Sad ce da se pojavi gomila polovnih OP3 na oglasima jer dolazi OP3T :)

Meni stize oko 20. Novembra. Ne znam dal ce biti bas popularan kao originalni 1+3, sd821 je isti cip kao sd820, samo klokovi su drugaciji.

Sent from my m8 using Tapatalk

Meni nije jasno zašto ga uopšte i izbacuju.. možda bolja kamera i veća baterija ?

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Pa biće skuplji za 100$. Očekujem 3600mah i novu kameru.

Ja cu biti na 1+3 do sd830.

Pa ako ga uzmeš u decembru to ti je ~3 meseca :) s830 izlazi u martu.

Dobra, malo cena da spadne, bar 6 meseci da ga nosam. 1650€ neki batica ceni pixel xl kod nas. Ok.
[emoji23]

Ima optimista mnogo, jeste da je jedini na oglasu ali cena mu je plakanje :D Ja čekam da padne cena malo pa da naručim, razum mi ne da da dam preko 300 evra za tel :D

Neće on brzo na 300e.. ja bih možda i dao 340e za njega ali treba čekati još 5,6meseci

Kapiram da će izbaciti sa SD821 i možda boljom kamerom, ostalo će sve biti isto.

Ja ću prodavati OnePlus kada manjem Pixelu padne cena na <600€ kod nas :) Što verovatno znači februar-mart.

Za sada sam jako zadovoljan telefonom...

Ja tipujem da će biti promena display-a (LCD), kao i podešavanja (dotezanja) OIS kamere. Uz 821 SD...

Navodno 8gb Rama [emoji23]

Besides RAM, there’s another aspect of the phone that might see an upgrade — battery. OnePlus might just beef up the cell to a 3500-4000mAh capacity, and unlike 8GB of RAM, I’m pretty sure no one’s going to complain about this.
http://www.gizchina.com/2016/11/10/oneplus-3t-8gb-ram/

Poslednja izmena:
Ljubaznošću kolege sa foruma, kupio sam Spigen rugged armor case za OP3. U međuvremenu je stigao i Neo Hybrid, koji zadržavam. Rugged armor (linkovan) mogu da ustupim, ako ima zainteresovanih.
Nisam stavio u oglase, jer ne nameravam da išta zaradim.

Jeste, bolji mi je, iako je nešto glomazniji. Leđa su im gotovo identična, vrlo prijatan osećaj u ruci. Rugged armor se lakše skida i stavlja, ako je nekome to važno.

neverovatno kako sRGB mod na 1+3 menja boje na ekranu. Bela postane previse topla (poredio sa mojim 5X koji i inace ima topliji tj zuci ekran). Bez sRGB je bela prilicno ubedljiva (mozda malo plavlja) a ostale boje bas jarke naspram IPS na 5X.
U klasicnom cackanju nisam primetio da je brzi od Nexusa. Naravno, igrice i multitasking bi tu bile mnogo bolje. Kamera dosta na strani 5X. Na oba sam upalio HDR mod i fokusirao na isto mesto.

Navodno 8gb Rama [emoji23]

Besides RAM, there’s another aspect of the phone that might see an upgrade — battery. OnePlus might just beef up the cell to a 3500-4000mAh capacity, and unlike 8GB of RAM, I’m pretty sure no one’s going to complain about this.
http://www.gizchina.com/2016/11/10/oneplus-3t-8gb-ram/

Joooj koja ce ovo zver da bude...dodje mi da odem u amerike samo da ga kupim.
Pa ti daj posle 800 evra za pixel!

Sent from my iPad using Tapatalk

Meni je juče stigao ovaj "obični" O+3 i oduševljen sam. Prešao sam sa Nexus 5-ce.

Kapiram da će izbaciti sa SD821 i možda boljom kamerom, ostalo će sve biti isto.

Ja ću prodavati OnePlus kada manjem Pixelu padne cena na <600€ kod nas :) Što verovatno znači februar-mart.

Za sada sam jako zadovoljan telefonom...

Javi na PM ako budeš stvarno menjao u feb-martu fon

Prica se da je Oneplus3T tablet baziran na 1+3 telefonu. Videcemo za 2 dana.

Ko zna sta sad mute,izbacuju novi telefon a ni sa op3 ne mogu da pokriju potraznju. Opet ga nemaju na stanju nigde i ko zna kad ce biti. Htedoh da ga kupim u uk store i nema ga,u de store nema ga,u hr store nema ga. Zivo me zanima sta ce reci za 2 dana. Jos su ovde u uk dogovorili saradnju sa O2 operaterom i vidim da ga oni imaju na stanju. Po naravno vecoj ceni tako da ako krene preko operatera dobro da se prodaju. Ostali ce verovatno morati da cekaju,koji kupuju preko oneplus trgovine.

Meni stize ~20.Novembra. Narucio preko naseg coveka iz Fr. Nadam se da nece zaguliti obican 1+3 sa update-om.

Vrh Dno