Da tako sam ja i razmisljao kad sam uzimao, u obzir su mi isli S7E, HTC 10,Xiaomi Mi5 PRO verzija, i kao poslednji jer sam prvo gledao ove gore spomenute gledao uporedjivanja i bas se zagrejao i nisam pogresio sto nisam uzeo one gore telefone.Odličan mob za 400e.. ko može za toliko da ga nabavi nema svrhe uzimati nešto skuplje a " brendirano "
Sent from my Redmi Note 3
Platio sam ga tacno 389€ nema AMA bas nista bolje za te pare.
Inace sad sam odradio update na 3.2.2 verziju i koliko vidim kamera mi je drasticno bolja u nocnom rezimu danju cemo videti sutra ali i do sada je bila vrhunska, ali moze uvek bolje.
Bogami ovi sa svakim apdejtom sredjuju sve vise i sve radi pa .... savrseno.
Ima neko poboljsanje za 4K video ubacen je codec pa je to sad 5
Predraze odradi update bices zadovoljan.
Ubacili su jos nfc toggle, invert color... i jos neke sitnice koje cu sutra testirati.
Novi kernel 25.7
Za sada toliko.

Pozdrav.
Ipak ima dosta poboljsanja, sada otvara stranice ali stvarno u sekundi, a aplikacija TB koja je jedna od najgorih tj. najneoptimizovanijih otvara u 2-3 sekunde.
Ekran je sad jos bolji tj boje su sredjene a primetio sam i notifikacije imaju bas jacinu a to sam imao problem od prvog dana da nije htelo da se cuje jako iako je stavljeno na max.
Sad su i to sredili, bravo.
Meni je ovo prvi OP telefon i moram da kazem da su brzi po pitanju updejta a valjda su takvi i bili ne znam, ali jedno sam siguran kad izadje novi OP flagship neki OP 4 ili kako se bude zvao uzimam ga provereno.
A ja bih bas voleo da "dam" ovde nekome u ruke ovaj fon da ga istestira i da kaze realno kakav je, ali ne to vec cena od 389€ ubija u pojam, pa ja sam S6 platio 550€ i ranije S4 2013 vise platio sad i zaboravih oko 400-500€.
Poslednja izmena: