Šta je novo?

OnePlus 13R

Danas mi bilo dosadno pa krenuh da trazim neki gcam, svasta sam instalirao, pokusavao razne .lib .agc ,aplikacije mi krasovale, rezultati slika nikakvi, e onda sam se zainatio, i od planiranih 15-30 min dodjoh do 2h, *** me gcam. Na kraju nadjoh kao neku stabilnu verziju, bigkaka 8.2, nadjoh za jega i agc i lib i za sivno cudo aplokacija nijw krasovala, ponadah se to je to, ma lakvi rezultati nikakvi stock kamera bolja, vidim postoji i neka verzija 9.2, rekoh ajde i nju da probam i odustajem, nadjem neki agc sto preporucuju za tw verzije i desi se cudo 😄, konacno vidim neke benefite. Na brzinu sam opalio fotku sa stock pa sa gcam.
Ova sa zivljim bojama je gcam, da napomenem, u tim svetlosnim uslovima verodostojnija je slika sa stock kamere, ali boje cigli i laminata su takvw kakve su na gcam, znaci da je gcam kamera izvukla dosta u ovoj situaciji sto jw u principu i namena ovoj aplikaciji. Ako nekog zanima, mogu i okaciti linkove, nisam sada jer ne znam da li je to zabranjeno pravilima foruma.
6875.jpg6876.jpg

Koju koristis, postavi link?!

Ja ovu, radi dobro, ne znam kakva je u poredjenju sa stock, jer vec par mjeseci ne koristim Oxygen (LOS je za klasu bolje iskustvo)

Skinuo sam bigkaka 9.2 aweme, sa ovog linka
A onda ovaj .agc
Nisam podesavao nista spec osim sto sam menjao profile, za nocne uslove ovaj"ka sunce" mi je cini se najbolji, sinoc sam sa njim slikao, evo sada sam slikao po danu sa njim i previse je svetlo recimo po meni, dok sa ovim drugim profilima slike su verodostojnije.
6911.jpg6905.jpg6906.jpg
Boje su suvise agresivne sa ovim profilom, to je ova svetlija slika, dok jw druga isto gcam ali slikana sa profilom 12. Nisam menjao u podesavanjima niata, sve je na auto, mada i tamo ima profila za razne piksel teelfone pa i to moze da se isprobava.

Evo i slike sa stock kamerom.
6904.jpg

Evo slika kontrasta sa podesavanjem profil 1 i stock. 6916.jpg6917.jpg
Posle sam prebacio na ovaj "ka sunce" profil, skontao sam da on napucava boje, a stock kamera daje malo hladnije boje u osnovnom podesavanju. Prva gcam a druga stock.
6918.jpg6919.jpg
I na kraju sam testirao najzahtwvnijw slikw kada sunce bijw direktno u kameru, isto "ka" profil i stock.
6921.jpg6922.jpg

Koju koristis, postavi link?!

Ja ovu, radi dobro, ne znam kakva je u poredjenju sa stock, jer vec par mjeseci ne koristim Oxygen (LOS je za klasu bolje iskustvo)

Ja sam ovu probao, katastrofa slikw su bile iako sam ubacio i lib i agc. Mogucw da je i do sista, mozda oxygenu ne odgovara ta verzija aplikacije, sta znam. Posle nje sam instalirao ovu trenutno sto imam. Sta je prednost LOS-a, fluidnost?

Sta je prednost LOS-a, fluidnost?
Fluidnost, potpuno bloatware free, pretjerao je Oxygen sa dodavanjem featuresa raznih bespotrebnih, kao i appova, redovna azuriranja, pixel iskustvo, UI, minimalizam...

Npr. Vukao mi se tastatura lag iz verzije u verziju (na pocetku kad krenem kucati zalaguje), na LOSu toga nema.

Ta verzija GCam 9.2 mi je znala crashovati kada se saltam izmedju sociva (1x, 0.7x, 2x) zato koristim ovu 8.2 koja je bas upeglana.

Počela da mi se odlepljuje originalna folija, u suštini to mi je dovoljno, mada može i staklo. Šta da kupim, pri čemu moram da napomenem da nikad nisam uspeo sam da zalepim foliju a da bude perfektno? 😊

Ace 5 ali rom od 13r za 280e
Da li vredi za klinca (hoce da pegla igrice samo).

izasao je novi model - "OnePlus Nord 6" sa pojacanom baterijom. Trebalo bi da kosta oko 400e.

Nazad
Vrh Dno