veljkoka
Slavan
- Učlanjen(a)
- 15.07.2009
- Poena
- 445
Danas mi bilo dosadno pa krenuh da trazim neki gcam, svasta sam instalirao, pokusavao razne .lib .agc ,aplikacije mi krasovale, rezultati slika nikakvi, e onda sam se zainatio, i od planiranih 15-30 min dodjoh do 2h, *** me gcam. Na kraju nadjoh kao neku stabilnu verziju, bigkaka 8.2, nadjoh za jega i agc i lib i za sivno cudo aplokacija nijw krasovala, ponadah se to je to, ma lakvi rezultati nikakvi stock kamera bolja, vidim postoji i neka verzija 9.2, rekoh ajde i nju da probam i odustajem, nadjem neki agc sto preporucuju za tw verzije i desi se cudo 😄, konacno vidim neke benefite. Na brzinu sam opalio fotku sa stock pa sa gcam.
Ova sa zivljim bojama je gcam, da napomenem, u tim svetlosnim uslovima verodostojnija je slika sa stock kamere, ali boje cigli i laminata su takvw kakve su na gcam, znaci da je gcam kamera izvukla dosta u ovoj situaciji sto jw u principu i namena ovoj aplikaciji. Ako nekog zanima, mogu i okaciti linkove, nisam sada jer ne znam da li je to zabranjeno pravilima foruma.

Ova sa zivljim bojama je gcam, da napomenem, u tim svetlosnim uslovima verodostojnija je slika sa stock kamere, ali boje cigli i laminata su takvw kakve su na gcam, znaci da je gcam kamera izvukla dosta u ovoj situaciji sto jw u principu i namena ovoj aplikaciji. Ako nekog zanima, mogu i okaciti linkove, nisam sada jer ne znam da li je to zabranjeno pravilima foruma.