Šta je novo?
Da CPH2645, to je Global version. Mislio sam da samo indijska ima eSIM. Odlicno, svakako, nema nista da fali.
Ovaj Dimensity 9000 u Nordu 3 je hladan kao spricer u svim slucajevima (ima bas nizak TDP, 4W), na prvu primjetih na 13R se zna zagrijati pri zahtjevnijim taskovima, ali osjetno fluidnije sve.

I fino je ovo mat staklo nazad, mislio sam da ce mnogo klizati, ali ne, dok ne dodje maska mora klot.

Ja nemam zamerki maltene nikavih, meni odgovara što se svega tiče osim sa dimenzijama ali na to sam se silom prilika već od ranije navikao.
Ako si realan verujem bićeš zadovoljan sa kamerom a što se tiče baterije jedan je od boljih ovogodišnjih modela, nalazi se na raznim listama telefona sa natprosečnom baterijom.
8535.jpg

• Like
Reagovanja: ale
Ako ti ne bude mrsko, postavi neku dnevnu sliku, bas da vidim kako izgleda.
Kakvo ti je video snimanje?

Da li selfi kamera ima video portrait mode? Znači ne za foto nego za video?

Da li je neko imao prilike da testira da li indijska verzija OP 13R (CPH2691) ima eSIM koji radi u Srbiji/EU. Čujem dosta kontradiktornih informacije, od toga da je softverski onemogućeno, da ne radi samo u Indiji, do toga da radi u Srbiji i drugim zemljama.

Da li je neko imao prilike da testira da li indijska verzija OP 13R (CPH2691) ima eSIM koji radi u Srbiji/EU. Čujem dosta kontradiktornih informacije, od toga da je softverski onemogućeno, da ne radi samo u Indiji, do toga da radi u Srbiji i drugim zemljama.
Ja bih isao na EU tj Global verziju i mirna Backa.

Bili su pre i oni problemi na Indijskim verzijama pre 13. serije sa onom linijom na ekranu, itd i ja licno i sam gledam da izbegnem Indijsku.

OP kaze da je popravio taj problem sa displejem od 13. serije, al otkud znam.

Sa druge strane, Indijske verzije su jeftinije plus dolazi i full punjac u kutiji.

Jel ima neko EU/Global verziju 13R i kako se pokazala po pitanju autonomije, kamera, softvera?

Posedujem tri nedelje 13R EU verzija. Prešao sam sa Mi 9T Pro posle 70 meseci, pre njega OnePlus 3T. Što se tiče kamere tu ti nisam nešto merodavan, bolja je nego na Mi 9T Pro. Što se tiče baterije, bolja je nego na Xiaomi kada je bio nov i ako je on važio za telefon sa dobrom baterijom. Na novom Xiaomi sam sa mojom upotrebom imao 8+ sot, na OnePlus 9+ sot sa 20% baterije (sa uključenim BT i lokacijom zbog Sata). Igrice ne igram i nisam Heavy user. Od starta sam na Oxygen .840 tako da ne mogu uporediti bateriju sa prethodnim verzijama OS. Što se tiče OS-a za sada nisam primetio neke bagove, jedan od boljih OS (mada mi se više sviđao onaj stari Oxygen na 3T). Na MIUI se nisam mogao navići pa sam 90% vremena bio na AOSP. Takođe sam i supruzi uzeo 13R, ona je oduševljena sa telefonom (prešla sa 9T Pro).Screenshot_2025-08-25-11-40-01-83_0ba066473b79d6e213a1f6f52505e2ee.jpg

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno