Pitanje, jel ima sad modela koji imaju Oxygen ili Color Os...zar ne prelzi ceo Oneplus na ColorPa i to je pitanje, dal čekati noviju seriju i OP 11 koji je u najavi izgleda moćno, ali uvek i uvek će izlaziti nešto novo pa mora nešto i da se izabere
7 nije losa jer nije prevelik ekran ali video sam da im se i na pro modelu brzo prazne baterije a sporije se od konkurencije i pune
Nekako sam na 80% da uzmem 10Pro ali za nekih mesec dana a do tad možda se i predomislim, ali sa Oxygen
Sto je tacno agonija?Onda si propustio pravi OnePlus, ovo sad je agonija.
Nadji dobar 9 pro. Do njega je Oneplus bio dobar.Kakav je 10 Pro, nikada nisam nosio OnePlus?
Ja sam imao 8T i bio mi je fenomenalan tel, presao iz nekog razloga na iphone i sad bih da se ratim na Oneplus i ne dobijam odgovor konktretni sta je o toliko lose od svih modela i ranije generacije.To čitam da svi pišete da je do 9 Pro bio dobar ali ja ne znam šta je dobro kod 9 pro a šta loše kod 10 pro kada nikada nisam imao one+. Nešto oko softvera nije ok? Šta vas iritira kod 10 pro? Mislio sam da kupim Google 7 Pro ali svi se žale na dužinu punjenja baterije, a meni je sve preko 1h mnogo. Pominju da je očajan zvuk zvučnika i da mu je staklo ekrana jako osetljivo, na Google 7 Pro. One+ 10 Pro vidim ima na KP nov sa godinu dana garancije verzja 12/256 za 680eu, neka je tu oko 650eu i to je mislim ok cena. Imao sam 15ak dana Xiaomi 12T Pro i nešto mi bio bez veze pa sam ga se rešio.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari