Šta je novo?

OnePlus 10/pro

Dajte neke utiske, vi koji ste nabavili OnePlus 10 pro. Nemoguće da ga niko nema na forumu.

Pa telefon je isti kao i svake godine. 😂Dobar ekran, čudan dizajn, dobra baterija, uglavnom dobar softver i performanse i mid range kamere. I sve to po skoro flagship ceni. 😁
Generalno solidan uređaj, ali ne bih dao 750+e za njega.

jel moze neko da napise detaljne utiske, ja bih se sa iphone vratio na one plus

Jel stvarno niko nije pazario ? Ja ozbiljno razmisljam da uzmem 10 Pro ukoliko moze sada da se nadje za pristojne novce u rangu recimo 600 € ili nesto oko toga, kod nas naravno znam da nece moci.....

i ja se pitam jel ima neko preporuku presao bih sa IOS-a

Imao sam 8T i bio je super

Imam dilemu šta je pametnije uzeti OP10 Pro ili Google pixel 7/ 7Pro. Na OP i Oxygen Os sam se navikao pa bih možda pre 10Pro ali još sam u dilemi.
Skoro 4 godine koristim OP 6T i radi dobro mada je počeo malo sporije da radi a i dosadio mi.

Ja sam isto sekao izmedju ta 2 telefona i samo zbog baterije bih na 1+ , vidim da nisu ljudi odusevljeni ovom na 7 Pro, zavisi sta ti je bitno naravno....

Ja jos uvek nisam pazario jer razmatram i pojavu s23 za EU

Pa i to je pitanje, dal čekati noviju seriju i OP 11 koji je u najavi izgleda moćno, ali uvek i uvek će izlaziti nešto novo pa mora nešto i da se izabere
7 nije losa jer nije prevelik ekran ali video sam da im se i na pro modelu brzo prazne baterije a sporije se od konkurencije i pune :)
Nekako sam na 80% da uzmem 10Pro ali za nekih mesec dana a do tad možda se i predomislim, ali sa Oxygen Os nikako Color

Pa i to je pitanje, dal čekati noviju seriju i OP 11 koji je u najavi izgleda moćno, ali uvek i uvek će izlaziti nešto novo pa mora nešto i da se izabere
7 nije losa jer nije prevelik ekran ali video sam da im se i na pro modelu brzo prazne baterije a sporije se od konkurencije i pune :)
Nekako sam na 80% da uzmem 10Pro ali za nekih mesec dana a do tad možda se i predomislim, ali sa Oxygen
Pitanje, jel ima sad modela koji imaju Oxygen ili Color Os...zar ne prelzi ceo Oneplus na Color

I ja sam nacuo to da ceo 1+ prelazi na Color, a koliko vidim moze da se kupi sa Oxygen makar 10 Pro,, znaci verovatno pitanje nekog buduceg update-a...

Ja 11 Pro 99% necu razmatrati zbog dizajna tako da ako snap bude na s23 seriji i dizajn ostane priblizan s22 seriji onda prvi put uzimam Samsung, ako toga ne bude idem na 10 Pro definitivno :) taman ce jos da mu padne cena zbog izlaska 11 Pro...

To čitam da svi pišete da je do 9 Pro bio dobar ali ja ne znam šta je dobro kod 9 pro a šta loše kod 10 pro kada nikada nisam imao one+. Nešto oko softvera nije ok? Šta vas iritira kod 10 pro? Mislio sam da kupim Google 7 Pro ali svi se žale na dužinu punjenja baterije, a meni je sve preko 1h mnogo. Pominju da je očajan zvuk zvučnika i da mu je staklo ekrana jako osetljivo, na Google 7 Pro. One+ 10 Pro vidim ima na KP nov sa godinu dana garancije verzja 12/256 za 680eu, neka je tu oko 650eu i to je mislim ok cena. Imao sam 15ak dana Xiaomi 12T Pro i nešto mi bio bez veze pa sam ga se rešio.

To čitam da svi pišete da je do 9 Pro bio dobar ali ja ne znam šta je dobro kod 9 pro a šta loše kod 10 pro kada nikada nisam imao one+. Nešto oko softvera nije ok? Šta vas iritira kod 10 pro? Mislio sam da kupim Google 7 Pro ali svi se žale na dužinu punjenja baterije, a meni je sve preko 1h mnogo. Pominju da je očajan zvuk zvučnika i da mu je staklo ekrana jako osetljivo, na Google 7 Pro. One+ 10 Pro vidim ima na KP nov sa godinu dana garancije verzja 12/256 za 680eu, neka je tu oko 650eu i to je mislim ok cena. Imao sam 15ak dana Xiaomi 12T Pro i nešto mi bio bez veze pa sam ga se rešio.
Ja sam imao 8T i bio mi je fenomenalan tel, presao iz nekog razloga na iphone i sad bih da se ratim na Oneplus i ne dobijam odgovor konktretni sta je o toliko lose od svih modela i ranije generacije.
Ok,ako je prelaz na Color OS sta je to razlika u odnosu na Oxygen (koji sam imao na 8T)

Da neko napise konkretno zasto da zasto ne...ovako sve lose sve najgore a u svet dosta ljudi cene 10pro

Ja lično imam Nord 2T, i radi savršeno. Fluidan, sa dosta funkcija. Drugačiji je nego što je bio originalni Oxygen, ali je i dalje jako dobar i radi bez ikakvog laga. 10 može samo isto tako da radi plus ima bolje kamere ili šta već. Ja sam uzeo 12/256 nov sa KP i stvarno nemam zamerki na rad telefona i Oxygen/Color OS-a

OnePlus "pljuju" samo oni sto ga nikada nisu ni drzali u ruci, a kamoli koristili. Inace ko ima OnePlus ćuti zadovoljno i uziva. Evo ja sam vec 2.5 god na OnePlus 8 i mogu reci slobodno da bolji telefon nisam koristio. Ako nesto moze da im se zameri, to je kamera...ok je, ali moglo bi to malo bolje. Sve ostalo je top. Cak i ovaj hibrid Oxygen + ColorOS radi extra. Naravno da bih voleo da je ostao cist Oxy, ali ne mogu da kazem da je ovo lose... Daleko od toga, telefon radi i dalje savrseno sa A13 kao i kada sam ga uzeo sa A10. Osim tih nekih vizuelnih izmena koje se nekima svidjaju manje ili vise, ispod haube i dalje sve radi kao podmazano.

Sve sto kaze kolega Kidence, sve se 100% slazem. Koristio 8 Pro godinu i po, imao S21 Ultra nekih tri mjeseca, vratio se sad na 9 Pro ( nisam isao na 10 Pro jer razlika u cijeni nije opravdana) i apsolutno nista nije na strani Ultre osim kamere, kamera je stvarno stepenicu vise od 9 Pro, mada uz gcam ( bez ikakvog budzenja, samo instalacija) razlike skoro da i nema. Ekran, zvuk, baterija, fluidnost sistema, brzo punjenje... nemam ama bas nikakvih zamjerki... Cak sam progledao sto se tice prijema signala mobilne mreze u odnosu na Ultru (exynos 😞) plus mi je 9 Pro nekako ljepsi i tanji i laksi i bolje lezi u ruci u odnosu na Ultru...

Kidence držim do tvog mišljenja, što ne znači da ne držim do mišljenja drugih, šta misliš dali sačekati one+ 11 ili kupiti 10 pro? Pišu da Snapdragon 8 gen 1 nije ok, pojma nemam zašto ja na to površno gledam. Shvatio sam nešto poslednjih godinu dana, ne čeznem više za nekim moćnim modelom ali kada nabrojim šta mi je važno kod moba onda on ne može biti mršav model. 1. Treba da ima solidnu bateriju, 24h - SoT 9h. 2. Dobru kameru koja će da škljocne finu sliku i u mraku. 3. Ok ekran, neki put volim sa pupka da odgledam film. 4. Cpu više nije toliko bitan jer od Snapdragon 865 sve šljaka bez kočenja, grejanja i seckanja čak i na jačem osveženju ekrana. 5. Dobar sound iz slušalica i zvučnika moba, mrzi me da nosim bt zvučnik, bt slušalice jer kad se udje u godine ko će o svemu da vodi računa, gde sam ih ostavio, dali su im pune baterije...svim tim bt dodacima. 6. Jako kućište sa alu lajsnom, vidim nešto je puno plastikanaca a ne kapiramam zašto, možda da bi dobre telefone sa nižom cenom lajsna tobože odvojila od premium klase. Vidiš ja ne bi ništa zamerio Xiaomi 12T Pro da nije imao plastičnu lajsnu, loš zvuk u zvučnicima, kameru koja je pravila loše slike u zatamnjenom prostoru i više opcija podešavanja u MIUI jer nešto su zeznuli, malo RAM-a ali to je moj problem, mogao sam da kupim sa 12Gb. Generalno meni je MIUI glup sačuvaj bože, navikao sam na praktičan One UI...i tako razvukao sam se.

Kakvi su utisci sa 10 pro? Jel ima neko?
Može li baterija dan da izgura?

jos nisam kupio i planiram i ja...

pitanje ko ga koristi

Kakva je situacija sa ovim modelom? Da li je istina da samo T-Mobile verzija ima IP68 sertifikat a ostale ne?
Ako je to tacno, velika steta. Dizajnerski jedan od najlepsih modela danasnjice definitivno i poprilicno kompletan model. Osim naravno te nebuloze sa IP sertifikatima.

Koliko Oneplus kasni sa nadogradnjom softvera ?
S obzirom da Samsnug maltene dobije apdejt kada i pixel.

Kupio sam One Plus 10 pro...i ok je malo je veci al dobro sta da se radi pitanje.

1,Jel yna neko kako umoesto dots da se vide brojevi na natifikacijama...neka applikacija
2. Jel ima neka fora sto se tice isto theme da lici na pixel neki laucher
3. Neke fore sa ovim telefonom, neke lepe aplikacije...ko sta koristi za One plus

Kupio sam One Plus 10 pro...i ok je malo je veci al dobro sta da se radi pitanje.

Neka podesvanja za kameru posto je bas ocajna...nocni mod los, snimanje katastrofa?

Nazad
Vrh Dno