Šta je novo?

Ojacho kolega?

HuLsH

Slavan
Učlanjen(a)
02.11.2004
Poena
319
nije li urnebesno kad dobijete nazad od kolege laptop sa naznakom da bi trebalo da se poshalje na servis...

348863IMG_8838.jpg

772101IMG_8836.jpg

Sta je taj uradio?

Odvrnuoo shraf da bi glumio majstora i naravno izgubio shraf, pa kao da se ne primeti uvrnuo neki koji je nashao... :wall:

Potrebno je baš pristojno zapeti u "sivonja modu" da bi se ovo napravilo.

No dobro, bar se odozdo neće primetiti da fali šraf :)

naravno 2 cm duzi. od viska ne boli glava

a ti umesto da samo malo isturpijas to, pocinjes da se bunis ;) joj Srbijo

ako je sraf odgovarajuce sirine, mozesh da kazesh da je mount za fotoaparat, tj kameru

Sreca nije malo duzi pa da je polupao displej kad ga je zatvarao :wall:

Kako je krenuo, mogao je i sto da uhvati.

"par puta je nestala struja, pa je zasmrdeo"
"ja sam njega otvarao i jedino shto sam nashao je garez"

neverovatno shta ljudi utripuju da trebaju da rade, klasichan srpski sindrom majstora !

ako je sraf odgovarajuce sirine, mozesh da kazesh da je mount za fotoaparat, tj kameru

Hahahah, od mnostva dobrih komentara, ovaj je najbolji! :D

@Hulsh, kako ce se zavrsiti sve to, jel' ce da se izvuce "majstor" ili ce da bude rebnut za laptop?

a mogao je i odozgo da krene da shrafi i tako da uhvati i sto. po zavrshenom poslu mogao bi da stavi onu plastikicu shto sakriva glave shrafova i milina, efekat elenacije je postignut + dobijesh neispravan desktop po ceni ispravnog laptop rachunara.

Poslednja izmena:
Ćuti, mogao je da umisli neki mrtav pixel, pa da krene da ga "oživi" nekom seoskom mašinerijom.

ovo mi je najzad ulepshalo usrani dan... hvala vam

HuLsH, ludace jedan,kakva tema,pa meni suze idu od smeha. A ovi komentari,pa svaki post bolji od boljeg. Npr zalepi nalepnicu intel inside ili izgleda kao web kamerica ili mogao je i da zasrafi i monitor hahahha!
A naziv teme vrh Ojaco kolega!

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno