Šta je novo?

Ojacho kolega?

Daj brate ovo ne moze da bude stvarno :D...

Poslednja izmena:
Voleo bih da mogu svima da kazem posle 10-15 strana da je sve ovo do sada bila sprdnja i da sam sve ustvari vukao za nos......

Ali nazalost SUVA ISTINA !

I sta je ovog puta rekao? "Sve sam pokusao, ali ne znam u cemu je problem?!" :D...

Stvarno me interesuje sta ti je rekao nakon sto ti je predao tvoj unapredjeni laptop :D.

Je l ovo gore sad neki novi nb ili isti?

Kollega Wars IV: A New Hope :) :) :)

Sasvim novi kolega indeed :)

Ovo mu je drugi NB poshto je prvi totalno izlomljen kad je pao sa motora na putu do Japana...

Od sad lepi one nalepnice ko taksisti "ne lupaj vratima", ipak smo mi srbi navikli na yugice:D

Nego, nisam shvatio jel to isti covek ili neki drugi? Ako je drugi... menjaj firmu:D
Ja ponekad pomislim "s' kim ja radim...", ali sad kad vidim sa kim ti radis...

Od sad lepi one nalepnice ko taksisti "ne lupaj vratima", ipak smo mi srbi navikli na yugice:D

Nego, nisam shvatio jel to isti covek ili neki drugi? Ako je drugi... menjaj firmu:D
Ja ponekad pomislim "s' kim ja radim...", ali sad kad vidim sa kim ti radis...

Stari u firmi ali za ovu temu nov kolega :d

Pazi, postoji mogućnost da je neka zarazna bolest, pa se širi po firmi:-devil-:

Resurrect teme posle četiri i po godine!

Kolega doneo laptop koji je nosio na servis u susedni grad. Rekli mu ploča ne radi.
On uspeva "na gurku" da ga uključi i to svaki peti put. Hajde, reko` da ga pogledam.

Otvorio ga i imam šta da vidim... Or`ginal šrafovi drže ventilator za ploču :d

Prilozi

• P_20140529_094634.jpg
    P_20140529_094634.jpg
    367.7 KB · Pregleda: 408
  • P_20140529_094643.jpg
    P_20140529_094643.jpg
    359.8 KB · Pregleda: 398
Živeo resurrect

Gde li nadje te srafove, skinuo sa sporeta :D :D :D

Nije stavio tiplove pa dolazi do pomeranja ploče.

Mog`o je i tiplove da mete

Hajde makar napisi koji je to servis i iz kog grada to tako strucno odradio. Makar da znaju njudi gde da ne nose... a i antireklama nije na odmet.

Nazad
Vrh Dno