Šta je novo?

Ojacho kolega?

Svakakvih ima kod nas. Bilmez je stavrno mislio da može nešto da popravi. :wall:

Kad sam ja jednom "ubio" HDD (***** vezao napone pogrešno na adapteru za kuler), vratio sam HDD u CT, ali ga pre toga nisam otvarao, jer znam da ga ja sigurno nemogu popraviti. Niti imam alat, niti imam delove.

Jesu ali ja nisam ni pomenuo da sam zeznuo napone već kulturno: "igrao sam igricu, nešto je počelo da cakće, i zasmredelo je".

A zamisli scenario da sam skinuo gornji poklopac, zagubio jedan šraf, i umesto njega "ušrafio" holšraf za drvo na mesto njega. Baš me zanima dali bi mi dali novi.

verovatno su svi culi za toshiba garanciju za slucaj kradje, gubitka posla i razbijanja lap topa. ovo cak ni tu ne bi moglo da prodje. zato, ekskluzivno za srbiju, firme treba da uvedu garanciju za slucaj bilmeza. "Ukoliko Vam srpski majstor opravi cenjeni uredjaj, vratite ga kod nas i dobicete novi bez naknade"

Kasko osiguranje za laptop... Šta god da mu se desi, ako ne može da se opravi, dobijete pare nazad...

shto je najgore chovek je "Installation Technician" za bazne stanice mobilnih operatera

Poslednja izmena:
Hvala za ovo, zivio majstor. :bottle:

Poslednja izmena:
Ih... pa kakav si ti to covek koji ne zna da radi sa brusilicom.

Cini mi se da mu je taj laptop bio slab i da je trazio bolji ali su mu rekli da nemoze dok se stari ne pokvari.

Mozda je ugradio wireless, a ono je postolje za eksternu antenu, hehe. :smash:

Za ovo ce morati intel da napravi novu etiketu, "INTEL OUTSIDE" :laugh:

:smash:

intel1.gif

Screw Inside :d

Živo me interesuje faca kolege kada je doneo laptop i dao obješnjenje :zgran:.

Čovek najbolje da uzme godišnji odmor i da se malo izgubi iz firme, i da se nada da će ostali "možda" zaboraviti :D.

jak i promucuran

Facu kolege nisam mogao da vidim jer je poslao po trecem kolegi, a shto je najgore odma sutra je otishao na godishnji odmor. Tako da kad sam dobio racunar on je uveliko brchkao noge negde...

convenient ?:trust:

Iskusno :D

Meni i dalje nije jasno kako je ovo moguce da neko uradi...

Hahahahaha reci ne mogu opisati nivo njegove gluposti te cu mu samo poruciti ovo:

Prilozi

• epicFAIL.jpg
    epicFAIL.jpg
    51.2 KB · Pregleda: 405
shto je najgore chovek je "Installation Technician" za bazne stanice mobilnih operatera

Ma daj... Ti nas zahebavas :eyebrows:

Pa takva osoba bi trebalo da bude tehnicki potkovanija od vecine ljudi na forumu :trust:

Mora da je pio cist etil alkohol :smash:

prosto ne znam shta da vam kazem osim da sacekam komp da dodje sa servisa i da pogledam shta su uradili, mozda ce zamolovati rupu... shta znash... :)

Nikako mi nije jasno, kako čovek nije provalio da mu puca plastika kada je to zašafljao. To se čuje, baš fino. Verovatno jače nego kada lomiš DVD/CD.

Šteta što nije imao burgiju pri ruci, pa da mu uradi tiplove. :d

Vrh Dno