Erste - koja je koristila razne Visa cards, ali od 15-og maja prelazimo na MasterCard.Koju banku koristiš? Baš me zanima da li kartice poštanske štedionice rade?
Sigurna je u smislu da te ne prevari, da ne pošalje ili pošalje nešto drugo. Imas 48h nakon prijema pošiljke da stopiraš isplatu/otvoriš dispute.Pozdrav ljudi, jedno pitanje obzirom da je Wilhaben austriski takodje pun muljatora, da li je sigurna kupovina tj placanje putem Paylivery sa opcijom buyer protection ?
Kupujem neki deciji bicikl pa ne bi da izvisim 160 eu haha
Meni već nekoliko godina ne prolaze. Plaćam samo PayPal-omPozdrav,
Prolaze li nekom nase kartice, posto meni nijedna nece? Dve banke, i vise i master, dzaba, Mislim na kleinanzeigen sajt.
Paypal-om direktno prodavcu? Posto nema opcija na sajtu.Meni već nekoliko godina ne prolaze. Plaćam samo PayPal-om
Da, direktno prodavcu. Pošto je postoji mogućnost Friends and Family opcije (verovatno zato što nismo u EU) za proračun koliko treba platiti prodavcu najbolje koristiti https://www.smart-rechner.de/paypal/rechner.phpPaypal-om direktno prodavcu? Posto nema opcija na sajtu.
Meni su prolazile ako je išlo kroz Apple Pay.Pozdrav,
Prolaze li nekom nase kartice, posto meni nijedna nece? Dve banke, i vise i master, dzaba, Mislim na kleinanzeigen sajt.
Kako se zastitit od prevare onda?Da, direktno prodavcu. Pošto je postoji mogućnost Friends and Family opcije (verovatno zato što nismo u EU) za proračun koliko treba platiti prodavcu najbolje koristiti https://www.smart-rechner.de/paypal/rechner.php
To preko app-a onda jedino, ne preko kompa, tj. sajta?Meni su prolazile ako je išlo kroz Apple Pay.
Uspeo sam preko Google pay-a, preko mobilne aplikacije, cisto da javim, tako moze. Hvala na pomoci, svakakoKako se zastitit od prevare onda?
To preko app-a onda jedino, ne preko kompa, tj. sajta?
Kupac je u povoljnijem položaju jer u slučaju nekog problema, PayPal uglavnom poverenje poklanja kupcu.Kako se zastitit od prevare onda?
To preko app-a onda jedino, ne preko kompa, tj. sajta?
Na PayPal sajtu pise da u slucaju F&F placanja nemas zastite.Kupac je u povoljnijem položaju jer u slučaju nekog problema, PayPal uglavnom poverenje poklanja kupcu.
Kada sam kupio Garmin sat, ispostavilo se da je oglas lažan i da je profil prodavca hakovan (ukraden) i da kroz nekoliko sati profil prodavca je blokiran ali je moj novac već bio prosleđen. Nakon žalbe PayPal-u i slanja dokaza (Printscreen komunikacije), PayPal je bezuspešno pokušao da kontaktira prodavca da dostavi svoje dokaze o slanju, pa mi je kroz nekih mesec dana (uglavnom zbog rokova za komunikaciju) sav novac vraćen.
U suštini nema univerzalnog pravila da se zaštitiš od prevare, ali svakako dobro pravilo da ako je nešto previše dobro da bi bilo istinito onda verovatno i nije.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari