Erste - koja je koristila razne Visa cards, ali od 15-og maja prelazimo na MasterCard.Koju banku koristiš? Baš me zanima da li kartice poštanske štedionice rade?
Sigurna je u smislu da te ne prevari, da ne pošalje ili pošalje nešto drugo. Imas 48h nakon prijema pošiljke da stopiraš isplatu/otvoriš dispute.Pozdrav ljudi, jedno pitanje obzirom da je Wilhaben austriski takodje pun muljatora, da li je sigurna kupovina tj placanje putem Paylivery sa opcijom buyer protection ?
Kupujem neki deciji bicikl pa ne bi da izvisim 160 eu haha
Meni već nekoliko godina ne prolaze. Plaćam samo PayPal-omPozdrav,
Prolaze li nekom nase kartice, posto meni nijedna nece? Dve banke, i vise i master, dzaba, Mislim na kleinanzeigen sajt.
Paypal-om direktno prodavcu? Posto nema opcija na sajtu.Meni već nekoliko godina ne prolaze. Plaćam samo PayPal-om
Da, direktno prodavcu. Pošto je postoji mogućnost Friends and Family opcije (verovatno zato što nismo u EU) za proračun koliko treba platiti prodavcu najbolje koristiti https://www.smart-rechner.de/paypal/rechner.phpPaypal-om direktno prodavcu? Posto nema opcija na sajtu.
Meni su prolazile ako je išlo kroz Apple Pay.Pozdrav,
Prolaze li nekom nase kartice, posto meni nijedna nece? Dve banke, i vise i master, dzaba, Mislim na kleinanzeigen sajt.
Kako se zastitit od prevare onda?Da, direktno prodavcu. Pošto je postoji mogućnost Friends and Family opcije (verovatno zato što nismo u EU) za proračun koliko treba platiti prodavcu najbolje koristiti https://www.smart-rechner.de/paypal/rechner.php
To preko app-a onda jedino, ne preko kompa, tj. sajta?Meni su prolazile ako je išlo kroz Apple Pay.
Uspeo sam preko Google pay-a, preko mobilne aplikacije, cisto da javim, tako moze. Hvala na pomoci, svakakoKako se zastitit od prevare onda?
To preko app-a onda jedino, ne preko kompa, tj. sajta?
Kupac je u povoljnijem položaju jer u slučaju nekog problema, PayPal uglavnom poverenje poklanja kupcu.Kako se zastitit od prevare onda?
To preko app-a onda jedino, ne preko kompa, tj. sajta?
Na PayPal sajtu pise da u slucaju F&F placanja nemas zastite.Kupac je u povoljnijem položaju jer u slučaju nekog problema, PayPal uglavnom poverenje poklanja kupcu.
Kada sam kupio Garmin sat, ispostavilo se da je oglas lažan i da je profil prodavca hakovan (ukraden) i da kroz nekoliko sati profil prodavca je blokiran ali je moj novac već bio prosleđen. Nakon žalbe PayPal-u i slanja dokaza (Printscreen komunikacije), PayPal je bezuspešno pokušao da kontaktira prodavca da dostavi svoje dokaze o slanju, pa mi je kroz nekih mesec dana (uglavnom zbog rokova za komunikaciju) sav novac vraćen.
U suštini nema univerzalnog pravila da se zaštitiš od prevare, ali svakako dobro pravilo da ako je nešto previše dobro da bi bilo istinito onda verovatno i nije.
Osnovni kontakt je putem mejla a obaveštenje o podeli paketa je SMS - om. Ponekad hoće da odgovore i na viber poruku.Колико депревоз наплаћује за наручивање код њих и доставу овде, мањи електронски уређаји, таблет, телефон?
И да ли има неки други вид контакта или онај мејл са сајта, [email protected]?
Izgleda da čuvanje paketa naplaćuju 10 evra od podele do podele. Tako da ako propustiš 3 podele, moraćeš da platiš 30 evra preko.5 evra po kg, iz minimum od 20 evra odnosno 4 kilograma.
Ako naručiš nešto što sa paketom bude 2 kilograma, neće ti naplatiti 10 evra već 20. Ali ako imaš više paketa ukupne težine na primer 6 kilograma, naplati će ti 30 evra.
Od skoro su počeli da naplaćuju čuvanje i magacinu u Srbiji, odnosno ako ne pokupiš pakete u određenom terminu, naplate ti čuvanje do sledeće podele. Nisam siguran za tačan iznos te usluge.
Osnovni kontakt je putem mejla a obaveštenje o podeli paketa je SMS - om. Ponekad hoće da odgovore i na viber poruku.
Nedavno su objavili da su promenili cene ali nisam naručio od tad. Kad saznam javiću.Колико депревоз наплаћује за наручивање код њих и доставу овде, мањи електронски уређаји, таблет, телефон?
И да ли има неки други вид контакта или онај мејл са сајта, [email protected]?
Zdravo, ima li neke promene po ovom pitanju? I ja sam do ovog datuma otprilike plaćao na Kleinanzeigen putem GooglePay, ali od tada nikako.Jel imao neko nedavno problem sa placanjem (apple pay)? Poslednji put mi je sve proslo oko 4. aprila, danas nikako. U pitanju je kleinanzeigen.de i njihov secure payment sistem. Znam da kartice odavno ne prolaze, ali barem je apple pay radio iz aplikacije. Probao sam i google pay na Androidu, ali ista stvar.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari