Šta je novo?

Official Nokia Firmware Update software

Videh ovu poruku pre edita.

Tačno, RM-240 je slajd, a RM-256 je classic. A ja imam ovaj potonji.

Ništa, čekaću ;)

Hvala i za ovoliko :)

6500s rm240_Euro_D, Latin, Black_Silver 0549723

6500c rm265 Euro_D, Latin, Black 0548835

I za oba imate noviji softver.

N6234 RM-123 , 0532104 Euro_D_Latin__Soft_Black

Poslednja izmena:
Samo da kazem da je za 6110 navigator izasao formware 4.22 (doduse ima vec neko vreme). Uzgred da pitam na kom sajtu mogu da vidim changelog od poslednjeg firmwera, imao sam jedan ranije jako dobar al je tragicno ispario iz mog bookmarka :wall:

Hajde i jedno pitanje za NOKIU E50, uzetu iz Telenora, sa srpskim jezikom i zakljucanom samo za 062-063 mrezu. Ako updatujem, hoce li biti otkljucana i hoce li raditi na svim mrezama? Telefon je "star" 20 dana

Hajde i jedan savet za old man-a,nije tesko procitati CELU temu i videti da je vec odgovoreno da ovo NE otkljucava telefonov SIM lock,vec samo sluzi da skine brendirani softver,ili ubaci Srpski jezik telefonu bez placanja raznim servisima 15 ili 20 eura! ;)
Pozdrav ,)

Hajde i jedan savet za old man-a,nije tesko procitati CELU temu i videti da je vec odgovoreno da ovo NE otkljucava telefonov SIM lock,vec samo sluzi da skine brendirani softver,ili ubaci Srpski jezik telefonu bez placanja raznim servisima 15 ili 20 eura! ;)
Pozdrav ,)
Hajde i jedna replika za Lomnicu, zaista ne znam da li servisi uzimaju 20 evra za ubacivanje softwera, a srpski jezik imam u telefonu i opet pitanje: sta ja uopste dobijam sa UPDATEOM? Brzi telefon? Brzi software? Skidanje brendiranog softvera? Ja u telefonu ne vidim ni jednu aplikaciju od TELENORA...
Nemoj da se ljutis, ali eto, cisto da pitam...

Ledeni moram da ti zahvalim i u komsijino ime, upravo sam mu menjao product code na n95 8gb i stavljao novi softvare!! Sve najbolje i hvala na korisnim informacijama po ko zna koji put :wave:

Hajde i jedna replika za Lomnicu, zaista ne znam da li servisi uzimaju 20 evra za ubacivanje softwera, a srpski jezik imam u telefonu i opet pitanje: sta ja uopste dobijam sa UPDATEOM? Brzi telefon? Brzi software? Skidanje brendiranog softvera? Ja u telefonu ne vidim ni jednu aplikaciju od TELENORA...
Nemoj da se ljutis, ali eto, cisto da pitam...

Brzi softver, ispravljene bagove, srpski jezik (za one koji ga nemaju), neke sitne promene, itd., itd., itd. :). Postoje changelogovi za razlicite verzije, sta je sve ispravljeno, dodato itd. A da, i ne placas nekom servisu 15-20e za ono sto mozes ti sam da uradis sa kablom i internet konekcijom :D. Zacudio bi se kakvi se sve problemi mogu resiti samo updatetom softvera :).

Pa dobro, imam kabal, pa ako neko zna, koji je CODE za Nokiu E50 sa srpskim jezikom? Opet napomena, imam srpski vec u telefonu, za moj CODE ima update, noviji...

Pa dobro, imam kabal, pa ako neko zna, koji je CODE za Nokiu E50 sa srpskim jezikom? Opet napomena, imam srpski vec u telefonu, za moj CODE ima update, noviji...

Za E50 su kodovi 0544973 , 0536251 i 0536233

Ako si kupio u Telenoru aparat onda vec imas dobar code ,verovatno.
Koristi malo pretragu kada nesto trazis.

Poslednja izmena:
Za E50 su kodovi 0544973 , 0536251 i 0536233

Ako si kupio u Telenoru aparat onda vec imas dobar code ,verovatno.
Koristi malo pretragu kada nesto trazis.

Ja zaista ne znam sto mi svi pisete da koristim pretragu, pa procitao sam ceo post i znam koji je kod. Mene samo interesuje, vredi li se cackati?

Ja zaista ne znam sto mi svi pisete da koristim pretragu, pa procitao sam ceo post i znam koji je kod. Mene samo interesuje, vredi li se cackati?

Sto da ne vredi,dobijes noviji softver sa ispravljenim kojekakvim stvarima ili dobijes mrtav telefon ako ne uradis sve kako treba ili ako ceo proces iz nekog razloga ne dodje do kraja.

Sto da ne vredi,dobijes noviji softver sa ispravljenim kojekakvim stvarima ili dobijes mrtav telefon ako ne uradis sve kako treba ili ako ceo proces iz nekog razloga ne dodje do kraja.

hahahaha...hvala Ledeni...definitivno sam odlucio da ne cackam nista...radi meni telefon i ovako dobro...

Hajde i jedno pitanje za NOKIU E50, uzetu iz Telenora, sa srpskim jezikom i zakljucanom samo za 062-063 mrezu.
To je onda novost jer do sada E50 iz Telenora nisu bile zaključane. Konkretno, koristim E50 iz Telenora sa mts postpaid karticom bez ikakvih problema (telefon je kupljen pre 2-3 meseca)

Drugu malo N95 zeza. Ono koci mu, nesto zeza kod poziva i tako...
Jel VREDI update firmwara s obzirom da N95 vredi poprilichno ^^?
Kakve su shanse da mu s****m tel?

Izlgeda je drugaru "zeza" telefon par dana posle pada sa visine 1m .
Ono samo se ugasi display u nekom trenutku. Tastatura je i dalje osvetljena, ali ne reaguje kad oce lik da ga ugasi. Jedino pomaze vadjenje baterije sto nije bash prakticno...

Ima neko ovakav problem? Ja pretpostavljam da je pad kriv i da nije software u pitanju, al sta ja znam...

Product codes za Nokiu N81 8GB RM-179

0545893 Balkans
0545894 Balkans

ja sam koristio ovaj drugi i uspesno debrandovao telefon i dobio pored ostalih i srpski jezik.

Samo jedno bzvz pitanje tj treba da mi neko potvrdi.. 6670 je nemoguće update-ovati pomoću NSU?

Nece nss da mi pozna fon!? Sta da radim?

Prilozi

• 6300.JPG
    6300.JPG
    150 KB · Pregleda: 115
Nazad
Vrh Dno