Hvala najlepše!6500s rm240_Euro_D, Latin, Black_Silver 0549723
6500c rm265 Euro_D, Latin, Black 0548835
I za oba imate noviji softver.
Hajde i jedna replika za Lomnicu, zaista ne znam da li servisi uzimaju 20 evra za ubacivanje softwera, a srpski jezik imam u telefonu i opet pitanje: sta ja uopste dobijam sa UPDATEOM? Brzi telefon? Brzi software? Skidanje brendiranog softvera? Ja u telefonu ne vidim ni jednu aplikaciju od TELENORA...Hajde i jedan savet za old man-a,nije tesko procitati CELU temu i videti da je vec odgovoreno da ovo NE otkljucava telefonov SIM lock,vec samo sluzi da skine brendirani softver,ili ubaci Srpski jezik telefonu bez placanja raznim servisima 15 ili 20 eura!
Pozdrav ,)
Hajde i jedna replika za Lomnicu, zaista ne znam da li servisi uzimaju 20 evra za ubacivanje softwera, a srpski jezik imam u telefonu i opet pitanje: sta ja uopste dobijam sa UPDATEOM? Brzi telefon? Brzi software? Skidanje brendiranog softvera? Ja u telefonu ne vidim ni jednu aplikaciju od TELENORA...
Nemoj da se ljutis, ali eto, cisto da pitam...
Ledeni moram da ti zahvalim i u komsijino ime, upravo sam mu menjao product code na n95 8gb i stavljao novi softvare!! Sve najbolje i hvala na korisnim informacijama po ko zna koji put :wave:
Pa dobro, imam kabal, pa ako neko zna, koji je CODE za Nokiu E50 sa srpskim jezikom? Opet napomena, imam srpski vec u telefonu, za moj CODE ima update, noviji...
Za E50 su kodovi 0544973 , 0536251 i 0536233
Ako si kupio u Telenoru aparat onda vec imas dobar code ,verovatno.
Koristi malo pretragu kada nesto trazis.
Ja zaista ne znam sto mi svi pisete da koristim pretragu, pa procitao sam ceo post i znam koji je kod. Mene samo interesuje, vredi li se cackati?
Sto da ne vredi,dobijes noviji softver sa ispravljenim kojekakvim stvarima ili dobijes mrtav telefon ako ne uradis sve kako treba ili ako ceo proces iz nekog razloga ne dodje do kraja.
To je onda novost jer do sada E50 iz Telenora nisu bile zaključane. Konkretno, koristim E50 iz Telenora sa mts postpaid karticom bez ikakvih problema (telefon je kupljen pre 2-3 meseca)Hajde i jedno pitanje za NOKIU E50, uzetu iz Telenora, sa srpskim jezikom i zakljucanom samo za 062-063 mrezu.
hahahaha...hvala Ledeni...definitivno sam odlucio da ne cackam nista...radi meni telefon i ovako dobro...
Drugu malo N95 zeza. Ono koci mu, nesto zeza kod poziva i tako...
Jel VREDI update firmwara s obzirom da N95 vredi poprilichno ^^?
Kakve su shanse da mu s****m tel?
Vidi,ako ti telefon radi dobro onda je bolje sto si poslusao glas razuma i odlucio da ne diras nista :type:
Ma djavo mi nije dao mira i izvrsio sam update na noviji software i za sada je sve ok...Pozdrav od OldMan/a
Eto,i nije bilo strasno![]()
Samo jedno bzvz pitanje tj treba da mi neko potvrdi.. 6670 je nemoguće update-ovati pomoću NSU?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari