Za KZ2 se pokazalo da nije prevara, jer je finalni rezultat gotovo isti kao taj trailer iz 2005.
Ma daaaaaj....
Za KZ2 se pokazalo da nije prevara, jer je finalni rezultat gotovo isti kao taj trailer iz 2005.
Ne znam za vas ali meni je razlika ocigledna, pogotovo kad se obrati paznja na detalje - recimo kako likovima leprsa kosa u 2k5 trejleru dok su u ovom novom morali da ih ocelave, dim, vatra sve je uverljivije u 2k5. Killzone u ovom poslednjem izdanju meni kao prosecnom igracu deluje samo kao GoW za PS3, nista preterano spektakularno. Naravno, niposto ne tvrdim da ce igra biti losa.
Ogromna je razlika u kvalitetu textura,to bi i slepac video,a cisto sumnjam da ce ih vidno popraviti,inace sve ostalo je VRH!Jasno ti je naravno da govoriš o nekim minimalnim detaljima koji nedostaju u ALFA verziji KZ2.
2005. kada se taj trejler pojavio, svi su uglas vrištali da je TOTALNO nemoguće da igra izgleda tako, a sada kada u ALFA stanju izgleda 95% kao trejler iz 2005. još uvek se neki hvataju
za minorne detalje.
Da znas sta je immersion u igrama bilo bi ti jasno zasto su i tako banalne stvari kao sto su "razigrani cuperci" bitne u igrama
- uostalom to je znao i soni, cim je istu stvar ubacio u trejler. Sad sto to ocigledno nema veze sa onim kako ce igra izgledati u finalnom izdanju problem je za soni fanbojeve.
A price kako je "ovo samo alfa" ostavite za svoje tetke... Ovo sto danas vidite rezultat je nekoliko godina rada i to se nece promeniti u sledecih par meseci. Ako ce se nesto promeniti moze se promeniti samo na gore... Kao sto se promenilo u periodu 2005-2007.
Selektivno o grafici, kao i uvek...cas je bitno, cas nije. I ne mogu da verujem da ne mozete da razdvojite 2 price. Totalno je glupo da kad neko uporedi ingame trailer sa onim iz 2005. i zakljuci da definitivno nije isti po pitanju tehnikalija, vi kazete da ce igra biti do jaja.
Znaci u alfa verziji igre PS3 ima 256 mb frame buffer, u beta 512, a u finalnoj 1 GB...
Znaci u alfa verziji igre PS3 ima 256 mb frame buffer, u beta 512, a u finalnoj 1 GB...
a znam da vecina ovde *****avaju na racun ps3 samo zato sto su tako videli na slikama, na trailerima, nikada ni jednu igru nisu videli in motion
To može samo da kaže čovek koji nema pojma šta u razvoju igara znači ALFA, šta BETA,
a šta finalni proizvod.
Posebno u razvoju igara za konzole, gde su po pravilu igre sve kvalitetnije što više
vremena timovi provedu u provaljivanju hardvera.
Dokaz u prilog tome je da Kz2 danas izgleda bolje nego 2005, jel' tako?
Da ste akcionari Sony-a pa da vas i razumem, ali ovako mogu da osecam samo sazaljenje, vi ste izgubljeni slucajevi.
2005. Kz2 nije ni postojao kao finalna igra, niti postoji sada. Video si samo trailere.
ALFA verzijom su ispunili 95% očekivanja, što je ogroman uspeh, s obzirom
koliko su svi napljuvali taj trailer iz 2005. kao nešto totalno nedostižno.
Posebno u razvoju igara za konzole, gde su po pravilu igre sve kvalitetnije što više
vremena timovi provedu u provaljivanju hardvera.
...reče čovek kome je hobi pljuvanje video igre koju nije ni video...
niti video konzolu niti nista drugo
xpader, proveri drugi topic, imas jedno 5 linka o Microsoft Admits that ALL (!!!) xbox360 are defective.
Ja sam potencijalni kupac jedne od te dve konzole i imam svako pravo da iznosim utiske o onome sto nude i jedna i druga.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari