Šta je novo?

Official E3 thread - PS3...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Za KZ2 se pokazalo da nije prevara, jer je finalni rezultat gotovo isti kao taj trailer iz 2005.

Nemojte da se cudite, neki mozda stvarno ne vide razliku. Tako je bilo i za motorstorm, kao "sta su obecali, to su i ispunili...isto je kao trailer ili za nijansu losije". A ono NEMA VEZE s trailerom, potpuno razlicite kategorije, bez obzira na to sto i dalje super izgleda i zabavno je....

Ne znam za vas ali meni je razlika ocigledna, pogotovo kad se obrati paznja na detalje - recimo kako likovima leprsa kosa u 2k5 trejleru dok su u ovom novom morali da ih ocelave, dim, vatra sve je uverljivije u 2k5. Killzone u ovom poslednjem izdanju meni kao prosecnom igracu deluje samo kao GoW za PS3, nista preterano spektakularno. Naravno, niposto ne tvrdim da ce igra biti losa.

Poslednja izmena:
Ne znam za vas ali meni je razlika ocigledna, pogotovo kad se obrati paznja na detalje - recimo kako likovima leprsa kosa u 2k5 trejleru dok su u ovom novom morali da ih ocelave, dim, vatra sve je uverljivije u 2k5. Killzone u ovom poslednjem izdanju meni kao prosecnom igracu deluje samo kao GoW za PS3, nista preterano spektakularno. Naravno, niposto ne tvrdim da ce igra biti losa.

Jasno ti je naravno da govoriš o nekim minimalnim detaljima koji nedostaju u ALFA verziji KZ2.

2005. kada se taj trejler pojavio, svi su uglas vrištali da je TOTALNO nemoguće da igra izgleda tako, a sada kada u ALFA stanju izgleda 95% kao trejler iz 2005. još uvek se neki hvataju
za minorne detalje.

Jasno ti je naravno da govoriš o nekim minimalnim detaljima koji nedostaju u ALFA verziji KZ2.

2005. kada se taj trejler pojavio, svi su uglas vrištali da je TOTALNO nemoguće da igra izgleda tako, a sada kada u ALFA stanju izgleda 95% kao trejler iz 2005. još uvek se neki hvataju
za minorne detalje.
Ogromna je razlika u kvalitetu textura,to bi i slepac video,a cisto sumnjam da ce ih vidno popraviti,inace sve ostalo je VRH!

Mozda su to "minimalni detalji" ali oni se zbrajaju i to je po meni ono sto daje duh igri i sto je izdvaja iz mase.
I naravno da su svi vristali da je nemoguce da igra izgleda tako - kao sto i ne izgleda. A secam se kako su takodje mnogi vristali da Sony ne bi tek tako podvalio svojim kupcima i fanovima pa se i to desilo.
Ja bih, kao neko kome u doglednom periodu predstoji kupovina neke konzole, najvise voleo da je PS3 zaista za klasu ispred Xboxa, ali to nazalost nema veze sa istinom. U svetlu ovog Killzone trejlera ja ne vidim sta opravdava kupovinu Ps3 umesto Xboxa. Ako se pojavi nesto bolje - super.

Čekaj, dakle ti misliš da je nedostatak grandioznog efekta lelujanja šiški na nekom generic komandosu u ALFA verziji KZ2 "dokaz Sonyjeve prevare"...

Nema šta, xboxander, keepin' it real.

Mene KZ2 nervira zato što je dizajniran preterano generički,
ni po čemu ne odskače od gomile drugih pucačina, ali vidi se da će biti žestoka igra
verovatno na tragu Call of Duty.

A razigrane čuperke ću ostaviti za Barbie fun house, a svoj konačni sud o grafici u KZ2
ću ostaviti za dan kada igra stigne u punoj verziji. Za sada se vidi da je 95% potvrdila ono što su najavili 2005.

Da znas sta je immersion u igrama bilo bi ti jasno zasto su i tako banalne stvari kao sto su "razigrani cuperci" bitne u igrama - uostalom to je znao i soni, cim je istu stvar ubacio u trejler. Sad sto to ocigledno nema veze sa onim kako ce igra izgledati u finalnom izdanju problem je za soni fanbojeve.
A price kako je "ovo samo alfa" ostavite za svoje tetke... Ovo sto danas vidite rezultat je nekoliko godina rada i to se nece promeniti u sledecih par meseci. Ako ce se nesto promeniti moze se promeniti samo na gore... Kao sto se promenilo u periodu 2005-2007.

Poslednja izmena:
Selektivno o grafici, kao i uvek...cas je bitno, cas nije. I ne mogu da verujem da ne mozete da razdvojite 2 price. Totalno je glupo da kad neko uporedi ingame trailer sa onim iz 2005. i zakljuci da definitivno nije isti po pitanju tehnikalija, vi kazete da ce igra biti do jaja.

Da znas sta je immersion u igrama bilo bi ti jasno zasto su i tako banalne stvari kao sto su "razigrani cuperci" bitne u igrama

20061214_barbieridingclub.jpg

- uostalom to je znao i soni, cim je istu stvar ubacio u trejler. Sad sto to ocigledno nema veze sa onim kako ce igra izgledati u finalnom izdanju problem je za soni fanbojeve.
A price kako je "ovo samo alfa" ostavite za svoje tetke... Ovo sto danas vidite rezultat je nekoliko godina rada i to se nece promeniti u sledecih par meseci. Ako ce se nesto promeniti moze se promeniti samo na gore... Kao sto se promenilo u periodu 2005-2007.

To može samo da kaže čovek koji nema pojma šta u razvoju igara znači ALFA, šta BETA,
a šta finalni proizvod.

Posebno u razvoju igara za konzole, gde su po pravilu igre sve kvalitetnije što više
vremena timovi provedu u provaljivanju hardvera.

Selektivno o grafici, kao i uvek...cas je bitno, cas nije. I ne mogu da verujem da ne mozete da razdvojite 2 price. Totalno je glupo da kad neko uporedi ingame trailer sa onim iz 2005. i zakljuci da definitivno nije isti po pitanju tehnikalija, vi kazete da ce igra biti do jaja.

Da, definitivno nije 100% isti kao trailer iz 2005, ali je isti 95%... nedostaju "vesele šiške" i teksture u ALFA verziji nisu na nivou onih iz trailera...
a vi ste zatrubili kao da KZ2 iz 2007. nema ništa zajedničko sa trailerom iz 2005.

Ne znam kakva će igra biti, jedva čekam da vidim. No, evo i sada, odavde mogu da kažem da me boli uvo kojom silinom će se komandosi u akcionoj igri razmahivati svojim frizurama.

Poslednja izmena:
Znaci u alfa verziji igre PS3 ima 256 mb frame buffer, u beta 512, a u finalnoj 1 GB...

Poslednja izmena:
Znaci u alfa verziji igre PS3 ima 256 mb frame buffer, u beta 512, a u finalnoj 1 GB...

hahaahahaha :D

pogledaj kako je starcraft izgledao u alpha, pa beta pa finalnoj veriziji :D
ili pogledaj HL2, 100x imas onu leakovanu verzijui, prva beta ili zadnja alpha, ne znam kako

ja ne znam koliko od vas je igralo ps3 ili barem stojali pored njega... a koliko xbox360
kada probate obe konzole, onda ste adekvatni u bacanju komentara, primerki i tako to.

a znam da vecina ovde *****avaju na racun ps3 samo zato sto su tako videli na slikama, na trailerima, nikada ni jednu igru nisu videli in motion

Poslednja izmena:
Da je KZ2 dostigao ono sto je prikazano 2005 nije (niti je neko ozbiljan mogao to da ocekuje). Ali KZ2 stvarno izgleda impresivno ... Ima mesta tu za jos dosta unapredjenja ali ocigledno je da se igra prilicno dobro razvija. Demo je uradjen namerno slicno onome iz 2005. sto je bio prilicno hrabar potez, i mislim da je tim koji je radio na njemu odradio vrlo dobar posao!

a znam da vecina ovde *****avaju na racun ps3 samo zato sto su tako videli na slikama, na trailerima, nikada ni jednu igru nisu videli in motion

Klasična boljka sa PC-ja, gde sve izgleda predivno i high-res, AA, 2GB tekstura...
a onda, kad stigne, postane jasno da igra ima frame-rate koji varira od minus 60 do plus 60 :d

"Evo vidite, imam 120fps ( u ovoj pećini )!!!"

Onda nije ni čudo što ljudi misle da su i programeri PS3 ekskluziva isto tako lenji.

To može samo da kaže čovek koji nema pojma šta u razvoju igara znači ALFA, šta BETA,
a šta finalni proizvod.

Posebno u razvoju igara za konzole, gde su po pravilu igre sve kvalitetnije što više

Dokaz u prilog tome je da Kz2 danas izgleda bolje nego 2005, jel' tako?
Da ste akcionari Sony-a pa da vas i razumem, ali ovako mogu da osecam samo sazaljenje, vi ste izgubljeni slucajevi.

:D hahhahahaha

decko ajde lepo procitaj tvoja zadnja 10 posta na ovom forumu i molim te kazi mi ko je izgubljen slucaj ovde....

da si cistac u ms-u pa da te razumem, a ovako niti imas ps3, mozda ni xbox360, a sigurno nemas komp kao 3-4 na ovom forumu pa da te razumem, a ne ovako solis pamet svima tvojom nadprosecnom inteligencijom i saosecanjem sa ostalima...

toliko si adekvatan za raspravu, kao moja baba za americki fudbal...

Poslednja izmena:
Ej ti se bar ne javljaj, jos uvek dugujes link za "objavu ms-a o 100% failure rate-u xbox360"...
I kao sto rekoh, jos uvek se nisam opredelio koju cu konzolu uzeti i potpuno mi je svejedno koja ce biti u pitanju, samo da daje bigger bang for the buck. Ali to je koncept koji je ocigledno atomska fizika za neke likove.

Poslednja izmena:
Eh. Kako čovek da diskutuje sa tobom
kad ne znaš ni neke najosnovnije stvari?

Dokaz u prilog tome je da Kz2 danas izgleda bolje nego 2005, jel' tako?

2005. Kz2 nije ni postojao kao finalna igra, niti postoji sada. Video si samo trailere.

ALFA verzijom su ispunili 95% očekivanja, što je ogroman uspeh, s obzirom
koliko su svi napljuvali taj trailer iz 2005. kao nešto totalno nedostižno.

Da ste akcionari Sony-a pa da vas i razumem, ali ovako mogu da osecam samo sazaljenje, vi ste izgubljeni slucajevi.

...reče čovek kome je hobi pljuvanje video igre koju nije ni video...

2005. Kz2 nije ni postojao kao finalna igra, niti postoji sada. Video si samo trailere.

ALFA verzijom su ispunili 95% očekivanja, što je ogroman uspeh, s obzirom
koliko su svi napljuvali taj trailer iz 2005. kao nešto totalno nedostižno.

WTF?? Da li si ti ovo napisao pre samo par minuta?

Da li se Kz razvijao 2005? Jeste. Da li se je od tada do danas protekao period od 2 godine? Da li bi i PO TVOJOJ logici Kz trebao da danas izgleda bolje nego pre dve godine? Naravno.

...reče čovek kome je hobi pljuvanje video igre koju nije ni video...

A pljuvanje igre je ako se kaze da ne izgleda kao trejler? Koja patetika.

Poslednja izmena:
niti video konzolu niti nista drugo :)
bas zbog toga kazem da nije adekvatan za raspravu ni o cemu gde se vodi pitanje oko ps3 i xbox360

xpader, proveri drugi topic, imas jedno 5 linka o Microsoft Admits that ALL (!!!) xbox360 are defective.

Poslednja izmena:
znaci koliko se boxova kvare...
u australiji su svi vraceni, u londonu prodavci vise ne drze xbox360 u izlozima, a ms je rekao da ce svaka konzola da se pokvari eventualy, to su njihove reci, samo proveri molim te...
po novim, tj po anketi od pre 2-3 nedelje 47% boxova je ili blokiralo ili 3rlod-ovalo

a ti ocigledno nemas pojma kakave je to dizajn cim nisi video ni ps3 ni xbox360 u akciji...

verovali ili ne postoji mogucnost da xbox360 i explodira u nekom trenutku koliko je kvalitetno odradjen... jos malo pa ce lepiti M rating na njemu, da ga se mala deca klone...

Cekaj jel 47% ili je 100%? Daj odluci se? Ili je mozda jos nizi?
Ms NIKADA nije rekao da ce se se svaka konzola pokvariti, cak ni nesto slicno tome. Ne izmisljaj.
A evo sta je receno: Microsoft gaming chief Robbie Bach claimed in a conference call with financial analysts that the design issues surfaced recently.

"In the past couple of months we started to see significant increases in repair requests and call requests and significant attention from people," he said.

Wow.

you said... ok

kupi bilo koju konzolu pa onda pricaj, ili barem igraj na nekoj nesto odredjeni broj sati, ne lupaj ovako na osnovu slika i ostalih gluposti... seres ko trudna foka...

Poslednja izmena:
Ja sam potencijalni kupac jedne od te dve konzole i imam svako pravo da iznosim utiske o onome sto nude i jedna i druga.

Ok, mr.Potencijalni, kupi već jednom taj Xbox360,
imam prijatelja koji te željno iščekuje u servisu. Tebi lepo, meni lepo, njemu lepo.
Možda mi da određeni procenat, who knows.

utiske na osnovu cega? fanboJizma? slika? rekla-kazala sa fan sajtova?

kazem ti, pogledaj obe konzole, igraj na obe konzole nesto (ok, bolje igre izgledaju na xbox360 i licno meni se vise svidja ponuda igara), pogledaj koja ce ti duze trajati, na kojoj mozes kaciti 3rd party device, na kojoj mozes snimati linux, na kojoj mozes upscale-ovati dvd filmove, na kojoj mozes igrati bukvalno SVE igre koje su izasle na predhodnim konzolama i najvaznije, pogledaj kvalitet izrade... ali to ti je najvaznije!

ovako lupas gluposti o necemu sta nisi niti video niti igrao niti bio blizu najverovatnije... trujes sve moguce teme tvojim "xbox360 je neunistiv i pwnuje ps3 hahaha lol lol lol"

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno