Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
Da li ima neko ideju zasto proizvodjaci high end laptopova u zadnjih par godina toliko forsiraju laptopove sa 16X10 odnosom strana i velicinom ekrana 16"?
To sad kao da postaje neki novi standard kao sto je jako dugo bio 16X10 i 15.6" ili 17.3" laptop.....
Meni su odvratni ti 16" laptopovi pre svega sto nisu za multimediju....u mnogim igrama cete imati sa strane dve linije,kada gledate neki video takodje....jedina im je prednost visina ekrana pa moze da stane duzi tab ili tako nesto na ekranu....ali majku mu zasto onda ne prave te 16" laptopove kao neke poslovne a za gaming laptopove stare i proverene 15.6 i 17.3??
Pa znam,ali da li vise u ponudi ima najnovijih npr Asus Scar Rog (gamerskih) laptopova sa 16x9 i 17.3" ekranom?....vidim da trpaju 5080 i 5090 grafike u te 16" (biznis) laptopove....
Dobro, imas dosta firmi gde ljudi zele Autocad i sl programe na laptopovima, kao sto je slucaj i u mojoj firmi. Ponuda je sarolika, pa se uvek nesto nadje.
Ja ne vidim najnoviji model Asusa Rog Strix Scar za 2025 sa 17.3 ekranom....zadnji takav model je bio iz 2023.....oni su izgleda potpuno obustavili proizvodnju gamerskih laptopova sa 17.3 ekranom.....pa onda ne bih rekao da je ponuda sarolika,vec samo imaju te 16" i 18" 16x10
Secam se da su pre desetak godina prodavani i pravljeni takvi 16x10 monitori ali odjednom su iscezli sa trzista i samo su forsirani 16x9 monitori.....onda valjda ljudima vise nisu trebali ti monitori za posao ili sta vec.....a sad je neko odlucio da ljudi trebaju i da se igraju i rade na 16 ili 18 16x10 laptopovima....te strafte sa strane treba da se ignorisu