ivo.r
Čuven
- Učlanjen(a)
- 30.08.2000
- Poena
- 649
@ivo.r
View>Sort Folder List by> Name
e sad koliko je i to to i koliko je pregledno :zgran:
To nije to, izgleda da ne može :S:
Poslednja izmena:
@ivo.r
View>Sort Folder List by> Name
e sad koliko je i to to i koliko je pregledno :zgran:
Marti Misterija je napisao(la):Cemu bre takav ton, cemu ta agresivnost, zasto odma uvredjenost, ozlojadjenost, cemu licno primanje ... opusteno...
Svaka cast za upoznavanje sa programom, za 4 min ja ne stignem ni da ***em
Windows Picture & Fax Viewer?Manson je napisao(la):Jel ima nesto slicno ovome, a da je potpuno free?
Ma moze se i jedno i drugo za minut ipo :banana:Manson je napisao(la):Jel se iza ove tri zvezdice krije JEB ili SER?![]()
Salu na stranu, ja kuci koristim neku staru verziju ACDSee-a mislim iz 98 godine, dok jos nije bio ovako nabudzen i radi mi brzo i otvara sve sta mi treba da otvara.
E sad, u firmi treba da instaliramo neki besplatni image viewer/editor, ali koliko vidim ovaj program je free samo za home use
Jel ima nesto slicno ovome, a da je potpuno free?
Kako nema?Manson je napisao(la):Hvala ti za slowview, potpuno je besplatan i radice nam posao. Steta samo sto nema barem neke osnovne funkcije za editovanje kao crop i resize.
Mozda jos neko programce?
WD40 je napisao(la):Upravo sam skinuo FastStone 2.16b i bilo je porazavajuce. Otvorena slika je jpg od 2272 x 1704 . Naizmenicno gledana u ACDSee 7.0 i FastStone. U FastStone je drasticno vise suma u slici tako da ce ovaj FastShit da leti iz racunara. I jos jednom: koliko para toliko...
Filo je napisao(la):Kako nema?
Pogledaj attachmente
za selektovanje oblasti za crop se koristi desni taster misa
Roni - MYTHBUSTERRonnie Coleman je napisao(la):I da, mit o brzini je oboren... ACDSee v.7.0 PowerPack se brže startuje i otvara slike.
Roni - MYTHBUSTER
Probao. Za pregled slika jednu-po-jednu, jeste zadovoljavajuće i munjevito se otvara. Ipak, ja sam nekako navikao na browse(thumbnail) pregled koji imam u ADCSEE-u...tja.Leo je napisao(la):SGViewer v 1.8.2 BETA
Je l' neko probao.I ovo je sasvim dovoljno za pregled slika.
ganelon je napisao(la):Probao. Za pregled slika jednu-po-jednu, jeste zadovoljavajuće i munjevito se otvara. Ipak, ja sam nekako navikao na browse(thumbnail) pregled koji imam u ADCSEE-u...tja.
U svakom slučaju, imajući u vidu da govorimo o besplatnom pluginu, ocena: solidno.
Da, provalio sam u medjuvremenu, nakon sto sam instalirao v6.53Leo je napisao(la):CTRL+SHIFT+F1 = thumbnail
TCMD :banana:
Nekoliko prvih verzija FastStone-a su bile potpuno free, te ako ih nađeš možeš legalno da ih koristiš i u firmi.Manson je napisao(la):E sad, u firmi treba da instaliramo neki besplatni image viewer/editor, ali koliko vidim ovaj program je free samo za home use
Jel ima nesto slicno ovome, a da je potpuno free?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari