Haha... pa vi stvarno ne razmisljateCynic je napisao(la):Sporo ti radi jer skenira direktorijum po prvi put... Posle toga ucitava mnogo brze.
Filo je napisao(la):znaci nema ni potrebe da ja predjem na faststone jer nista ne dobijam sem
fenomenalnih barova koji izlecu sa strane
vizionar je napisao(la):Haha... pa vi stvarno ne razmisljate![]()
bravoleksa je napisao(la):Inace, apsolutno te podrzavam u ideji da nikad i ni po koju cenu ne predjes na Faststone. Drzi se ti xnview-a...
Mea culpa. :dvizionar je napisao(la):wiz, pa stonisi odma' rek'o da ne tupimo dzaba zube![]()
Po čemu je najbolji? 90% komandi moram da tražim po nekim menijima ili da pamtim 200 shortcuta sa tastature, slika u viewer-u ne može da stoji na centru ekrana (osim u full screen-u, ali tu s njom ništa ne može da se uradi), preview za filtere je toliko mali da je neupotrebljiv, zaboravlja lokaciju filtera, uopšte nema keširanje thumbnailsa, nema "preučitavanje" slika...Voodoo_NBGD je napisao(la):Sto bre niko ne koristi Irfana, kad je najbolji?
Ja se ne bih složio... U 95% slučajeva meni upravo treba neko sitno editovanje za koje je najbrže i najidealnije da se obavlja u samom viewer-u. Sačuvaj bože kad bih za svaku sliku koju hoću malo da posvetlim ili potamnim, sredim joj gamu ili izbalansiram boje morao da dižem Photoshop.leksa je napisao(la):Ovde se vec prosiruje prica na neke druge kategorije. Sto se tice editovanja, mislim da cemo se svi sloziti, photoshop je neprevazidjen. Prema tome, svako editovanje obavljam u Photoshopu, a sa druge strane mi je potrebam cist view-er za brz pregled slika, sto je u potpunosti ispunio FastStone.
sta je to "photoshop"?leksa je napisao(la):Sto je suptilnije editovanje, to je veca potreba za Photoshopom.
kUdtiHaEX je napisao(la):Nijedan od pomenutih programa nije u stanju da prikaze vektorske fajlove -> CDR, AI, EPS... ili ako prikazu to je tako jadno da nikada ne biste rekli da su to vektorski fajlovi. Dakle, JAUP.
ivo.r je napisao(la):Da ne otvaram drugi thread....
Jel zna neko kako da u Picasi 2 dobijem sa leve strane stablo sa diskovima i folderima (kao npr u ACD-ovom broweru, Xn-u i sl.) a ne foldere sortirane po godinama?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari