Ja se u ovom slucaju 100% slazem sa gx-x,a evo i zasto.Dakle u pravu si ti paradigma kada kazes da oni koji postuju lazne rezultate varaju sebe,ali bogme oni varaju i tebe,i mene i sve ljude na benchu sto je drugacije od samo varanja sebe.To znaci da ja treba da jurim neciji izmisljen tj.napunpan skor,sto mi izmedju ostalog nedaje nikakvog motiva niti zelje,jer znam da je rezultat dopingovan.(ovo sve govorim sa insinuacijama na sport,posto oni koji o/c to i smatraju za neku vrstu sporta tj.nadmetanja,ali ne nepostenog.Nekazem da to totalno ubija zelju,ali bi ja radije postovao moj rezultat na 3d marku gde znam da su rezultati provereni i gde je kompeticija postena,a ne negde gde se veruje na rec.Daleko od toga da ja nipodastavam tvoju listu,ja ovo samo kazem kao prijateljsku zamerku kako bi istu ucinili boljom,i sprecili varanja.Dakle ja imam rezultat koji moze da udje medju prvih pet,i da se razumemo poslacu ga uskoro kako nebi ispala samo prazna prica od mene,ali ja znam kako sam se namucio da bi dosao do tog skora i koliko sam ulozio svega,tj.truda,volje,vremena,para i td. i nesvidja mi se ideja da je neko ispred mene ko je svoj rezultat napunpao ili vezbao photoshop.Nekazem da je to i slucaj,ali su meni licno neki rezultati ,,malo cudniji,, a i rekao bih da nisam jedini koji to misli.Znaci na kraju bih rekao da sam ja za uvodjenje bilo kakve merodavnije kontrole(koju cu rado prihvatiti)koja bi ovaj nas sport ucinila malo postenijim.
Pozdrav.