ivanbo2003
Slavan
- Učlanjen(a)
- 18.07.2005
- Poena
- 380
Mozda je bilo ranije vec,ali evo na wiki-u komplet guide ako i samo ako zapnete negde

http://www.uesp.net/wiki/Oblivion:Quests
http://www.uesp.net/wiki/Oblivion:Quests
Da, po broju prelazaka je tu negde sa mnomAgilni je napisao(la):I ne uzbuđujte se zbog Stanmara. Pa čovek je prešao KotOR 1 i 2 zajedno 10 puta :d
Stanmar je napisao(la):Grafika KUKU LELE
(ocene 1-10)
Konačno istomišljenik!nidza je napisao(la):Ja se šetkam po čitavom prostranstvu, slajder je na sredini i lagano završavam questove, ostaviviši main quest po strani. Igra je takvo bogatstvo opcija i lepote, da uopšte ne vidim išta pozitivno u tome da se što pre završi.
Agilni je napisao(la):Zašto? Pa ne gubiš ništa osim itema iz Obliviona i da prvo pređeš glavni quest, pa onda ostalo...
Da opet kažem... neki sporedni questovi po kvalitetu priče uveliko prevazilaze glavne priče mnogih drugih igara. Tek sam počeo da radim za Dark Brotherhood :-devil-: Prosto fenomenalno!
Stanmare crni sine, sa tim drajverima od pre hrista i Gothic 3 će da ti izgleda kuku leleStanmar je napisao(la):Grafika KUKU LELE
(ocene 1-10)
Sve u svemu izacice GOTHIC 3 pa cemo svi da vidimo sta je prava stvar!
Hrist se pise veliko :smash:Voodoo_NBGD je napisao(la):.... hrista ...
ToxiC je napisao(la):a i sta ste zapeli za tu grafiku... mozda se coveku ne svidja sto je sve sareno ko u Super Mariu, mada je bas to adut na koji su isli momci iz Bethesde... da sarenilom grafike privuku nove "fan-ove"
auuuuuuuhhhhh, bre sta si sad rek'o :zgran:Stanmar je napisao(la):....A inace igrao sam na Sredini a ne na EASY!...
Sta da kazem, neko prosto zna da igra i sa lvl2, a nekome ne pomaze ni lvl52!
Isto desetak puta (svaki), koliko se sećam. Video sam u onom threadu koji samo ja čitamStanmar je napisao(la):@Agilni - Kad si vec upucen napisi im koliko sam puta presao Gothic-ke!
System Shock 2 u Doom3 enginu, Half-Life 1 u enginu FEAR-a i Morrowind u enginu Obliviona bi stvarno napravili haos! Imam još ideja, ali da ne gušim thread. Ionako je sve nemoguće, skupo, a i pitanje da li dovoljno isplativo.nidza je napisao(la):Meni ne smeta deja-vu (Morrowind) dok igram, pošto je ruho u koje su ga spakovali fantastično. Isto tako mi ne bi smetalo da odigram par starih igara u novom ruhu. Neka samo prepeglaju istu igru u novi endžin, usrećiće sigurno milione igrača.
Yodanssen je napisao(la):Evo Finally sam dobio TES4 : OBLIVION (Original) + Poster Mapu (Cyrodil)
Nije bilo Collector Edition ali What's the Hell![]()
Lord Elias je napisao(la):Kupujem novu graficku, a sad imam problem, imam staru maticnu, pa jel moze neko da mi kaze koja je najjaca(najbolja) AGP graficka?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari