Šta je novo?

[Oblivion split] Sadrzaj igre, questovi, spoileri

Pitaj Stanmara, on je verovatno bio level 1 kad ju je ubio :d

n_131 je napisao(la):
E ljudi imam jedan problem, ne mogu da ubijem onu Umbru...
Probao sam da je dovedem do Imperial City ali ne vredi oni strazari uvek hoce da me hapse, znaci probao sam i konjem do kapije i peske ali oni uvek nasrnu na mene a ne na nju, naravno po danu... Sta radim pogresno?
Probao sam i da je ubijem sa one stene ali ne vredi previse joj malo oduzimam... Posle nekog vremena moram da padnem i ona me rokne iz dva puta...
Inace sam lev 8, jer moram jos da cekam posto sam video da su je neki ovde ubili na foru i sa manjim levelom?

Isti problem sam i ja imao. Resio sam ga tako sto sam na Sharcu bezao sve do Brume. Bruma ima provereno dovoljno jaku zandarmeriju da je utepaju. Ne znam u cemu je fazon, ali mislim da je fora u tome da si ti nju prvi napao i da te zandari zbog toga hapse. Ja sam bezao, pa zastanem kako bi zama'nula macem da me udari, ja se sklonim, tako vise puta... i tako joj verovatno raste bounty. Usput ces naleteti na neka sela i sta ti ja znam na sta jos, seljani ce je takodje napadati, ali ce je to samo usporiti jer su suvise slabi. Kad dodjes pred Brumu (verovatno mozes i neki blizi grad) bezi u krug i navodi je na strazu. Kad se uhvati u kostac sa njima mozes da im pomognes, docice i pojacanje, mada jaka je kao mazga. Meni su je tukla petorica +ja, jednog strazara je ubila, ali na kraju je sobalismo jedva :d .

n_131 je napisao(la):
E ljudi imam jedan problem, ne mogu da ubijem onu Umbru...
Probao sam da je dovedem do Imperial City ali ne vredi oni strazari uvek hoce da me hapse, znaci probao sam i konjem do kapije i peske ali oni uvek nasrnu na mene a ne na nju, naravno po danu... Sta radim pogresno?
Probao sam i da je ubijem sa one stene ali ne vredi previse joj malo oduzimam... Posle nekog vremena moram da padnem i ona me rokne iz dva puta...
Inace sam lev 8, jer moram jos da cekam posto sam video da su je neki ovde ubili na foru i sa manjim levelom?
Moras da sidjes sa konja pre nego sto dodjes do grada, najbolje na onom mostu. Izgleda da racunaju da je konj ukraden.

@n_131
Prvo bilo bi pozeljno da imas neko enchantovano two-handed oruzje.
Ja sam je sredio na foru, tj. stao sam na onaj mali odron kod ograde
i udarao je jedno sat vremena.Ona se zaglavila dole i udarala u prazno.
Treba pokusavati vise puta dok je ne zaglavis.
Neko je cini mi se pisao da je sredio tako sto je doveo Martina sa sobom
kada je resavao main quest.Probaj :d .

To sam ja uradio, ali to je pred sam kraj glavnog questa. Ako je blizu kraja glavnog kvesta onda i moze da proba, ali ako je na sredini...

filipenko je napisao(la):
Pitaj Stanmara, on je verovatno bio level 1 kad ju je ubio :d

LoL

P.S. Zar jos niste odustali od igre? Vidim da se pojedinci vec poceli smarati :D

He he! Ne, jer nisam imao potrebe da je ubijem!

Što? Skočio si sa stene i heal-ovao se u u letu, a ona je zginula skačući za tobom? :d

Ipak ti još jednom proveri gde ti stoji difficulty slajder, jer ispadosmo svi ****** pored tebe, velemajstore RPG igara...

Poslednja izmena:
Jok uortacio se sa njom, pozvo je na pice i mesto toga joj sipo otrov da ona nevidi :d

Zezam se garant je kometa pala na nju :D

kod mene je poklekla posle 6 elven arrows :)

Jeste da se svo vreme sprdamo, ali bi možda dobro rešenje sa Umbrom obići neku Oblivion kapiju, verujem da bi pala unutra.

Mada sam je ja ubio na standardan nači. Gutao napitke i tukao.

Poslednja izmena:
A provalio sam jer to me strazari zezaju jer sam ja klepio Umbru prvi, u tome je glavni problem, cak sam jednom otisao u zatvor i vratio se nazad a ona se slobodno setka ispred Imperial City-a...
Ma izbesneo sam danas skroz oko nje, probacu opet da je navedem negde jer jedino sto imam od two handeda je Silver Warhamer ili tako vec nesto, a time bi sa zidica trebao da je tepam jedno dva dana i da se nadam da ce da crkne... A necu da pomeram difficulty slider na lakse iz principa, ubicu je kad tad, mada ili sam ja glup ili ***** sto sam celo popodne proveo najvise koristeci taster F9... Ali pasce kad tad :)
Ja sam je gadjao sam silver i iron arrows al ne vredi, a sa martinom jos nisam ni blizu kraja...
Idem sad da je vodim u Brumu, ili nesto blize...

Sto se moje strategije tice ja sam je prvo pogodio sa onog balkona strelom tako da imam prednost kad pocnem da bezim ka izlazu.Uspela je samo jednom da me opali i to ljudski.Na izlazu je cekao konj okrenut ka Imperial City-ju spreman za kas.
Zastao sam na mostu pored strazara koji je hteo da me uhapsi ali sam izabrao oopciju resist arrest i odmah se vratio na konja i krenuo ka gradu.Sad nije bilo problema sa strazarima.Medjutim iako sam usao u grad ova je jurila samo mene da udari ali sam je nekako namestio u sendvic medju strazare i onda je pokleknula.
Eto toliko o Umbri :wave:

O boze koliko mudrovanja oko ubijanja Umbre. Imate staff u Imperial City-ju, u radnji sto prodaje staff-ove, zove se Apotheosis (ako sam dobro spelovao), nanosi po 33 poena damage za frost, fire i shock, ima 12 punjenja. Za Umbru se namestite gore na onom ispustu odmah cim se udje u prostoriju sa desne strane, ona ce da se zaglavi dole u podnozju i samo sibajte odozgo. Mislim da je bilo dovoljno oko 6-7 punjenja za nju, mozda i manje. Ne secam se tacno koliko kosta stap, malo je skuplji.

Stvarno ni ja ne vidim zasto toliko bure oko ubijanja umbre ko da je neznam ti sta. Ja sam je ubio u normalnoj borbi. Cekam da udari, blokiram i vratim joj udarac... itd. Mada ima i druga solucija koja mi je u probi uspela. Imate gore mesto na koje mozete da se popenjete i da je gadjate strelama. Evo vam primer u screen shotu.

Prilozi

• ScreenShot14.jpg
    ScreenShot14.jpg
    51.1 KB · Pregleda: 156
opet vi o Umbri... Pa ocigledno je da se niste dobro "budzili" vec da ste malo baratali macem, malo lukom i strelama i malo magijama...nije ni cudo sto ne mozete da je ubijete :p

ajde ovako: Jel imate neki sigil stone koji radi "absorb fatigue" ? Trebalo bi da imate, iskoristite ga na nekom elven swordu ili nekom claymore-u malo boljem, i picite je sa time, ona ce konstatno biti umorna, tj nece imati snage da vas vise od jednom (verovatno na pocetku) baci na dupe, a vi cete stalno biti "odmorni". Zapravo, ja mislimd a sam bio lvl9 ili tako nesto, blade skill mi je oko 80 (imao sam neke enchantove) i block oko 50, i na kraju sam ja nju bacio na dupe (posto je umorna, tj nema fatigue-a) i zavrsio je.

Ako vam je lik mag, tucite je magijama brate, drain attributes magije su zakon, ona ima ebony armor na sebi, to je tesko ko djavo, nekoliko drain strenght i bice over-encumberd i stojace u mestu...Moze i drain agility, moze bre svasta...Ako ne mozete da je predjete jel kontate da ste slabi i nemate ni magije ni dobru prangiju, onda se vratite kad budete jedno 2lvl jaci, sta vam vredi taj mac ako ne mozete ni nju da ubijete ?!? :trust:

Da je ubiju u oblivion gate-u ? LOL, pa prosekla bi kroz daedre ko kroz puter, ako vi mozete da prodjete gate, moze i onda mnogo lakse.

Agilni je napisao(la):
Bojane, mislim da ti je opis Obliviona na sajtu iz potpisa prekratak. Zar nije zaslužio više? :)

Mozda i jeste. Ali mnoge ljude odbija opis od 90.000 karaktera :). U svakom slucaju 6250 karaktera je sasvim dovoljno da se kaze nesto takvoj igri. Misilm, u svakom slucaju uvek moze da se dodatno prica ali za to nema potrebe. Dovoljno sam rekao :).

@Bojan i Leksa
ja sam pre 30 strana opisao da sam je na taj nacin ubio i da je to neki bug !!!
pa pazi gluposti ja je sibam odgore, a ona se vrtela u krug (bukvalno oko nekog stuba) dok nije popila zadnju strelu... jadna nije "znala" da ima stepenice, malko levo od nje... :lol:

Sto dizete toliku frku oko Umbre.Ubio sam je kada sam bio level 32 bez ikakvih problema...2xwizard fury + par udarca daedric longsword-om.Vise muke imam sa trolovima i medvedima....

Btw, u cemu je kvaka sa Gray Foxom? Kazu 'idi u Brumu, tamo te cheka', ok ja odjasem u Brumu (cak sam kupio i kucu :D i sav namestaj), nadjem ga u podrumu i sve sto do njega dobijam je 'Don't you have something to do?' ???? Mislim, wtf? :)

Agilni je napisao(la):
Level 32? Pa Stanmar je prešao igru sa level 2!!!
Da si ti meni ziv i zdrav :bottle:

kUdtiHaEX je napisao(la):
Btw, u cemu je kvaka sa Gray Foxom? Kazu 'idi u Brumu, tamo te cheka', ok ja odjasem u Brumu (cak sam kupio i kucu :D i sav namestaj), nadjem ga u podrumu i sve sto do njega dobijam je 'Don't you have something to do?' ???? Mislim, wtf? :)

Da bi dobio kvest od nejga morash da prodash odredjenu klicinu ukradene robe. MAX je 1000 ali to je potrebno za kasnije.

e imam problem,resavam one mage preporuke i nasao sam ogrlicu za neku matoru koja ima vizije i ludi od njih i sada kada trebam da joj dam ogrlicu da dodje sebi,nemam nigde opciju da joj dam ili nesto slicno a treba mi ta preporuka.....

Poslednja izmena:
@ToxiC:

to se zove: "new amazing Radiant A.I. " :d

@Agilni:

jos samo da nosi Umbra sword :p pa bi svi smanjivali slider za difficulty :D

Nazad
Vrh Dno