filipenko je napisao(la):Pitaj Stanmara, on je verovatno bio level 1 kad ju je ubio :d
n_131 je napisao(la):E ljudi imam jedan problem, ne mogu da ubijem onu Umbru...
Probao sam da je dovedem do Imperial City ali ne vredi oni strazari uvek hoce da me hapse, znaci probao sam i konjem do kapije i peske ali oni uvek nasrnu na mene a ne na nju, naravno po danu... Sta radim pogresno?
Probao sam i da je ubijem sa one stene ali ne vredi previse joj malo oduzimam... Posle nekog vremena moram da padnem i ona me rokne iz dva puta...
Inace sam lev 8, jer moram jos da cekam posto sam video da su je neki ovde ubili na foru i sa manjim levelom?
Moras da sidjes sa konja pre nego sto dodjes do grada, najbolje na onom mostu. Izgleda da racunaju da je konj ukraden.n_131 je napisao(la):E ljudi imam jedan problem, ne mogu da ubijem onu Umbru...
Probao sam da je dovedem do Imperial City ali ne vredi oni strazari uvek hoce da me hapse, znaci probao sam i konjem do kapije i peske ali oni uvek nasrnu na mene a ne na nju, naravno po danu... Sta radim pogresno?
Probao sam i da je ubijem sa one stene ali ne vredi previse joj malo oduzimam... Posle nekog vremena moram da padnem i ona me rokne iz dva puta...
Inace sam lev 8, jer moram jos da cekam posto sam video da su je neki ovde ubili na foru i sa manjim levelom?
filipenko je napisao(la):Pitaj Stanmara, on je verovatno bio level 1 kad ju je ubio :d
Agilni je napisao(la):Bojane, mislim da ti je opis Obliviona na sajtu iz potpisa prekratak. Zar nije zaslužio više?![]()
Da si ti meni ziv i zdrav :bottle:Agilni je napisao(la):Level 32? Pa Stanmar je prešao igru sa level 2!!!
kUdtiHaEX je napisao(la):Btw, u cemu je kvaka sa Gray Foxom? Kazu 'idi u Brumu, tamo te cheka', ok ja odjasem u Brumu (cak sam kupio i kucui sav namestaj), nadjem ga u podrumu i sve sto do njega dobijam je 'Don't you have something to do?' ???? Mislim, wtf?
![]()
Agilni je napisao(la):Level 32? Pa Stanmar je prešao igru sa level 2!!!
gx-x je napisao(la):@ToxiC:
to se zove: "new amazing Radiant A.I. " :d
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari