Extreme2Max je napisao(la):da li zna neko gde mogu da nadjem Cyrodilic Brandy trazio sam po krcmama i magic guild-ovima ali nisam supeo da nadjem
da li ima jos negde jednorog posto sam ubio onog u Harcane grove-u?
dragancce je napisao(la):Nije koristio nikakve cheatove nego je jednostvno istrazivao i igrom slucaja bacio je magiju open very easy lock i empirijski je zakljucio da uz pomoc toga mozes da nabudzis za 2 sata master. Zar to ne bi svako koristio da se setio i da je ukapirao da moze.
filipenko je napisao(la):Ništa lakše, instalirajte fullout ( :d ) i Torment pa cepajteZašto biste se smarali sa igrom u kojoj možeš da lako zaključiš da bi kada bi bacao istu magiju 3 sata neprestano puno digao skil.
Tebi kažem isto što i onima gore - instaliraj ti lepo fullout pa ga cepaj ponovo :dG!!! je napisao(la):zapravo tu magiju bi morao da baca 23 sata da bi digao na zeljeni skill, mozda deluje uslovno receno realno (koliko god 'bacanje magije' bilo realno) ali je krajnje smarajuce
a oblivion ima ono sto imaju sve novije nazovi rpg igre, kvazi random generator (bar se nadam da je tako ili je sve to jos tupavije odradjeno) itema na razlicitim mestima cime se mozda dobija na raznovrstnosi ali u mnogome i na tuposti kada ubijem 10 lokpikova da obijem neki kovcheg usred ogromog hola oko kojeg leze mrtve spodobe do kojeg sam dosao posle sat vremena krljanja po tamnici sa vec pomenutima, i nadjem weak potion of healing 10 novcica i neki cvetic :wall: jeste mozes da uradis 10 puta load ne bi i ti se posrecilo ali se to retko desava... sha znam...
hejvule je napisao(la):Cini mi se da je neko ranije pitao, koliko ima oblivion kapija .
Mislim da ih ima 16, jer toliko ima daedric lord-ova .
leksa je napisao(la):Treba da kliknes ponovo na tu mrtvu i da je "pokupis" tek tada ce ti pokazivac krenuti dalje na neku novu.
filipenko je napisao(la):Tebi kažem isto što i onima gore - instaliraj ti lepo fullout pa ga cepaj ponovo :d
G!!! je napisao(la):da si ti meni ziv i zdrav ja ga nisam nikad ni deinstalirao![]()
Agilni je napisao(la):I tebi G!!! da kažem, idi pokupi Umbru...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari