Šta je novo?

[Oblivion split] Sadrzaj igre, questovi, spoileri

Ima trolova, vukova, medveda,...

Stanmar je napisao(la):
...samo vuci i gobleni?
ja nisam naisao ni na jedan goblen, ali su me zato u sumi napala dva hekleraja i jedan beli vez :D :D :D

Ql.
@Zulu - cekaj da ti iskoce 2-3 strikaraja i sitan crni vez! :) :) :)

bez brige, imam enchantovan armour koji daje +8 knitting defense (plate of brave tailor) :D

Ljudi.Treba da se izlecim od vampirizma.Sve sam sakupio.Jos mi jedino treba krv od Argoniana.Gde je taj lik.U quest-u mi nekaze gde je.Treba da ga ubodem bodezom.Hvala

@staljin:

argonianci su ti (ne oni iz star treka) oni ljudi gusteri, uzmi taj noz i iseckaj bilo kog :d ja sam na neke bandite naleteo i obradovao se kad sam skontao da je jedan od njih guster, uzo noz i naje** mu se majke :D

@ivanbo2003

nem pojma, obican rar fajl, probaj ponovo.

gx-x je napisao(la):
@staljin:

argonianci su ti (ne oni iz star treka) oni ljudi gusteri, uzmi taj noz i iseckaj bilo kog :d ja sam na neke bandite naleteo i obradovao se kad sam skontao da je jedan od njih guster, uzo noz i naje** mu se majke :D

@ivanbo2003

nem pojma, obican rar fajl, probaj ponovo.

Hvala.Poz :wave:

Najbolje resenje za vampirizam.
Don't get biten!

mozes da ga dobijes kad preturas po lesevima vampira, tako je bar bilo u morrowindu

Ljudi, dal je neko naso jos neki item iz one interesantne knjizice "Tamirelic lore"? U njoj se pominje i Umbra mac, ali pominju se jos 20 tak cool predmeta? Nesto mi cudno da su samo umbru nacinili nalazljivom?

ivanbo2003 je napisao(la):
Pitanje:kako da nadjem dokaze u questu oko onog lika u Imperial City-u sto krade stvari od pokojnika pa ih prodaje trgovcu.Jel ima neko groblje ili slicno gde bih mogao da ga trazim?Ah da,murija me je nahvatala dok sam mu obijao gajbu pa su zaplenili sve maznuto :d

Treba da ga pratis kada zatvori radnju. Otici ce kod nekog bunara i razgovarace sa nekim likom o nabavci nove robe. Kada ode taj lik popricaj sa Thoromirom i uputice te do tog lika. Onda ces otici u njegovu kucu i naci ces lopatu sa spiskom pokojnika. Zatim ces otici u neku grobnicu gde ce pokusati da iskopa pokojnika sa jos jednim likom i tu ces ga ubiti.

Odes do groblja i primetices da je grobnica neke familije obijena! Udjes unutra roknes lika, uzmes mu asov i gotovo!

gx-x je napisao(la):
kako te to ne nervira ? imas chameleon na sebi pretpostavljam...meni je uzasno smetalo sto ne vidim svoj mac. elem, ja u mojim .ini-jima nisam to namerno iskljucivao, ali akoj e dobitak FPS velik onda verovatno vredi. Koliko je ruznije bez toga ? Gde se sve vidi ?

Pa malo nervira sto ne vidim svoj mach, ali sneak mi je losh, pa ce se brze nabudziti ako se budem sneakovao, kako bih mogao da prodjem onaj kvest za thieves guild. Onda cu promeniti greaves i staviti obican, ne-encantovan i mozda iskljuciti refrakciju... Ona se vidi kod oblivion kapija, sve sto je providno, valjda, osim vode...

Poslednja izmena od urednika:
Hvala ljudi na savetu,ali problem je naci grobnicu.Tumarao sam po gradu,ali nisam je primetio.Mada sam bio bash umoran kad sam igrao pa mozda zbog toga nisam video ociglednu stvar...Jel mozete da mi kazete u kom districtu se nalazi opljackana grobnica?

Poslednja izmena:
Pa idi onako kako sam ti ja rekao! Ako ispratis quest od pocetka kako treba na kraju ces imati marker do mesta na kom se nalazi grobnica.

eternity je napisao(la):
Pa idi onako kako sam ti ja rekao! Ako ispratis quest od pocetka kako treba na kraju ces imati marker do mesta na kom se nalazi grobnica.

Hvala eternity,probacu.Mada sam ja sve to uradio ranije(bunat,Thoromir,obio kucu doticnom razbojniku,video u podrumu lopatu).Medjutim,uhvatila me murija pa kad sam izasao iz pritvora,nisam vise imao onaj marker za smer.Moracu da cekam ponovo kod kuce onog tomb raidera,pa da ga pratim nocu gde ide :).
Hvala jos jednom :wave:

ivanbo2003 je napisao(la):
Hvala eternity,probacu.Mada sam ja sve to uradio ranije(bunat,Thoromir,obio kucu doticnom razbojniku,video u podrumu lopatu).Medjutim,uhvatila me murija pa kad sam izasao iz pritvora,nisam vise imao onaj marker za smer.Moracu da cekam ponovo kod kuce onog tomb raidera,pa da ga pratim nocu gde ide :).
Hvala jos jednom :wave:

Fora je da pored lopate nadjes u podrumu i spisak "svezih pokojnika" koji ces odneti Thoromiru. Mislim da bi posle toga trebao da dobijes marker.

eternity je napisao(la):
Fora je da pored lopate nadjes u podrumu i spisak "svezih pokojnika" koji ces odneti Thoromiru. Mislim da bi posle toga trebao da dobijes marker.

To je to,hvala care!

Kako da resim quest kad onoj grofici maznu sliku? Ispitao sam sve ljude i nasao u kuli platno za slikanje. Sta mi je josh potrebno...?

Koga interesuje kompletna mapa sa 404 lokacije, a kako autor navodi bice ih i jos neka overi ovaj sajt.
nirnroot.planetelderscrolls.gamespy.com/

kako da udjem na onaj party u leyawinu, treba da budem na listi i lepo obucen :)
treba da zacaram groficu sa nekom magijom :)

@Alex

Hvala za mapu, našao sam lokacije koje ni sam nisam otkrio :) Inače, koliko god zaludno bilo tražiti Nirnrootove, meni je ostalo da ih nađem još 10-ak za poslednji potion... znači nalazio sam porcije od 10, 20, 30... i sada treba da nađem 40 :D
Stvarno je bezveze toliko se cimati za bedni sirupčić, ali se stvarno osetiš slobodnim špartajući prostranstvima, pa makar i brao cveće...

@illidan

Imao sam isti problem.Ja sam se tako motao po zamku i u nekom trenutku grofica je izasla iz sobe i tumarala po zamku.Cekao sam jos neko vreme i u nekom drugom trenutku, gorfica je krenula da se vrati u sobu i pritom otvorila vrata i onda sam ja usao za njom :D Hehe, interesantna magija :D

E da, ni mene straza nije htela da pusti...

sto se mapa i walktroughova tice, vec smo vam reli za strategy guide...

Stanmar je napisao(la):
Kako da resim quest kad onoj grofici maznu sliku? Ispitao sam sve ljude i nasao u kuli platno za slikanje. Sta mi je josh potrebno...?

U sobi od one zenske u stolu treba da nadjes skrivenu opremu za slikanje, a u trpezariji u prizemlju boju na tepihu.

cepesh je napisao(la):
Pomagajte ljudi! Savatao me neki bug, MAGICKA mi se NEregenerishe! Zavrshavao sam quest GREAT WELKYND STONE i od tada magicka mi se ne regenerishe a nisam zakacio nikakvu boleshtinu. Jel imao neko slican problem? Da stvar bude gora ja sam Battlemage level 16 i do sada sam sve mlatio bez problema uz pomc mojih samonovanih headless zombija, vishe se smorih od pijuckanja napitaka! HEALP!

Imaš napitke koji liječe zarazu.

Hvala na savetima! Ipak sam bio zarazen pomolio se u crkvi i sada je sve OK.
Cudno mi je sto nigde nisam mogao da vidim da li sam zakacio neku bolestinu!?

Pritisnes F3 pa klikni na najdesniju opciju, tu imas spisak svega sto utice na tebe (i poboljsanja i bolesti).

Da li je neko radio kvest koji vam da countess of bruma, da nadjete neki akaviri artifakt (ogrlicu), nije problem u ogrlici, ali u jednom buretu u ledu ispred doticne tvrdjave sam naso neku "crumpled note" i kjluc. U poruci pise da treba da nadjem... bla bla, uglavnom jel neko naso sve sanduke i uzeo prsten. Ja sam naso dva, ali kljuc z jednog ne otvara onaj blizu ulaza koji se zove forgotten

Nazad
Vrh Dno