Šta je novo?

[Oblivion split] Sadrzaj igre, questovi, spoileri

Cwelle je napisao(la):
Da nisu pravili igru i za konzolu verovatno bi interface bio bolji. Sta mislis kako bi na XBOX-u upisivali taj komentar? ;)

hoces da se kladimo da ce neki od modova to omoguciti? sto znaci da su developeri to mogli lako da odrade ali jednostavno im je isplativije da to urade kupci igre... malte ne 10% igre su odradili oni koji su se igrali sa modovima, a svaki mod je po pravilu vlasnistvo beth softa.... pokvarenjaci :)

@leksa: Hvala ti, radi! Ja sam se zeznuo ranije jer sam koristio magiju damage willpower, a ne damage magicka, jer sam mislio da ista (damage magicka) ne radi posto nisam video da je on touch!
Pozdrav

hoce meni neko da objasni kako da punim soul gemove?

ako mi neko kaze da potrazim po ovom topicu gadjacu ga...

To je verovatno najčešće postavljano pitanje, potraži na topiku, ima ga na svakoj strani :d

Bacaš magiju soultrap pre nego što ubiješ nekoga. Magija ima rok trajanja, pa moraš ubiti dok ne istekne (ali rok je sasvim dovoljno dug). Magiju možeš da nabaciš kao mag, možeš da koristiš skrol, ili možeš da imaš item koji ti daje tu mogućnost...

danijel00 je napisao(la):
hoce meni neko da objasni kako da punim soul gemove?
ako mi neko kaze da potrazim po ovom topicu gadjacu ga...
Umbra sword već ima ugrađenu tu magiju ... "on strike".
Obrati samo pažnju na to da uvek u inventaru imaš 2-3 prazna "petty" i "lesser" gem-a ... čisto da se ne bi dogodilo da za krabu napuniš "grand" soul gem jer ako nemaš prazan dragulj potrebnog kapaciteta, punjenje se vrši u prvi veći (jači) slobodan.

EDIT: kad već pričam o tome, Umbra sword ima težinu 0(nula). Ovo je jako čudno (da ne kažem nemoguće), ali dobro dođe.

Poslednja izmena:
Drugim recima, ceka se Tamriel Rebuilt? :D

ganelon je napisao(la):
...kad već pričam o tome, Umbra sword ima težinu 0(nula). Ovo je jako čudno (da ne kažem nemoguće), ali dobro dođe.
Ima tezinu 0 zato sto je quest item.

Cwelle je napisao(la):
Ima tezinu 0 zato sto je quest item.
A iz istog tog razloga ga nije moguće ni izbaciti iz inventara (kao i ostale predmete potrebne za kvestove). Znam to. To za težinu sam više pomenuo u smislu "kako bre" nego "a zašto to". :)
Ne žalim se, ako već moram da ga vukljam stalno sa sobom i bolje je da me ne opterećuje. ;)

Recharging???

Moze li neko da mi objasni kako da "punim" magična oružja? To sam uradio pre nekog vremena u Mage guild-u u Chorrolu, ali sad odem kod istog lika, koji mi još i kaže da to radi, ali mi uopšte ne daje opciju za recharge? Takođe sam primetio da i ostali čas nude opcije za kupovinu magija itd..., a čas ne. U čemu je caka?

Ne vole te. Ulizuj im se.

p.s. bez zezanja :)

Nisam siguran... Maxirao sam njihovu ljubav prema meni, ali opet isto... Videh i na stranim forumima slične probleme, ali bez odgovora. Bug?

Definitivno bug. Meni se čak i kao članu gilde (došao sam i do univerziteta) pomenuta stvar često dešava. Punjenje možeš da odradiš i sam. Kupi neki napunjen soul gem, klikni na njega i dobićeš listu oružja kojem treba punjenje. Klikneš na to oružje i punjenje je gotovo.

Verovatno je vezano sa vreme dana u igri jer izgleda odredjeni likovi nude usluge samo u radnom vremenu.... probaj kasnije/ranije uglavnom je tada moguce

silverglider je napisao(la):
Drugim recima, ceka se Tamriel Rebuilt? :D
Iskreno ne verujem da cemo Tamriel Rebult ikad docekati. Po onome sto sam video na froumu oni tek razmisljau da pocnu Hamerfell a to im je tek druga provincija. O prelasku na Oblivionov endzin i ne razmisljaju, a u zavrsetak projekta izgleda da i sami ne veruju. Tako da nemojte mnogo da se uzdate u TR

Khm,malo sam neupucen,sta podrazumevate pod tim Tamriel Rebuilt?

ne znam da li ste pronasli, ali ovaj Skeleton Key je cudo :)

nesalomivi lockpick.

Prilozi

• ScreenShot9.jpg
    ScreenShot9.jpg
    140 KB · Pregleda: 144
  • ScreenShot10.jpg
    ScreenShot10.jpg
    129.8 KB · Pregleda: 147
  • ScreenShot11.jpg
    ScreenShot11.jpg
    151.6 KB · Pregleda: 144
zeljko je napisao(la):
ufff izgleda naisao sam na bug prilikom resavanja questa za mage guild Vahtacen's Secret kad treba odredjene magije da bacim na cetira kristala kad probam nista se ne desava a cudno mi je jer su kristali pored ploca crni i magija kao da proleti kroz njih...
npr. na av molag anyammis sam bacio flash i nista se ne desava...
Gde tacno baciti magiju?

A i quest kad treba da skupis suze od knighta ja sam nasao 4 ali i dalje pise da ima jos suza a vrteo sam se 2 sata i ja vise nemogu naci...
To je verovatno onaj kvest koji je i mene mucio, okreni prethodnu stranu, leksa je dao odgovor.

Ljudi pomagajte.Morao sam da formatiram komp.U oblivionu sam bio 9-10 level, dosao sam do dela kada se martin pomocu amuleta of kings pretvori u vatrenog zmaja od 50 metara i ubije djavola, i jos malo odatle( onaj ko je stigao dotle zna o cemu pricam)Zaboravio sam da snimim save.Pa ako nije problem da mi neko posalje save koji je tu negde. mail ( [email protected] ). Hvala

Igraces ladno sa nekim likom od nekog drugog? ? :)

dukeStepa je napisao(la):
Nisam siguran... Maxirao sam njihovu ljubav prema meni, ali opet isto... Videh i na stranim forumima slične probleme, ali bez odgovora. Bug?

Nije bug nego ljudi imaju radno vreme.

Obrati paznju koliko je sati i sta rade. Sigurno nece da te uci magije ako je seo da doruckuje :D

Hahaha, Skeleton Key, 'ladno ga i ovde ima :d

U Morrowindu se dobijao kada se postane Master Baya Thief Guilda. Premda, ruku na srce, već od nekog levela za security skill to je postajalo bespotrebno. U Morrowindu je valjda Skeleton Key mogao da se upotrebi 50 puta, ako se dobro sećam, a ja sam level 100 brave otvarao mnogo ranije bez većih problema...

Evo sad sam nabavio Skeleton key.Nemoguce da je njegova upotreba beskonacna jer bi to bilo na nivou nekog varanja posto sam uspeo da otvorim Very Hard brave bez problema.Inace nikad laksi quest za ovako dobar item.

Alex je napisao(la):
Evo sad sam nabavio Skeleton key.Nemoguce da je njegova upotreba beskonacna jer bi to bilo na nivou nekog varanja posto sam uspeo da otvorim Very Hard brave bez problema.Inace nikad laksi quest za ovako dobar item.

Koji je to quest i gde se dobija?

leksa je napisao(la):
Koji je to quest i gde se dobija?

Pogledaj sliku nekoliko postova iznad.Trebas da odes do Nocturnal shrine i dobices quest da povratis od dva Argonianca koji se nalaze u Leyawiin-u i koju su ukrali neki predmet(nisam siguran kako se tacno zove pa nisam napisao da ne lupam bilo sta).

Poslednja izmena:
Nabavih i ja Skeleton key! :banana: Ova stvar je super! Podigao mi je security skill ! Nema vise nerviranja :,,:

Skeleton key:

SPOILER

"Just head north of Leyawiin, find the shrine of Nocturnal. It'll give you a quest to find her eye, head back to Leyawiin, ask Weebam-Na about it (he lives right by the pool, involved in the orcish knight quest), then spy on him. Go get the eye, bring it back to Nocturnal. You'll get a Skeleton Key, which is an unlimited lockpick with a +45 security."

:wave:

Poslednja izmena:
Moj brat kaze da je igra losa. Nakon 20 sati igranja bio je master level u svim magijskim disciplinama kao i sneak na 100, mage-a 39 nivoa sa snagom 98. Vise mu se ne igra jer igra nema smisla. Ni jedan kvest nije tezak i svodi se na setkanje. Bez varanja je doso dotle a evo kako:
Nadje se sanduk koji je easy bacate mu magiju open very easy lock i za 2 sata ste master, skupite pare za magiju bilo koju za nevidljivost i bacajte je stalno i sneak-ujte se iza ljudi za 4 sata otprilike ste master u sneak. Kad ste master u svim ovim disciplinama(6700 ukradenih predmeta sa prosecnom cenom od 100 gold) sve je lako. Btw. snagu je povecavao tako sto je protivnike paralizovao i tepao ih macem(sto teze oruzje lakse skace snaga)
P.S. Skeleton key je besmislen jer magija sva vrata otvara.
P.P.S. Krivo mu je sto ne moze na xp da igra ponovo follout

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno