filipenko je napisao(la):Ima li traga i običnoj verziji kod nas :trust:
Nataći ćemo nekoga iz Platoa na kolac, ili bar na nešto slično :d
... a treci su Simsi :dfilipenko je napisao(la):Kao što vidite, dve najprodavanije igre su Oblivion i Oblivion Collector's EditionOvo do sada nisam video :smoke: Ova činjenica najbolje dokazuje omnipotenciju :Klanjanje njegove visosti :Klanjanje i broj srca koja je ozarila!
Ima li traga i običnoj verziji kod nas
Hehe ! A ja imam tvoju IP adresu sada :dYodanssen je napisao(la):@filipenko
Hehe ! Za koji dan dobijem Collector's Edition iz Svedske !![]()
Pih, to naravno kažu u Platou. Naravno da će oni naručiti određenu količinu kad tad ali fora je imati ga odmah a ne 3 meseca nakon prelaska igre.Spirit je napisao(la):Zar nije bila prica da ce Plato naruciti odredjenu kolicinu zbog veceg interesovanja?
eternity je napisao(la):Znao sam da ce biti ovakvih sto ce igrati igru samo zbog grafike! Takvih je barem 50% koji su je instalirali! Ako nista preporucujem im da igraju 3D Mark, jer je grafika bolja, a prica nije tako slozena.![]()
NHF! POZZ! :wave:
Ovde je sve na mnogo višem nivou, uklopljeno u sjajnu priču za razliku od wowa, i za razliku od wowa ovde ne idem na ugovarane dosadne raidove svako veče koje ako propustim bolje da ništa ne igramProday je napisao(la):Filipenko ti si me bas posebno iznenadio tolikom zainteresovanoscu za igru, pogotovo posle onolikog objasnjenja od pola strane koju si svojevremeno ispisao za WOW. Nevidim po cemu se ova igra razlikuje toliko po tom pitanju od onoga sto je tebe narviralo kod wow-a; i ovde vecito juris oruzje koje je za 1 jace od predhodnog, stit koji je laksi od predhodnog itd!!!
Treba da bacis magiju BIND SOUL ili tako nekako pre nego sto ubijes neprijatelja. Ako ti je kamen dovoljno velik za dusu, napunices ga.nDiablo je napisao(la):Kako se pune SOUL GEM-ovi?? Jedino ako nadjem neki pun ili ga kupim kod nekog prodavca :d ubi me ovo punjenje oruzija...
Uzmi pa citaj ovaj thread od pocetka. Naci ces odgovore na mnoga pitanja. Ono sto ti ja mogu reci, jeste da ne moras odmah ici u Imperial City, ali to zavisi od tebe dali ces lutati i nalaziti neke sporedne questove ili ces se posvetiti glavnom.baltazar je napisao(la):
perce je napisao(la):Uzmi pa citaj ovaj thread od pocetka. Naci ces odgovore na mnoga pitanja. Ono sto ti ja mogu reci, jeste da ne moras odmah ici u Imperial City, ali to zavisi od tebe dali ces lutati i nalaziti neke sporedne questove ili ces se posvetiti glavnom.
Fast travel radi tako sto otvoris mapu(mislim da je F4) i dvoklik na mesto u koje hoces da ides.
Poz
BlackNeo je napisao(la):@baltazar:
1. Idi u neku od crkava i pomoli se na oltaru.
2. Sto se tice trava, to ce ti bolje odgovoriti neko ko se njima bavi, ja znam samo za Nirnroot koji sluzi da se od njega pravi Elixir of Exploration.
3. Sto se levelovanja tice, treba da povecas glavne skilove i to ukupno 10 puta za jedan level-up (npr. 4x blade, 3x block, 2x heavy armor i 1x armorer - ili bilo koja kombinacija glavnih skilova koja daje zbir 10). Inace, sto je veca tezina, brze se vrsi levelovanje.
4. Ne moras ici u Imperial City odmah, nisam ni ja.
5. Sto se fast_travel-a tice, pritisni F4 da ti prikaze mapu (ako ti nije bas mapa prikazana, to ti je onda drugi od pet tabova), pa kliknes na lokaciju gdje hoces da ides i to je to. Naravno, nece raditi ako si u nekoj kuci ili pecini, cak ni ako ima neko od neprijatelja u blizini.
takodje ne mozes otici na neku lokaciju ako je nisi nijednom posetio (to ne vazi za gradove).BlackNeo je napisao(la):@baltazar:
5. Sto se fast_travel-a tice, pritisni F4 da ti prikaze mapu (ako ti nije bas mapa prikazana, to ti je onda drugi od pet tabova), pa kliknes na lokaciju gdje hoces da ides i to je to. Naravno, nece raditi ako si u nekoj kuci ili pecini, cak ni ako ima neko od neprijatelja u blizini.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari