BlackNeo je napisao(la):Medjutim, posto u igri nisam naisao na jaci mac (a uz to i fino izgleda), nema sanse da cu da mu ga dam![]()
kUdtiHaEX je napisao(la):Imam veliki problem - postao sam vampir! A nemam pojma kako. Ajde sto mi steti sunce i oduzima health nego me u Imperial City-u jure.... Ako bilo ko ima savegame posle odvodjenja Martina u Cloud Temple neka se javi, ili kako da se oslobim vampirskih osobina?
Don_ je napisao(la):A sta kazete na ovaj item. Mozda moze da zameni umbru, barem zajedno sa magijom koju nosi.
@ Shobe
Jeste skupo, ali jeste i jedna od mogucnosti.
mLaki je napisao(la):Porphuric Hemophilia (valjda se tako kaze) - vampirska bolest, zapatio si je mlateci se sa nekim od vampira, posle 3 dana u igri (Game Day) kad sledeci put legnes da spavas postaces vampir. Da bi video da li si zarazen necim, ovog puta sa vampirskom bolescu odes u Spell Screen od inventara i pronadjes Active Effects, tu ces videti sve pozitivne i negativne bonuse koji su trenutno aktivni, koji mogu da poticu od vise razlicitih stvar, enchantovanih amuleta, prstenja, oklopa, treninga koji si dobio kao nagradu za neki quest (npr. Gray Prince Training, ima vise stavki), napitaka, spellova, bolesti, vampirizma... Ako si snimao savegame-ove cesto (ja za 5-6 sati igre napravim po 100 savegame-ova ) neces imati problema, ucitaj poziciju pre nego sto si postao vampir, popij 1-2 (mozda i vise) Cure Disiese Potiona i ako si se izlecio u simbol za Porphuric Hemophilia-u u Active Effects screenu ce nestati.
Nije sve tako crno. Postoji i vedra strana. Imas dodatne bonuse i moci.kUdtiHaEX je napisao(la):Nemam tu poziciju viseOtisao sam do Inn of Omen da bih postao clan Black Hand-a, tu sam nasao i drugu kapiju ka Oblivionu. Ujutro, kada sam ustao, svetlost me je ubijala
Pokusacu sa potionsima...
Adanos je napisao(la):Za sve vas a posebno za Leksu koji je pitao mali poklon od men lol Spisak trenera svih u oblivionu
http://db.gamefaqs.com/console/xbox360/file/oblivion_trainers.txt
Uzivajte ljudi
P.S. jeste da je za xbox guide ali isto je i na pc-ju.
hejvule je napisao(la):Nego kolko sam procitao, kod vecine
umbra sword ima oko 20 damage.Ja se taman naprzio, uzeo mac kad
ono "samo" 13 damage-inace bio sam level 7 kada sam uzeo mac.
Jel zna neko u cemu je fora ???
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari