mLaki
Čuven
- Učlanjen(a)
- 25.02.2004
- Poena
- 680
Pokusao sam da sredim Umbru dok sam bio level 9 i nema sanse, obori me svaki drugi potez, svaki put ubije boga u meni, al eto setim ja kako su strazari uvek visestruko jaci od mene... Znaci dodjete do katakombe gde je Umbra, pobijete sve creepove okolo i parkirate konja odma na ulaz, udejete unutra sredite sve krabe, parcove i dodjete do Umbre. Posto ista nije odma neprijateljski nastrojena, stanite na terasu iznad nje i pobacajte sve tesko iz inventara da bi ste brze trcali (ja sam ostavio samo Blade Curias) zatim bacite flare (ili bilo koji range napad) na Umbru i kad krene da vas juri (ufff... vraski je brza) bezite ka izlazu kolko vas noge nose. Sticice vas i udariti par puta po ledjima (nista strasno ako imate 1-2 health potiona), izadjite napolje, sedite na konja i kada vidite da je izasla iz katakombi i ponovo navalila na vas a vi galopom zapalite za Imperial City. Kada predjete veliki most (ako nocu ovo radite javi se problem sa strazarom na konju koji vas okarakterise kao krimosa, kad sidjete sa konja on hoce da vas uhapsi i po noci nije budan kapetan sa Silver Claymoreom
) malo pre kapije sidjite sa konja i udjite u grad, skakucite u naokolo i izbegavajte Umbru, straza ce prvo ignorisati Umbru ali ce je za 4-5 sekundi napasti sa 2 swordsmena, 3-4 strelca i kapetanom sa Silver Claymore-om. Rezultat: strazari su ubili boga u njoj i na vama ostaje da pokupite mac i oklop
.
Poslednja izmena: