Čisto da vas obavestim, Elder Scrolls Arena je raspoloživa za legalan free download:
http://www.elderscrolls.com/downloads/downloads_arena-redirect.htm
http://www.elderscrolls.com/downloads/downloads_arena-redirect.htm
G!!! je napisao(la):ko kaze da su b9orbe 20% igre taj nema veze osim ako mu je branje cvecki i pravljenje losiona za bubuljice omiljena stvar u rpgu... gde god da mradnes moras da se fajtas, ja bih rekao da 20% igre je bez fajta...
GOXY83 je napisao(la):
G!!! je napisao(la):u igri nisi bog niti ces biti bog jer srazmerno sa tvojim lvlom rastu lvli i tvojih protivnika tako da i kad budes 50 lvl bices niko i nistasto malo gubi draz....
gx-x je napisao(la):Doso sam do shrine of azura (jos davno ali nisam mogao ovo da resim) i treba da pokupim whisp dust da bi pricao sa boginjom Azurom, nije frka ima whispova unaokolo , smao ne znam kako da im uzmem prah, pretpostavljam da treba da ubijem jednog ali je to izuzetno tesko, da ne kazem nemoguce (bilo dok sam probavao sa levelom 6) whisp mi radi drain health i drain mana, ja njega przim on se puni posto mi krade health. Probao sam jedno 6-7 puta i odustao. Zna li neko kako da resim ovo ? Ipak je deo glavnog kvesta koji sam zbog ovoga totalno zapustio i resio 20 sporednih![]()
Ima istine u tome sto kaze G samo ne treba ici u drugu krajnost.Ljudi su preterano ocekivali od ove igre
Spirit je napisao(la):Ja sam do sada zatvorio dve kapije, one glavne, Kvatch i Bruma, ostale mi je cimanje da ganjam. Inace, stvaraju se totalno random, pa pretpostavljam da je to samo nacin da dodjes do boljeg oruzja i itema, i nema uticaja na main story.
Ser_Zile je napisao(la):nema to veze sa OC-om. veceras bio kod druga odneo mu igru da proba i za tri sata igranja izletela dva puta na desktop, a sve je na defaultu i sve je novo i ispravno.
Spirit je napisao(la):Kako je i mene taj whisp namucio, to nije normalno, iako sam ga na kvarno dovukao do samog shrine-a da mi onaj lik pripomogne! Izguraj jos malo, u sledecih dva sata resavanja glavnog questa trebalo bi da dobijes par gotivnih oruzja
@Milan82: na koliko ti je slider za tezinu, kada ubijes whispa iz par udaraca? Nesto tu nije kako treba, cak i ako imas malo bolji mac... Mada sam ja malo pomerio slider u desno, ali nista preterano![]()
gx-x je napisao(la):@milan82:
vampire sam pobio bez problema, whisp mi je bio tezi, imam neku prangiju sto radi desintegrate armor 25pts on hit i blok skill mi je prilicno visok pa se osamute kad me udare po stitu. + slider za tezinu nisam dirao![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari