Šta je novo?

[Oblivion split] Sadrzaj igre, questovi, spoileri

@illidan:
Tih manjih medveda se ne secam, ali znam da treba da ti na kraju dodje jedan OGROMNI medved koji ce da besni malo oko tebe, a ti ne treba da ga napadas, i to je to...to se sve desava na jednoj maloj cistini u sumi, kao da je u pitanju arena- secam se da sam tu prvi put ubio tog velikog medveda i onda je bilo nesto tipa quest over ....koliko se secam, posle medveda treba da se vratis po item...onda ce ti se ona zahvaliti sto nisi napao zivotinju, bla bla...

Poslednja izmena:
Pricas sa bakutom, ona ti kaze za neki grove. Onda tamo cekas 1 sat, pa izadje GRDOSIJA Bolje bi ti bilo da imas health i armor, mene sa 600 healtha i 72 armora osusio na 1/8 iz 2 udarca... A ako se dobro secam mora da te zuzne 4-5 puta! Posle toga ti se otvara pecinica i uzimas cizme. Posle obujes cizme i predjes preko provalije!
!

O rukavicama!
Najjaca je fora za rukavice i za curse, onaj lik se tripuje... Umirem, ne mogu da hodam! A kad uzmes curse onda: Drain Fatigue 5!!! A mislio sam da ce da bude tipa, Draing fatigue 100, health 100... Smesno!

Da li zna neko kako da zapocnem questove za master treniranje Block i Acrobatics skilova, znam gde se nalaze treneri ali kad pricam sa njima nemam opciju za trening. Skim treba da pricam da zapocnem ove questove?

Koj ce ti qrac za acrobatics, nabije se u neku nisku pecinu i stiskaj jump... Ja sam jos pre izlaska iz tamnice na pocetku bio master acrobat, za cca 25 min besomucnog skakanja...

sto se acrobaticsa tice, ne moras cak ni da ga treniras, bacanje para, tokom igre kako trcis i skaces punices ga, malo sporija ali dovoljno, ako hoces master onda mozes da radis kao sto su ti vec objasnili u ranijim postovima

Pricas sa bakutom, ona ti kaze za neki grove. Onda tamo cekas 1 sat, pa izadje GRDOSIJA Bolje bi ti bilo da imas health i armor, mene sa 600 healtha i 72 armora osusio na 1/8 iz 2 udarca... A ako se dobro secam mora da te zuzne 4-5 puta! Posle toga ti se otvara pecinica i uzimas cizme. Posle obujes cizme i predjes preko provalije!
pricam sa bakutom i imam samo Rumors od ponudjenih pitanja, koliko ima tih medveda ubio sam tri i muvam se vec dva-tri dana... i nista

Poslednja izmena:
Ufff... Ajde ovako:

Kucaj

Kod:
setstage ND03 20

Ako se meca ne pojavi (grdosija ogromna), kucaj

Kod:
setstage ND03 50
!

Kako da sacuvam neke stvari iz inventara na duze vreme, a da ih ne nosim sa sobom? Primetio sam da kada ih stavim u chest u nekom gildu ili kafani, nestanu posle nekog vremena (par dana).

Kupi kuću i tu drži. Najjeftinija je u Imperial Citiju u Waterfrontu.

Treba da odes u Office u Market districtu, lako ces naci. Brajbuj zenu koja tamo radi i dozvolice ti da kupis kucu za neki sitnis.

Posle toga mozes i da orobis brod u Waterfrontu i ukrades dosta zlata iz kapetanovog kovcega (taman za namestaj).

Meni u stvari samo treba sigurno mesto gde cu da skladistim stvari, a primetio sam da kada ih stavim u neki od chestova u neki guild ili drugde, stvari nestaju posle nekog vremena. Malo pre sam procitao u nekom od postova da ona chest napolju kod Brume (gde su bile pare od onog zatvorenika) moze da cuva stvari trajno; bas cu da proverim.

Nego interesuje me kako da postanem sposoban da popravljam Umbrin mac, kome da se obratim za obuku za kovaca-mastera. Link na 13-oj strani, odgovor #318 navodi link za trenere:
http://db.gamefaqs.com/console/xbox360/file/oblivion_trainers.txt
Koji ne funkcionise

Poslednja izmena:
armorer

lupaj cekicem kad god mozes dok ne postanes journeyman a onda popravljaj sam.Mozes da popravljas i armor od ubijenih neprijatelja pa ces brze stici do potrebnog levela

ili ako vec hoces da cheatujesh kucaj:

Kod:
advskill armorer x
Gde je x broj poena koji ti je potreban da stignes do 50!

Hvala na savetima, ja sam mislio da ima neki trener za tu delatnost, ali idemo onda polako.
Inace ja se strogo protivim chetovima, jer odmah izgubim volju, ali dobra je informacija za one koji nemaju nista protiv

Ufff... Ajde ovako:

Kucaj

Kod:
setstage ND03 20

Ako se meca ne pojavi (grdosija ogromna), kucaj

Kod:
setstage ND03 50
!

odradio, dobio cizme, a sada kada hocu da ih obujem, kao i bilo koji deo oklopa, kaze mi da ne mogu, moram da idem nekim Pilgrym's Way, a vec sam obisao one shrynes rasute po cyrodiilu

Hehehe, ajde jovo nanovo. Infamy ti je veci od 1... Crusaderove stvari ne mozes da nosti ako ti je infamy veci od 1.... Pa ponovo se lomataj da stignes do shrineova... Nema drugog resenja... Tj ima ali to bi bilo varanje! :d :d

Pomoc ljudi.
Nestao mi je konj sa item-ima u vrecama.
Prvo kad sam dodao vrece nestao mi Shadowmere. Onda sam kupio drugog crnog konja. U vrece sam mu nabacao razne iteme od shine-ova i sto sta drugo i sad je odjednom nestao.:lupko: Probao sam da ga pozovem pomocu magije ali mi kaze da se moja dva konja ne javljaju. Za onog sarenog sto dobijes na pocetku igre mi pokaze strelicu a za drugog,odnosno treceg ne. Sta da cinim?

ps. Ovaj drugi crni je ulazio samnom i u gradove. :bottle: BUG

I meni se slicno izbagovalo... Moje saucesce, vise nemas besmrtnog shadowmere-a...

Ali evo ti jedan obicni:

Kod:
prid 00032bf5 (na vrhu ekrana se ispisuje shadowmere - ako se ne pojavi, **** ga nestao je iz igre...)
getdead
resurrect 1 (ako je GETDEAD===>1)
getdisabled
enable
moveto Player

Ako posle prid ne izbaci nist u vrhu ekrana onda:

Kod:
player.placeatme 00032bf5
prid 00032bf5
enable
setOwnership
moveto player

Poslednja izmena:
Prvi put sam se susreo sa vampirima i kada sam se sa prvim potukao dobio sam onu bolest Hemophilia... Ovde sam na par mesta sam nasao da se to leci potionom za disease ili molitvom u nekoj crkvi. Ja sam uzeo taj potion i pomolio sam se u kapeli u Singradu. Posle spavanja nisam postao vampir ali je bolest ostala. Kako se leci ta bolest i kada postajem vampir?

Prekopaj temu, pricali smo o tome. Postoji Quest u kojem se traga za lekom protiv vampirizma.

Jos nisi vampir, popi nekoliko potion of cure disease...

Predpostavljam da negde u temi ima odgovor, ja sam krenuo da citam temu i stigao do ~500-og odgovora, ali nemam bas toliko vremena. Nasao sam odgovore koje sam pomenuo: Cure disease i pomoliti se u crkvi. Nista od toga mi nije pomoglo. Probao sam da odspavam i nisam postao vampir, ali bolest ostaje, pa predpostavljam da bih kasnije postao vampir. Popio sam jedan Cure disease i nisam sa izlecio. Nebih da nastavim igru dok se ne izlecim, pre cu se vratiti i preskociti taj kvest (osim ako nema laksi nacin).
Dakle predlog @Coola: da uzmem vise potiona cu probati danas.

Kako se resiti vampirizma...

Da, odes u Arcane University, popricas sa svima. Topic: Cure Vampirism! Posle toga odesh do grofa u Skingradu. On te uputi do neke bakute... Tu pocinje quest... Treba da skupish Garlic, Nightshade, Bloodgrass (Ima je u planes of oblivion - eventualno mozes da kupis u Main Ingridientu u Imperial city-u, ali je tamo ima malo eventualno 2, a tebi treba 6.), Krv argonianca (bakuta ti da noz kojim treba da ubodes nekog (ubodi nekog kome je disposition oko 70 pa yielduj i plati 250 gold-a strazi), i pepeo mocnog vampira...

Quest Sanguine
Treba da bacim spel na groficu i njene goste.
Kako da to uradim a da i mene ne zakaci?
Koji je najbolji nacin a da me ne primete?

Quest Sanguine
Treba da bacim spel na groficu i njene goste.
Kako da to uradim a da i mene ne zakaci?
Koji je najbolji nacin a da me ne primete?
Ne postoji nacin na koji to mozes da izbegnes.Stvari su ti u kovcegu kod shrina,nista nece nedostajati.
Ako si vest mozda uspes da pobegnes strazaru,ali ces sigurno ostati bez odece i sa "bounty on your head"

Ako charmujes strazara ispred vrata do 100% kad bacis spell nece da ta hapsi, recice nesto u fazonu: Mnogo si dobar lik, a i prijatelj si mi pa te pustam...

LJUDI HVALA!
Ja vec mislio ode sve sto sam sakupio.

sanguine quest

ima jos jedna fora da te ne primete:
1.charmujesh strazara da udjes
2.Ond odes iza zida i popijes chameleon
3. dojdes na pogodno mesto ispred stola kod ulaznih vrata
4. opalish magiju, ali pre nego magija udari u groficu popijes invisibility potion
5. istrcis napolje iz dvorca i fast travel do sanguine
nit ko video nit ko cuo

Nazad
Vrh Dno