Šta je novo?

[Oblivion split] Sadrzaj igre, questovi, spoileri

...Popio sam jedan Cure disease i nisam sa izlecio. Nebih da nastavim igru dok se ne izlecim, pre cu se vratiti i preskociti taj kvest (osim ako nema laksi nacin).
...

Završio sam taj kvest, a da nisam ni zaražen tom hemofilijom, tako da je dilema rešena

ima. kucaj

Kod:
[
player.additem 00022B04 - Commentaries 1
player.additem 00022B05 - Commentaries 2
player.additem 00022B06 - Commentaries 3
player.additem 00022B07 - Commentaries 4

Resio sam problem tako sto sam na gradskom groblju kliknuo na sliku na kapeli u podne,ali vidim da ima i drugo resenje.U svakom slucaju hvala.

Poslednja izmena:
Nisam znao do kog si dela stigao... U svakom slucaju ne skodi. Knjige daju skill pointove!

Quest Mystery at Harluns Watch

Pobio sam one trolove u pecini Swampy Cave. Na mestu gde me upucuje strelica nema nista(sta treba da nadjem),razlog je verovatno to sto sam vec bio u toj pecini i pokupio sve sto mi je bilo zanimljivo. Kako da resim problem?
Unapred hvala

Treba da nadjes tela mrtvih seljana. Ali...
* There's a bug in the game caused by clearing out Swampy Cave before you get
this quest. If you've already been through here, the dead villager won't spawn
and the quest won't advance. You can fix this by downloading the v1.1 patch.

Ako neko koristi modovove neka obavezno pogleda Adonnay elven weaponry
http://www.elderscrolls.com/forums/index.php?showtopic=532985
Tip je napravio fenomenalne modele koji se odlicno uklapaju u igru, njegovo oruzje nije mnogo jace od obicnog osim par primeraka koje je poprilicno skupo ili se nalazi u nekim dungeonima pa nije lako doci do njega. Inace sa njegovim oruzjem dolazi i spell koji omogucava da se dobar broj njegovih maceva, nozeva i sl upotrebi kao off hand weapon pa ko voli dual wield eto mu. Na moje veliko odusevljenje napravio je model Drizzt-ovog scimitar-a
http://www.reliks.com/merchant.ihtml?pid=1851

Poslednja izmena:
ima li neki lik koji kupuje/prodaje stavri po stvarnoj ceni, nesto na fazon one krabe i scampa iz morrownda?

Ne, cene su odredjene haglle-om, i nivoom mercantile skill-a!

Ne postoji ni jedan trgovac koji ce ti dati punu cenu, problem je sto ne postoji ni jedan trgovac koji ima puno para pa da kod njega mozes prodati malo skuplje stvari, pa zato posotji mod trgovca koji u startu ima puno para.

Mene zanima jedna stvar... Koliki vam je feather? tj. Koliko mozete da ponesete a da niste overencumbered?

To zavisi od snage feather je tu kao magija koja ima constant efect. Najbolje je da nesto enchantujes feathe magijom pa ce ti se onda povecati i tezina koju mozete da ponesete

Znam to... Ali moram da se pohvalim... 1000 sa cizmicama koje daju 150! a 1200 sa Gray Cowl of Nocturnal! :D

Ne, cak i azura's star ne moze da se koristi beskonacno, vec moras da ukokas nekog sa soul trap-om...

Prakticno si sam sebi odgovorio na pitanje, Azura's Star ti je punjivi soul gem!

Zna li neko gde se može naći neki moćan oklop ili mač ?

Poslednja izmena:
Ne, cak i azura's star ne moze da se koristi beskonacno, vec moras da ukokas nekog sa soul trap-om...

Prakticno si sam sebi odgovorio na pitanje, Azura's Star ti je punjivi soul gem!

Cek,voz je negde iskocio iz sina :) ,znam da je azurina zvezda punjivi soul gem(doduse nisam znao da ne moze beskonacno da se puni),a ono sta me interesuje je da li postoji nesto slicno?Igram sa magom pa me nervira da jurim svuda soul gemove kad istrosim staff.Bas bi bilo zgodno kad bih imao nesto slicno.Ili mozda postoji neki spell za kreiranje soul gemova?

Cek,voz je negde iskocio iz sina :) ,znam da je azurina zvezda punjivi soul gem(doduse nisam znao da ne moze beskonacno da se puni),a ono sta me interesuje je da li postoji nesto slicno?Igram sa magom pa me nervira da jurim svuda soul gemove kad istrosim staff.Bas bi bilo zgodno kad bih imao nesto slicno.Ili mozda postoji neki spell za kreiranje soul gemova?
Koliko se secam nema.A realno sta ce ti vise od Azura Star.Nisi se valjda za**** pa dao istu Martinu?

Moze, ja sam mu dao neki mace sto sam dobio kod nekog shrine-a blizu Anvila.

Koliko ja zanm Azura star je jedinstvana, mnogo bi bolo da ih ima vise. A sto se tice nalazenja soul gem-ova mislim da se mogu kupiti po raznim prodavnicama i mage guild-ovima. Sto se tice maceva i oklopa ima ih svuda mada su oni prilicno slicni. Dva veoma dobra su Umbra i Goldbrand, verovatno svi znaju vec gde se oni nalaze. meni je fenomenalan oklom koji se dobije og Morag tong asasina i Mehrunes razor questu, leather light armor sa brdom enchantovanja. Meni licno je ovek bilo interesantno da sam enchantujem svoje iteme, tako da mogu da dobijem osobine koje mi najvise trebaju. Inace od oruzja koristim pored Umbre (samo kad treba da navatam neku dusu) i ponekad Goldbranda, najvise dual scimitare koje sam dobio preko moda, jso uvek ih nisam enchantovao, i malo su slabiji od ova dva, al izledaju mnogo cool, zatim tu je jos Bow of Inferno, i Mage staff of shock, i poneki two hand ali retko(najcesce Ranger ili Royal elven longblade)

Poslednja izmena:
E leba ti... Kucaj u konzoli

Kod:
player.additem 00000193

Christmas comes early this year :)!

Ja sam izrazito protiv bilo kog vida varanja,jer mi to ubija smisao igre ali ovo je "nessery evil".Nije hteo kod da mi shljaka trebalo je dodati "1" na kraju(player.additem 00000193 1).Lepo,lepo nema sta :).

Odustao sam od igre sa fighterom jer je bilo dosadno do kranjih granica.Samo mlati,mlati do besvesti.Sa magom mi je zabavnije 100 puta,a i koliko mi se cini,po prvi put u nekom RPG-u ,lakse.

Kad nabudzis magicku na 1000, mag je ubica!

Jesam dao sam mu je,vuci ga izjeli.Pa zar moze da se prodje quest bez davanja zvezde?

Da, mozes da das bilo koji dedricki artifakt. Ja kada sam dolazio u hram pred vrat padne neko drvo ja vidim Moze da se pokupi. uzmem ono SANGUINE ROSE ja posle kod Martina i on trazi Azuru ili S.R. ja mu dam Sanguine Rose i svi zadovoljni bio je stuff barem mislim

Upravo sam zavrsio konacni Quest za Mages Guild i provalio da sam ga zavrsio bez Colossal Black Soul Gem-a bez ikakvih problema.
Bilo mi zao da diram matorog Travena kad se ubio i izgleda da je Colossal ostao na njemu.
1) Nije mi jasno kako sam uspeo da izvedem da zavrsim quest bez tog Gem-a, mislio sam da je on neophodan da me onaj Manamicro ne bi pretvorio u ne-znam-sta.
2) Da li sam nesto propustio sto nemam taj Gem posle zavrsenog questa? Ima li neke specijalne osobine i sl.?

hej, to je jedini item u oblivionu za koji nisam siguran sta zapravo radi...meni je ostao u inventaru i ne mogu da ga izbacim :) ...a kao bio je potreban da se krkne Manimarco.A ja ga ucmekao batinom...
...hehe, Manamicro :D ...

Poslednja izmena:
Mislim, ocigledno nije potreban da se krkne, ja ga ubio a Colossal sa'ranjen zajedno sa Travenom :)

Mene boli uvo za Manamicra, samo me zanima da li sam mogao nekako da iskorstim taj gem posle, za neke druge svrhe?

P.S Tek sad sam izvalio da sam pogresno spellovao, ko ga sisa, ionako je *****sko ime :)

P.P.S Od kad se za i d i o t stavljaju zvezdice ?!

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno