- Učlanjen(a)
- 10.01.2002
- Poena
- 650
Pritisneš ~ i otkucaš u konzoli: showclassmenu. Ali to će ti vratiti sve skillove na početne vrednosti. To je kao da si počeo iz početka da igraš.
zeleni_zub je napisao(la):Pritisneš ~ i otkucaš u konzoli: showclassmenu. Ali to će ti vratiti sve skillove na početne vrednosti. To je kao da si počeo iz početka da igraš.
Hahahaha, nemoj više, molim te, dovoljno je...:laugh:pailhead je napisao(la):Ova igrica je najvece razocarenje posle morrowinda.
Već smo pričali o tom review-u i usaglasili se da je u pitanju najobičnije pro*eravanje. Ne postoji nijedna igra kojoj se ne bi moglo naći 95% mana koje taj lik navodi. Naravno, slažem se ja da je Oblivion korak u pravcu blagog prilagođavanja RPGova širim masama. Ali taj lik je ispisao gomilu gluposti. Šta mene briga o čemu je developer pričao, to nisam ni slušao. Pa i Sony je tvrdio da će Playstation 2 moći da navodi rakete, pa jer ja sada trebam da mu to uzmem kao manu?pailhead je napisao(la):Da ne bih sad pisao ovde moje iskustvo sa igricom, ne razlikuje se puno od ovog genijalnog reviewa:
<<click>>
filipenko je napisao(la):Hahahaha, nemoj više, molim te, dovoljno je...:laugh:
Već smo pričali o tom review-u i usaglasili se da je u pitanju najobičnije pro*eravanje.
ali ne vidim gde da "ubacim" taj chameleon spell? Imam ponudjeno da biram koji item zelim da enchantujem i koji soul gem da iskoristim. Nista vise!Complete all the Mage Guild Recommendation Quests so that you can enter the Arcane University. Get
five or more Grand Soul Gems and fill them with Grand Souls. Buy a Chameleon spell such as Shroudwalk
from a mage. Go to the place where you enchant weapons with the following: two rings, one necklace or
amulet, and any two pieces of armor. Enchant the rings, amulet and armor with the Chameleon effect
using the Grand Soul Gems. You will get 20% Chameleon for each of the equipment, for a total of 100%...
pailhead je napisao(la):Questove uopste nemam volje da prelazim, sve je predvidivo, ocigledno i dosadno. XP-a kao nagrade nema, a to mi je 50% motiva za radjenje questova u svim ostalim rpg-ovima, zanimljive price ili retkih itema isto nema, a to mi je ostalih 50% motiva.
.
Gothic :smoke:killbane je napisao(la):Voleo bih da mi neko kaze koja igra ima bolji AI od ove igre.
Sistem napredovanja je mnogo bliži stvarnom životu, nego što to pružaju ostali RPG-ovi. Jel treba da berem cveće, dobijem 3000 exp-a i to potrošim na budženje stamine? Ako se šunjam, raste Sneak, ako se mlatim golim rukama, raste Unarmed... šta ti je tu nelogično?pailhead je napisao(la):Da li je sistem napredovanja nekima logican i realan, a ja i ostali rpg igraci jednostavno nisu navikli na njega?.
Svašta. Priča je nešto fantastično, čak povezuje međusobno dobar deo sporednih kvestova... nisi dovoljno igrao. Pojedini kvestovi su remek dela... Jesi li odigrao "The Party"? Taj kvest ima, slobodno mogu reći: najbolju priču, najbolje dijaloge i (odgovor na sledeću kritiku) najbolje upotrebljen A.I. ikada viđen u bilo kojoj igri (na svo troje mislim).Dakle, da li neku ljudi uspevaju da uzivaju u ovakvoj prici i dijalozima, a ja jednostavno ne mogu, ili su prica i dijalozi nesto potpuno nebitno pored ovako dobre grafike.
Ovo su bagovi koji se jako retko javljaju, posle 1.1 patcha ih nema uopšte.Neko dodje i postavi onaj flim sa vecere, gde 6 NPC-eva sedi za stolom, i vi ih mozete jednog po jednog ubiti a oni nece ni da trepnu. Neko dodje i postavi screenshotove iz one necromancer pecine, ili tvrdjave, gde mozete jednog po jednog da ih ubijate, a oni prolaze pored leseva svojih kolega i ne reaguju
Ovim si dokazao koliko si zapravo igrao igru i da si najobičniji HATER... mislim da si dovoljno rekao. Ako ti se ne sviđa, zaobiđi.Sta fali Gothicu, koji nema te hiper sega mega akcije NPC-eva, ali je tri put igriviji. U gothicu mi je cak i bolja atmosfera, LJUDI ZAPRAVO NESTO RADE (svoj posao recimo), DOK U OBLIVONU SAMO DZABALEBARE, SETAJU SE OKOLO PO CEO DAN I IZ MESECA U MESEC MELJU JEDNU TE ISTU PRICU!
Agilni je napisao(la):Sistem napredovanja je mnogo bliži stvarnom životu, nego što to pružaju ostali RPG-ovi. Jel treba da berem cveće, dobijem 3000 exp-a i to potrošim na budženje stamine? Ako se šunjam, raste Sneak, ako se mlatim golim rukama, raste Unarmed... šta ti je tu nelogično?
Agilni je napisao(la):Svašta. Priča je nešto fantastično, čak povezuje međusobno dobar deo sporednih kvestova... nisi dovoljno igrao. Pojedini kvestovi su remek dela... Jesi li odigrao "The Party"? Taj kvest ima, slobodno mogu reći: najbolju priču, najbolje dijaloge i (odgovor na sledeću kritiku) najbolje upotrebljen A.I. ikada viđen u bilo kojoj igri (na svo troje mislim).
Agilni je napisao(la):Ovo su bagovi koji se jako retko javljaju, posle 1.1 patcha ih nema uopšte.
Agilni je napisao(la):Ovim si dokazao koliko si zapravo igrao igru i da si najobičniji HATER... mislim da si dovoljno rekao. Ako ti se ne sviđa, zaobiđi.
Agilni je napisao(la):EDIT: Ima još stvari na koje sam propustio da odgovorim... dijalozi... hmmm... opet pokazatelj da nisi dovoljno igrao. Istina da iste rase imaju isti glas (čak i to nije uvek slučaj), ali količina izgovorenog teksta je impresivna. E sada, ako postaviš svakome isto pitanje o nekom tamo traču, naravno da će se desiti da većina ima isti odgovor. A međusobni dijalozi NPC-ova se baziraju na tračevima, ali nešto kasnije na bitnim događajima u kojima si i sam učestvovao. Takođe, što sam siguran da nisi primetio, slušanje razgovora pojedinih NPC-ova može aktivirati kvestove...
Agilni je napisao(la):Ali ne znam zašto ti to pričam kada je tebi i Morrowind krš - igra sa najbolje ispričanom pričom, uz buđavi KotOR (sorry Voodoo, ali to je jedina vredna stvar u toj igri)... c c c. Lepo killbane reče, kome se nije svideo Morrowind, teško će mu se svideti Oblivion, osim ako se ne divi grafici.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari