Da, Deadric ubedljivo. Jedino što sam zamenio je štit jer je Spell Breaker mnogo jaka džidža. Ostatak oklopa nosim neenčantovan, i kao takav pruža veću zaštitu od gomile drugih. Treba samo obratiti pažnju jer "Dremora" i "Deadric" oklopi i oružja izgledaju identično ali se razlikuju u kvalitetu. Btw, mnogo je jaka fora kad dostigneš master za "heavy armor" pa bilo koji heavy oklop prestane da te opterećuje u potpunosti.
Oružje? Deadric Longsword of Storm (onaj enčantovan sa "shock" magijom). Two-handed mačevi su najjače blade oružje ali se lako "potkači" saborac pa sam zbog toga prestao da ih koristim. Bitku za Brumu sam odigrao ponovo jer sam provalio da sam nakupio 5000 zlatnika bounty-a zbog pobijenih saboraca. :d :d :d
Oružje? Deadric Longsword of Storm (onaj enčantovan sa "shock" magijom). Two-handed mačevi su najjače blade oružje ali se lako "potkači" saborac pa sam zbog toga prestao da ih koristim. Bitku za Brumu sam odigrao ponovo jer sam provalio da sam nakupio 5000 zlatnika bounty-a zbog pobijenih saboraca. :d :d :d
Poslednja izmena: