Šta je novo?

[Oblivion split] hw, tweaks, bugs, mods

gde se nalazi dark brotherhood?

KIBLA`s je napisao(la):
gde se nalazi dark brotherhood?
Oni nalaze tebe :-devil-:

Moras da ubijes "nevinu" osobu,i kad prvi put posle toga budes spavao prici ce ti baja sa ponudom da ubijes nekog lika u nekoj krcmi.Ako neces da se uclanis samo iskuliras quest.Inace nevina osoba je pod navodnicima jer se racuna i ubistvo nekog zlikovca ako si ti njega napao prvi.Meni su prisli posle questa Syren's deception,jer nisam sacekao da riba koju inace po questu treba da ubijem izmitinguje sta treba,vec sam je odmah nabo cim se pojavila.
Kad biras zrtvu gledaj naravno da te niko ne vidi.U ubistva se racuna i likvidacija onih lovaca na vampire u mages guild questu kao i ubistvo Grey princa u areni ako si resio prethodno quest o njegovom poreklu.

Poslednja izmena:
Ja sam recimo postao njihov nakon ubistva Umbre... Tako da... dve muve jednim udarcem... najjače da je bio jedan udarac, ali ispaltilo se :D

Oprostite na ovakvom pitanju:

Kako i sta podesiti, i kojim se performansama nadati, na sledecoj masini:
P4 [email protected]
1GB RAM
Radeon 9800pro
WD Raptor 74GB

Najbolji quest u celoj igri (koji sam do sada uradio) mi je dark brotherhoodov quest sa onom zhurkicom sa pet gostiju. :)
Ali svi dark brotherood questovi su mnogo dobri. :)

ma kad zavrsis questove za DB i postanes listener,onda mozes da dignes sve 4 u vis i da nedeljno zaradjujes 200 zlatnika :d

WOW :) celih 200 zlatnika :) nemozes ni jedan potion of healing da kupis :zgran:

Poslednja izmena:
delacroix je napisao(la):
Najbolji quest u celoj igri (koji sam do sada uradio) mi je dark brotherhoodov quest sa onom zhurkicom sa pet gostiju. :)
Ali svi dark brotherood questovi su mnogo dobri. :)

Naravno, ubedljivo najbolji quest. Pretpostavljam da si sa svim gostima malo po malo ćaskao, do samog kraja...

Totalno je kul novac u igri zvati "dinari" :D

Naleteo sam na gadan bug u quest-u. Kako preko kozole da ga zavrsim?
Hvala i pozdrav.

Zar mora svaki quest uopšte da se završi? Poprilično su odvojeni i nezavisni jedan od drugog, tako da mi se čini da je najlakše ignorisati bagove i završavati druge questove.

Naso sam "cure vampirism"
Nemam vise strpljenja za quest (natepao sam 20 nivo, a jos vampircina).

Od DBa nema leba vec koljimo sta stignemo! :)

Agilni je napisao(la):
Naravno, ubedljivo najbolji quest. Pretpostavljam da si sa svim gostima malo po malo ćaskao, do samog kraja...
Naravno, chak sam pokushao i ono dvoje da skontam.
Skoro da sam osecao krivicu nakon shto sam zavrshio quest. :D

Poslednja izmena:
fortes je napisao(la):
SPOILER======

Ma spava ona i grof pored nje,problem je sto prstena nema tamo,ni u kutijici ni na njoj,Izgleda da sam morao da pratim odredjen redosled razgovora sa npc-ovima,tj da razgovaram sa onom khajit zenskom kojoj treba da dam prsten pre nego sto sam razgovarao sa pratiljom grofice iako mi je na mapi bila oznacena pratilja.Bar tako pise na nekim forumima.Inace ima jos bagova na tom questu,po onome sto sam video na tim forumima.
U svakom slucaju probacu jos jednom ispocetka,pa ako je opet bug spustam konzolu.Vec sam nasao kod za taj prsten,ali zelim da to izbegnem.

SPOILER

A kako si ti usao u njenu sobu? Ja sam prvo usao na 'redovna' vrata iako mi strelica pokazivala na njenu kutijicu, u njoj nije bio prsten.Zatim sam ponovo pricao, ako se dobro secam, sa prosjakom, pa opet sa njenom sluskinjom/pratiljom i tako otkrio da postoji tajni prolaz do njene sobe - u podrumu se nalaze skrivena vrata koja vode do neke sobe za mucenje, a potom i do njene sobe.
Kad sam dosao tim putem do njene sobe, prsten je bio u kutijici...Mada ne mora da znaci da je bas zato sto sam isao tim putem do njene sobe prsten bio tamo, mozda je samo slucajnost...

I ja imam utisak da je potrebno pratiti određeni redosled, uključujući i razgovore sa poslugom. Za taj tajni prolaz sam samo čuo ali ga nisam i našao. No, bez obzira na to, uspeo sam da "dignem" prsten. Ušnjurao sam se u prostor sa odajama i pritajio dok nisu krenuli na kuntanje. Dalje već ... ide kako ide.

Poslednja izmena:
Dajte najbolje stelovanje za Obilivion:-devil-: . Masina je- 6800 otkljucan i kloknut 375/830 128mb , 1,5giga ram-a i 2400+ procesor:crash: .Pri tom mislim i na babranje po ini fajlu i nekakvim modovima:type: .

@Vanja:

searchuj moje postove u ovoj temi i naci ces konfige koje sam kacio, procitaj uputstva u postovima i vozi. Mrzi me vise da na svakih 10 strana ponovo kacim konfige.

poz.

Od sume nevidim drvece a i pretpostavljam da nije za moju masinu isto kao i za neku drugu.Ti si vidim postao pravi zanatlija pa pomozi segrtu

@Shobe
Ja sam obio sva vrata, sacekao je u glavnom hodniku i sneakovao za njom (izbegavajuci onog strazara) do kreveta!
Kad je zakuntala, uzeo ring i zapalio istim putem! Nikakvi tajni putevi, prolazi i slicno! E da cak nisam ni pricao sa poslugom!

@shobe
upravo sam isao tim redosledom prosjak,sluskinja kroz tajni prolaz u sobu,prstena nema.Svejedno preko konzole sam dodao prsten i nastavio dalje.

Inace jel zna neko ko je dublje zagazio u lopovluk :) neku isplatljivu kucu za orobljavanje.Opeljesio sam sve sto sam mogao u market district i sad bih da predjem na Elven Garden i Taloz Plazza,ali dve kuce koje sam slucajno izabrao nisu bile bas vredne truda.

Agilni, kako bi bilo da prvo uradim dobro delo za Cyrodil pa onda da predjem na tamnu stranu :) Ionako mi se custom klasa koju sam kreirao zove Jedi.
Bojane, tako se tešiš... To znači da si za smrtnu kaznu, a? :) Ako već kažete da su svi zaslužili, onda ok, ali tek kada završim osnovni kvest...

byMaX je napisao(la):
Agilni, kako bi bilo da prvo uradim dobro delo za Cyrodil pa onda da predjem na tamnu stranu :) Ionako mi se custom klasa koju sam kreirao zove Jedi.

Pazi, ako uradiš tako, onda ćeš biti baš DARK JEDI. Jer ovako... ako konstantno radiš na strani zla, što Dark brotherhood misije ipak jesu, onda ti konstantno raste INFAMY, a kao posledica je da te ljudi sve manje i manje vole... Ipak bih ja to naizmenično - dobro/loše...

U svakom slučaju, ubij nekoga već jednom, javićemo ti se dok spavaš!

Ne smem ni da zamislim koliko bi hiljada Džedaja kosti ostavilo nakon sukoba sa Lordom Nerevarom, Dagoth Urom, Sotha Sillom, Almalexiom i Vivecom iz ranih dana Morrowinda, pre nego što su se razišli nakon Nerevarove smrti. Osećam da bi Nerevar i Dagoth Ur pikali basket sa Skajvokerovom čontrom.

LOL - Bolest. To je ono ko iz Mafie (na sicilijanskom engleskom):
Sta bi se desilo kad bi se pofajtali Soni Korleone i Spajdermen???
Ma Soni bi ga odvalio...

Ili je to mozda iz Punishera??

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno