Šta je novo?

Oblivion samo sto nije

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
hey vi sto vam igra "iskace" u desktop, jel to imate original ;)
pitajte Filipenka da li mu je iskakala igra u desktop :)
meni jeste, ali se ne bunim iz odredjenog razloga, gore navedenog :)

uglavnom, koliko ja znam nekih ekstremnih bug-ova u igri (morrowind) nije bilo (tipa: zaglavljivanje lika izmedju objekata, pucanje tekstura, "prolazak" kroz teksture..)
i sav "patch" se svodio na instalaciju dodatka (bloodmoon i tribunal) :)

Ufffff, prosto ne mogu da docekam da ga vidim na svom kompu. Mada me iskreno brine da moja mashina nece moci da to potera bez iritantnog seckanja (AMD 64 2.8, 1GB Ram i 6600GT). Evo sad sa od ortaka uzeo Morrowind u zelji da krenem iz pocetka da se prisetim malo :).

ToxiC je napisao(la):
hey vi sto vam igra "iskace" u desktop, jel to imate original ;)
pitajte Filipenka da li mu je iskakala igra u desktop :)
meni jeste, ali se ne bunim iz odredjenog razloga, gore navedenog :)
Naravno da jeste :) A to sam rešavao povratkom u igru :D
Ozbiljno, igra je imala neki ozbiljan bag sa Atlonima, na P4 mi je radila perfektno po 30-ak sati bez prekida, i to uz alt-tabovanja, dok je na Atlonima, ne samo meni nego svima koje znam a da su imali Atlon konfiguraciju zabadala, bez obzira bio original ili ne. Izađe na desktop i to je to...

E sad, original ima drugu vrstu prednosti, a to je da sadržaj igre nije isti. Npr. ako se instalira Morrowind + Tribunal + Bloodmoon sa pirata, sejvira, pa se instalira sa original diskova prijavi se greska, kako je sadržaj smanjen i upozorava da ima missing contenta, kao da sam mu deinstalirao plagin ili tako nešto. Naravno, on i dalje nudi opciju da se loaduje, samo što pita još dva puta "a da li ste stvarno sigurni da hoćete da nastavljate sa smanjenim sadržajem" ili tako nešto...
A btw exe Morrowinda je nakon Bloodmon instaliranja je bio jedno 50% veći na originalima nego kad se instalira pirat...600 prema 900 kilobajta, ako se dobro sećam, tako nešto.

Što se cene tiče - zar je bitno kolika će biti? 40, 50, 60 ili 120 evra, za epopeju kosmičkih proporcija totalno je nebitno.

Poslednja izmena:
filipenko je napisao(la):
E sad, original ima drugu vrstu prednosti, a to je da sadržaj igre nije isti. Npr. ako se instalira Morrowind + Tribunal + Bloodmoon sa pirata, sejvira, pa se instalira sa original diskova prijave se greska, kako je sadržaj smanjen i upozorava da ima missing contenta, kao da sam mu deinstalirao plagin ili tako nešto.
Možda je u pitanju to što ti original i pirat nisu za isto tržište, tipa jedan je UK, drugi USA, ili nisu potpuno iste verzije igre (recimo jedna je 1.01, druga 1.02 itd)?

Iste verzije igre (uostalom, sa Bloodmoonom se automatski instalira i poslednji patch, ništa novije od toga ne postoji), namenjene istom tržištu. Prijavljuje se missing game content, a ne da je sejv namenjen drugoj verziji igre. Osim toga, šta ćeš ti ovde, idi čekaj Neverwinter 2 :D

Osim toga, šta ćeš ti ovde, idi čekaj Neverwinter 2 :D
Pa ja i dolazim na forum u trenucima pauze između sesija Neverwintera keca :d kao zagrevanje za dvojku :)

Voodoo_NBGD je napisao(la):
Pa ja i dolazim na forum u trenucima pauze između sesija Neverwintera keca :d kao zagrevanje za dvojku :)
hehehe..... that's my boy :d
p.s.
na mojoj masini Athlon XP (Barton) + R9800PRO (ex gpu ;) ), sam prvi put instalirao original Morrowind koji se dobijao uz ASUS maticne ploce !! , i to mi je radilo savrseno stabilno, sve dok nisam morao da instaliram dodatke i "onaj" exe fajl !!! i tada je igra poprilicno isla stabilno sa povremenim iskakanjem u desktop :)

Ma taman da ispada i na 5 min, ako ga dobro naprave bice igran :)

ToxiC je napisao(la):
hehehe..... that's my boy :d
Thanks, pops! :d
O/T: Sad upravo obrnuh NWN ponovo po ko zna koji put :) kao Varvarin feat. Sorceror. Završio sam treći i četvrti chapter za tri dana, koji sam manijak :)
Now I'm ready for new adventures in jewel of the north :smoke: :d

Poslednja izmena:
Ovo je tred o Oblivionu, a ne o nwn 1 ili 2. Btw igraš sedmi put i opet varvarin/fajter :d

Da, ali prvi put sa sorcerorom kao pratiocem :D

Dobro, neću više da smetam u threadu :)

Der der Filipenko, nemoj terati ljubitelje NWN-a iz treada, mozda budu naucili nesto vishe o ES-u pa ce shvatiti koliko je to bolja igra i mozda ce nam se pridruziti ;).

Ma opušteno, znamo se vudu i ja :)

Elem, uskoro će mart, a u martu se njegova uzvišenost spušta među nas smrtnike :Klanjanje ...ako ne bude nekih odlaganja :d

Poslednja izmena:
Elem, uskoro će mart, a u martu ...
a u Martu prvo 8-mi mart, da se iskezimo za svoje lepse polovine, zene, majke, devojke, drugarice.... :wall: a nama sta ostane :S:

p.s.
jel se moze nekako naruciti Oblivion iz inostranstva, nesto kao pre-order jeftinije, heh... to me podseca kao ono stanovi u izgradnji, pa dok je jos virtuelan ti ga kupis za nekih 500-600 e/m2, i ne znas kako izgleda :d

p.p.s.
jel stizes Filipe da posecujes forum :) ajde ajde uskoro ces da poredis NWN2 i Oblivion :d

ToxiC je napisao(la):
p.p.s.
jel stizes Filipe da posecujes forum :) ajde ajde uskoro ces da poredis NWN2 i Oblivion :d
Poređenje Obliviona i uopšte epskog sveta stvorenom u sklopu serijala Stari Spisi je blasfemična pojava koju treba kažnjavati kao što je inkvizicija svojevremeno kažnjavala one koji se protive volji Uzvišenog! Od mene takve jeretičke reči niko neće čuti, a nadam se da ni ostali neće biti toliko besramni i bestidni da se upuštaju u takve besvete rasprave, kada su stari Spisi Samo jedni!

Ljubitelji Starih Spisa još od Morrowinda žive u svojevrsnom stanju u kakvom je hiršćanstvo bitisalo proteklih 2000 godina - nakon dolaska spasioca sledi dug period čekanja na njegov povratak. Baš kao i hrišćani, i mi se molimo u ime Arene (Elder Scrolls 1) i Daggerfalla (Elder Scrolls 2) i svetoga Morrowinda (Elder Scrolls 3) - Amin.

Ergo - sažaljevam hrišćane, jer naše spasenje uskoro dolazi a njihovo ko zna kad će. Naša visost će uskoro biti među nama, moći ćemo da ga dotaknemo, opipamo, proniknemo u njega...Biće to naše miropomazanje i blaženoumirujuća nirvana.

ma pozdravlja vas sve fallout :d

Ergo - sažaljevam hrišćane, jer naše spasenje uskoro dolazi a njihovo ko zna kad će. Naša visost će uskoro biti među nama, moći ćemo da ga dotaknemo, opipamo, proniknemo u njega...Biće to naše miropomazanje i blaženoumirujuća nirvana.
Filipenko,u kojoj si to sekti?Jel primate nove clanove? :D

I gej dechko koji gazi pacove :D

filipenko brate tebi nije dobro. Jel ti Kuzmanovic neki rod ?

Oprosti im, Uriele Septime, ne znaju šta rade...

daj bre driver uleci sa ps3, hondom i gt4 da uneses malo zivosti ovde i razbijes filipu koncepciju. Mnogo je mirno. :d :D

Svi od ovoga ocekujemo remek-delo.Iskreno se nadam da ce tako i biti.Da imam sta kvalitetno da igram dok ne stigne Gothic 3

goran.rs je napisao(la):
Da imam sta kvalitetno da igram dok ne stigne Gothic 3
hehehe.... mislim da je koncepcija Obliviona takva da ce moci da se igra "beskonacno" !!!
Morrovind je maltene "endless" ! zavrsis main quest i mozes da radis ostale quest-ove, a tek sto ce Oblivion to da podigne na visok (citaj nelinearan) nivo !!! :)

nisam siguran da se sa Oblivion-om ne pise nova istorija gameplay-a, sto jes....jes :)

endless questovi? zvuce kao genericki questovi koji su se do sada u praksi bar 765 puta pokazali kao ultimate crap

Svet Vvardenfella je i posle par godina očaravajući :) .Posle mračnog Dagot Ura :-devil-: i lukave boginje iz Mournholda :mad: ostalo mi je taman dovoljno vremena da rešim misteriju ostrva vukodlaka :eyebrows: a onda dolazi Oblivion :smoke: ! I da svet ne bude idealan, ostaje pitanje snage i veličine našeg kućnog matriksa :type: Bojim se da moja mašina 6800 u sprezi sa slabašnih 2400+ i1,5 giga memorije ovoga puta neće biti dovoljan za pravo uživanje :crash:

jako ces se obradovati sa ostrvom vukodlaka, smarnaje najgore, nedefinisani kvestovi, tretiran si ko da nisi nerverine vec neki saban, radis kao potrcko za nekog seljaka koga bi ubio iz jednog udarca i takoooo.....smaranje, iako mi se jako svidela igra bloodmoon sam poceo i prestao da ga igram posle 2 sata nevidjenog smora.

? Izvini, ali kako bi trebali da te tretiraju imperijalni kolonisti na nekom ostrvu u p... materini? Kako bi ti tretirao lupam reinkarnaciju proroka Muhameda ili reinkarnaciju Bude? Šta je Nerevarine za one koji nisu Dark Elfovi? Ništa! Nerevar je bio njihov vođa, i on je njihov spasitelj. One man's hero is another man's butcher. Inače, ono pravo kreće tek kada dođu vukodlaci, a to je na oko pola igre. Ah, nema poente pričati, ti nisi dobio Stalhrimov malj, niti doživeo legendarni sukob sa Hircinom, niti si imao prilike da vitlaš Hircinovim kopljem, legendarnim oružjem Daedričkog stvorenja iz pakla, koje si oteo sa njegovog užasavajućeg leša, nakon što si upravo lično izazvao takvo stanje njegovog organizma...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno