Šta je novo?

Oblivion samo sto nije

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Potvrdujem ovo za SecuROM, skoro sam negde video kao podatak. Ali svejedno, uzimem original sasvim sigurno, mozda ne odmah ali cim mi uleti neka kinta. Ako neka igra vredi kupovine originala, onda je to... pa dobro, zaboravih na Simse od silnog hype-a oko Obliviona! :D

Ajd da vidimo koliko nas je sto bi nabavili original za koji mesec, pa da probamo neki popust da dobijemo. Ili kad bi neko znao nekog iz extreme platoa, pa da nam malo izadje u susret ;) Sta bi mu falilo da malo skine cenu za 10-tak collectors editiona, valjda moze toliko da nas se sakupi

ziggy je napisao(la):
Starac, poceo si i da kopiras tudje postove?
Padas sve nize i nize.... :S:

Pojma nisam imao da je to neko postovao? Znaš ne pregledam ja svaki thread.

A sa koje si ti planete??

dakle nece biti star force, i sam sam procitao na starforce forumima. odlicno !!! ;)

gx-x je napisao(la):
dakle nece biti star force, i sam sam procitao na starforce forumima. odlicno !!! ;)
Jos samo da se izujem 200-300e za upgrade i milina :wall:

pa ako ti tolko para treba ispaltivije ti je da se izujes za xbox 360...ozbiljno ti kazem.

Ma razmisljao sam o tome,al bolje onda ps3...isprali mi bre mozak ovi zli konzolashi :)

Ja se nadam da ce biti u Platou za nedelju dve. :banana:

Ali ko moze da ceka nedelju a kamoli dve.

Nije poenta u cekanju dve nedelje, vec u posedovanju originala Oblivion-a, koji je svakako vredan da se postavi negde na policu i obasja reflektorom :p

Znaci ludilo nevidjeno...Evo sta je rekao lik koji je upravo kupio igru u americi. Meni idu sline...

"I just bought it, Its superb, i've been playing it for three hours now and i see no faults, Its a truly immense and diversive game, The sound is amazing wondering through the vast lands of Luscious green forests, The weapons look nice and it flows, with such a huge variety of things to do this game will last you for ages, you will have even fun messing around like teasing people, the Radiant ai is superb, GET THIS GAME NOW!!
P.S if your computer is not the best dont worry theres many graphical options, so you can tweak your perfomance levels just right, takes time but it does the trick.. I say again Get this AMAZING GAME "

ovo je copy paste sa exxtreme3D foruma

znaci nema spavanja, ima da se save game prenosi od kuce na posao i da se cepa :d

polux je napisao(la):
Znaci ludilo nevidjeno...Evo sta je rekao lik koji je upravo kupio igru u americi. Meni idu sline...

"I just bought it, Its superb, i've been playing it for three hours now and i see no faults, Its a truly immense and diversive game, The sound is amazing wondering through the vast lands of Luscious green forests, The weapons look nice and it flows, with such a huge variety of things to do this game will last you for ages, you will have even fun messing around like teasing people, the Radiant ai is superb, GET THIS GAME NOW!!
P.S if your computer is not the best dont worry theres many graphical options, so you can tweak your perfomance levels just right, takes time but it does the trick.. I say again Get this AMAZING GAME "

ovo je copy paste sa exxtreme3D foruma

Super. To se ocekivalo, mada treba sacekati jos neke utiske, al Oblivion ne moz da omane. Sad cu ja lepo sa posla do Platoa, da porucim igru, pa kud puklo da puklo. :-devil-:

Svetlosti prekrasna, dođi i okupaj nas, čežnjive bogougodnike što na obasjanje čekamo! Blagoslovi naše konekcije i DVD rezače, a mi ti obećavamo da ćemo ti u ime sreće darovati ceo dan naših internet resursa, bez prestanka!
:Klanjanje:

Nemaš internet ni DVD rezač? :d

hehe...
ne nego sam jednog trenutka pomislio da ces da izvrsis on-line koopuovinu Obliviona sa FilePlanet-a putem download to HDD opcije, ali reko dva DVD-a da se skida preko net-a.... mislim jesi ti Filipenko i jesi ti Alfa i Omega na forumu za Stare Spise, ali sto je poono poono-je :zgran:

Oooo ti Oblivionu mocni,
nadji poot do Filipenka brzo,
da nema on download nocni,
pri samoj pomisli na to se smrz'o

ehhh mogu i ja :d

Ja mislim da bi vam pametnije bilo da pare za original oblivion potroshite na neke qrve :D

driver je napisao(la):
Ja mislim da bi vam pametnije bilo da pare za original oblivion potroshite na neke qrve :D

Da, sigurno bi se bolje zabavili. :eyebrows: :D

kako je mogo da kupi igru kad igra izlazi zvanicno surtra ,a sutra pre dolazi kod nas nego u ameriku ? sere bre lik.

edit: ili gresim ? ne mogu da se setim, kad sam bio na kubi cini mi se da je tamo bilo 6 posle podne kad je ovde bilo 12 uvece, ili je cak bilo i vise...hmmm...

PS. da potkrepim svoju tvrdnju: na zvanicnom sajtu je juce stojalo 2 days to go, a danas stoji pre-order jos uvek...tako da....

Poslednja izmena:
Šta pričaš, igra danas zvanično izlazi. Na sajtu verovatno to stoji jer je kod njih rano jutro kad je ovde podne-popodne.

Edit: izem vam te qrve od 30-40 evra :smash:

Poslednja izmena:
ToxiC je napisao(la):
hehe...
ne nego sam jednog trenutka pomislio da ces da izvrsis on-line koopuovinu Obliviona sa FilePlanet-a putem download to HDD opcije, ali reko dva DVD-a da se skida preko net-a.... mislim jesi ti Filipenko i jesi ti Alfa i Omega na forumu za Stare Spise, ali sto je poono poono-je :zgran:
Ne kapiram najbolje na šta misliš :) Prvo ni u ludilu ništa ne bih skidao sa fileplaneta niti znam šta tamo ima, drugo 2 dvd-a nisu problem sami po sebi, samo sa mojom brzinom od 512k treba ceo dan za 4.5 GB, kao treće Oblivion valjda dolazi na 1 dvdu, kao četvrto moja DL lista upravo ima 74.47 GB, i kao peto igra još nije izašla :d

New NVIDIA Drivers For Elder Scrolls IV Coming - tech
(hx) 06:03 AM EST - Mar,20 2006 - Post a comment / read (1)
NVIDIA has announced plans to release a new ForceWare 84.25 version of their graphics card drivers on Wednesday March 22nd at NZone. This new version ForceWare 84.25 will contain specific performance enhances to Elder Scrolls IV: Oblivion being released Monday the 20th.
Our developer relations team worked closely with Bethesda to optimize game performance, which also included making some driver changes to fix/enhance performance in certain areas.

Our performance testing shows no two benchmark runs are identical in exterior scenes, due to Oblivion randomly placing grass and rocks, changing the amount of grass, and varying other aspects of the terrain.

Neko tu opasno laze, ili je lik sanjao da je kupio Oblivion.
Mada, sve je moguce. Mozda je covek zaposlen na umnozavanju igrice, pa slucajno pokupio, kao ajde da probam sta li je ovo i boom, odlepio. :D
Ma bre, Oblivion ce biti nedosanjan san, mnogih koji ubuduce budu pravili igre. :-devil-:

a mozda i radi u bethesda softworks :D

Download Results For "oblivion":
Sorry no results found

nema ga jos... :d

Cak je i izvesni holandski sajt pukao od preopterecenja. :D

Spremajte se pocelo je :d

Počelo malo sutra, još ga nema :(

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno