Agilni
Čuven
- Učlanjen(a)
- 12.12.2003
- Poena
- 680
Vlasterx je napisao(la):Dijablo nije RPG![]()
Upravo odgovor koji sam želeo da uputim određenima...
Vlasterx je napisao(la):Dijablo nije RPG![]()
Pa lepo je objasnio filipenko - Diablo je Hack & Slash žanr.Agilni je napisao(la):Upravo odgovor koji sam želeo da uputim određenima...
Zar nismo već davno apsolvirali da Oblivion nije ni igra, kamoli igrica, daleko bilo? :trust:illidan je napisao(la):u bre 50 eura za igricu.... no way
Uz sve to, ako se ne varam, RPG mora da bude nelinearan.Vlasterx je napisao(la):Pa lepo je objasnio filipenko - Diablo je Hack & Slash žanr.
RPG su Baldurs Gate, Fallout, Neverwinter nights, Morrowind, Gothic, KOTOR... sve igre u kojima se pravi i razvija kompleksan lik sa pregrštom specifičnih osobina u kojima pored tabanja postoji dobra priča i dosta questova koji ne moraju da budu samo "idi i kolji / pali", nego mogu da budu i logičke zavrzlame i gde ima i dosta verbalne interakcije s NPC likovima.
filipenko je napisao(la):Još samo 1 dan do obasjanja ovog sveta svetlošću sreće, koja je pratilac božanskog vesnika novog doba!
:Klanjanje:
starac je napisao(la):
filipenko je napisao(la):Još samo 1 dan do obasjanja ovog sveta svetlošću sreće, koja je pratilac božanskog vesnika novog doba!
Ovih danaAgilni je napisao(la):Kad' će taj ponedeljak?
Onu istu od pre par nedelja, i poslužiće me još toliko. Ne znam kako ti, ja šoram o'zgo, i još dignem dasku pa mi ni za njeno čišćenje ne treba :d A i ako zafali toalet papira, tu je SK - kupuje se na trafici ali nije novina...Milan82bh je napisao(la):Joj bre filipenko, zivo me interesuje koliko jos rolni toalet papira imas u wc-u!![]()
koja glupost LOLstarac je napisao(la):
filipenko je napisao(la):A i ako zafali toalet papira, tu je SK - kupuje se na trafici ali nije novina...![]()
Ser_Zile je napisao(la):koja glupost LOL
gx-x je napisao(la):+sto meni sa operom 9 ne radi
starac je napisao(la):
Poštarina je plus 1 evro, a što se tiče komadanja kutije upoznali bismo se carinici i ja i popričali savremenim metodama mudžahedinskog ratovanja. Zašto savremenog? Pa ja se ne bih samoubio, već bih im samo ostavio bombu i sklonio se stotinak metara. Na tuđim se greškama uči.
filipenko je napisao(la):Mene lično baš briga i za starforce. Ako ga i bude, naručiću original sa interneta, nema šanse da čekam Plato, tim pre što će garantovano biti brutalno skupo. 36 evra obična, 43 evra kolektor edicija i ćao!
Ah, sutrašnji dan otkrovenja, nebo će se pocepati na 4 nejednaka dela, arhanđeli će zaurlati, heroji će se rađati, a majke lelekati za svojim porodom izgubljenim u svetu Starih Spisa!
:Klanjanje
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari