ivke76
Slavan
- Učlanjen(a)
- 29.08.2005
- Poena
- 350
E pa ovo treba videti :banana: !!!Fajl je inace oko 120 mb ali vredi i modemom da se skida :crash: .Grafika je totalno loodilo i verujte mi na rec najbolje do sada sto sam video(a video sam i Kill Zone 2 i Metal Gear Solid 4 a Far Cry 2 engine je smesan :d ) Likovi,facijalna animacija,sencenje,teksture i to na pocetku sve izgleda nenormalno dobro a onda lik izadje u prirodu...i to jednostavno morate videti glupo mi je da vam pricam dalje.A da u pitanju je torrent fajl mada mislim da ga sad vec ima i na gamerskim sajtovima.Svi koji se lozite na grafiku ovo je MUST SEE!!!
P.S. Njima tamo na mogu misliti kom cudovistu od masine igra ume itekako da zasecka tako da nam ne gine zickanje para za neki 7800GTX SLI :wall: ili da se nadamo da ce baje programeri da je jos malo optimizuju :crash:
P.S.2:"Cuo" sam da neki cd frikovi sa neta najnovijeg sema fisera oslobadjaju "zvezdane sile" a i ostale "zvezdano silne" naslove takodje i to veoma uspesno :smoke:
P.S. Njima tamo na mogu misliti kom cudovistu od masine igra ume itekako da zasecka tako da nam ne gine zickanje para za neki 7800GTX SLI :wall: ili da se nadamo da ce baje programeri da je jos malo optimizuju :crash:
P.S.2:"Cuo" sam da neki cd frikovi sa neta najnovijeg sema fisera oslobadjaju "zvezdane sile" a i ostale "zvezdano silne" naslove takodje i to veoma uspesno :smoke: