Šta je novo?

OBLIVION 20 min. Actual game play

ivke76

Slavan
Učlanjen(a)
29.08.2005
Poena
350
E pa ovo treba videti :banana: !!!Fajl je inace oko 120 mb ali vredi i modemom da se skida :crash: .Grafika je totalno loodilo i verujte mi na rec najbolje do sada sto sam video(a video sam i Kill Zone 2 i Metal Gear Solid 4 a Far Cry 2 engine je smesan :d ) Likovi,facijalna animacija,sencenje,teksture i to na pocetku sve izgleda nenormalno dobro a onda lik izadje u prirodu...i to jednostavno morate videti glupo mi je da vam pricam dalje.A da u pitanju je torrent fajl mada mislim da ga sad vec ima i na gamerskim sajtovima.Svi koji se lozite na grafiku ovo je MUST SEE!!!
P.S. Njima tamo na mogu misliti kom cudovistu od masine igra ume itekako da zasecka tako da nam ne gine zickanje para za neki 7800GTX SLI :wall: ili da se nadamo da ce baje programeri da je jos malo optimizuju :crash:
P.S.2:"Cuo" sam da neki cd frikovi sa neta najnovijeg sema fisera oslobadjaju "zvezdane sile" a i ostale "zvezdano silne" naslove takodje i to veoma uspesno :smoke:

Igra je vrh vrhova, epopeja neopevana, biser zvezdanog neba, serenada najdrazoj, pijedestal kosmickih visina, plavo nebo nad Belim gradom, plavetnilo mora i miris opojni ljubicice, melodija omiljene pesme, otkriveno zakopano blago, fenomen nad fenomenima, lekcija zivota, moc u ruci nemocnog, snaga obespravljenog i ponos slabasnog, perpetuum mobile 2. vrste, sirotinjska nada i nada u iskupljenje bogatasa, dar bogova sa Olimpa obicnim smrtnicima!

Ima li neko sa brzim netom blizu 28 bloka raspolozen za neku razmenu, ja ovo moram da vidim a vec imam par stvari od 100+ MB koje su must have :(

Upravo sam skinuo trailer i odgledao ga (sa vilicom do poda). Jedino sto mogu da kazem je da ovo stvarno treba odgledati, zato sto se takva lepota tesko moze opisati recima.

2 filipenko: Svaka cast na opisu. ;)

filipenko je napisao(la):
Igra je vrh vrhova, epopeja neopevana, biser zvezdanog neba, serenada najdrazoj, pijedestal kosmickih visina, plavo nebo nad Belim gradom, plavetnilo mora i miris opojni ljubicice, melodija omiljene pesme, otkriveno zakopano blago, fenomen nad fenomenima, lekcija zivota, moc u ruci nemocnog, snaga obespravljenog i ponos slabasnog, perpetuum mobile 2. vrste, sirotinjska nada i nada u iskupljenje bogatasa, dar bogova sa Olimpa obicnim smrtnicima!

lol

ivke76 je napisao(la):
P.S.2:"Cuo" sam da neki cd frikovi sa neta najnovijeg sema fisera oslobadjaju "zvezdane sile" a i ostale "zvezdano silne" naslove takodje i to veoma uspesno :smoke:
Imas li neki link za ove dobre vesti, da li je u pitanju Daemon4 ili nešto drugo?

Ovo je bolje od killzone-a i MGS4 ? :D:D

Ne znam za prichu, ali grafichki, pokreti, zvuk, fizika, framerate, vec vidjeno. Loshe iskopirane fore sa fizikom iz HL2, a neprijatelji se tako krecu poslednjih 5 godina (da ne kazem ko svaki fps na PCu).

Pogledaj ponovo real time (i one druge) demoe za next-gen konzole. Recimo Project Gotham Racing 3 (grafika), pa chak i novi Sonic izgleda bolje, ima daleko bolji enviromental lighting. I na kraju, koliko para koshta mashina koja pushta ovo ? Da ne kazem shto ne postoji mashina na kojoj ce imati konstantan framerate, kao i svaka druga PC igra takvog izvodjenja.

Preporuchujem kupovinu X360 umesto grafichke/upgrade-a koji gura ovo.

Poslednja izmena:
Koliko ja znam igra ce prvo izaci Za Microsoftovu Xbox 360 Konzolu,a malo kasnije za Pc pa tek onda za PS3...Pa bolje da pazarim PS3 i igram ko covek nego da bacam pare za 7800GTX SLI..Pa za te pare cu da kupim i PS3 i Xbox360 zar ne?
Pa realno ne izgleda ovo bas nesto bolje od Killzone-a!!Iskreno Killzone je otkide a posebno Animacija,i kretanje likova...

Poslednja izmena:
E bre konzolasi, pa nije valjda kod Obliviona samo grafika bitna?

Meni se svidja ovo sto vidim i taman sam zadovoljan sto ne moram da skidam ove Graphic packove za obican Morrowind, mislim da je graficka evolucija vise nego ocigledna. A da li je ili nije grafika bolja od tamo nekih best of the best naslova i nije mi bitno, ako su vec tih par nabrojanih igara trenutno u samom vrhu ponude.

Mislim da bih ga igrao i sa dosta ruznijom grafikom, podnecu nekako i ovo mucenje :D

Nece da skine, prijavljuje: Invalid Key or in use or Missing File

Verovatno zato što si probao dvaput, isto se i meni javilo. Moraćemo da čekamo 48h. :S:

Zato sto prvi put nije hteo da skine. Morao sam da kliknem ponovo. Koja glupost. Verovatno je pisalo da nema mesta i kao da se ceka a ja nisam cekao. Pa ima 20 servera, nije mi jasno...

Ima li neki drugi link?

Poslednja izmena:
QQ LELE... kol'ko meseci zivota da rezervisem za ovo? :D
Al' sam se iznenadio kad sam cuo imperatora kako progovara glasom cpt. Pikarda :)

about:blank je napisao(la):
Imas li neki link za ove dobre vesti, da li je u pitanju Daemon4 ili nešto drugo?

SFCURE-Ime Fajla(proverio sam licno i sve bukvalno sve radi cak i noviji naslovi kao sto su panzers 2 i CRC 2005:D ) koji ti treba a za sve ostale koji imaju probleme sa DL-om bolje skinite sa nekim torrent klijentom posto je health tog torrenta na max-u dakle skidace vam vasom max DL brzinom a sto se tice upgrade-a tu ste totalno u pravu bolje kupiti sony 3 i neki plazma/lcd tv sa HDTV podrskom nego za iste pare 2 gig-a super ram-a 7800GTX u sli-u neku super skupu plocu super skup procesor i ultra skupo napajanje od 850W itd. a i nece biti puno zezanja sa protekcijama i ekran na kome cete se igrati ce biti puuuuuuuuuno veci od bilo kog monitora

Nice ! Vreme je za UPGRADE ! :) Nesto kao 1 GB RAMA, Leadtek 6800 !!!

znaci opet su pomerili sa 15. novembra na 21 ...puf... nego po ovome mozemo reci da je grafika zaista sjajna i da je dostupna za skoro mesec dana a ne kao kod ps3 naslova sad ce samo sto nije - nesto pre 2007. :d

Pa trebalo bi ! :) Oblivion Launch title za XBOX360 ! A XBOX u novembru ! Znaci i za PC ! :)

Evo i retail kutije ! :)

POZ :wave:

Mene brinu dve stvari:
a) i u njihovom tech demou igra secka na mnogo mesta
b) iako su grafika, fizika i AI vrh, animacija je ochaj zivi - kada vidim tako loshe uradjene prelaze sa trchanja na hodanje ili kada se likovi rotiraju u mestu odmah mi se pokvari utisak...

Ja jedino znam da je nisam čekao zbog nekakvog spektakularnog rešenja na polju grafike. Kada zaigram igru, grafika i animacija idu negde u 3. plan.

Oblivion PC System Requirements.

The Elder Scrolls 4: Oblivion System Requirements

A Windows PC with some serious hardware (to get the most out of this game), or an Xbox 360. More as it's announced.

What I would personally expect Bethesda to aim for:

Pentium 4 @ 2Ghz or Athlon 2000+.
256-512MB of RAM.
ATi Radeon 9600 or equivilent and above.
DirectX 9.0 compatable soundcard

Na kakvom kompu ce da igrati OBLIVION ??? :wave:

Evo moj komp iz Siga + Leadtek 6800 Non Ultra, 1 Gb Rama PQI, TT Silent Tower za OC :D ... na 800x600 Maybe ??? :wall: :crash:

Sličnih smo konfiguracija (izuzev moje ATI 9600 i giga rama), što odgovara navedenim karakteristikama. Ostaje samo pitanje da li je to što si kvotovao minimum ili stvarno "preporuceno". Mada, sudeći po grafici, verovatno ono prvo. :smash:

Poslednja izmena:
Spirit je napisao(la):
E bre konzolasi, pa nije valjda kod Obliviona samo grafika bitna?

Meni se svidja ovo sto vidim i taman sam zadovoljan sto ne moram da skidam ove Graphic packove za obican Morrowind, mislim da je graficka evolucija vise nego ocigledna. A da li je ili nije grafika bolja od tamo nekih best of the best naslova i nije mi bitno, ako su vec tih par nabrojanih igara trenutno u samom vrhu ponude.

Mislim da bih ga igrao i sa dosta ruznijom grafikom, podnecu nekako i ovo mucenje :D

Pa ja kako vidim u prvom postu, grafika je ovde pomenuta kao WOW kako je jako, a ja tu grafiku neshto ne vidim :) Uopshte je glupo i pomisliti da bilo kakav PC moze biti blizu chak i X360 :)

Rekao sam vec da su pokreti uzas, i da me nervira bre shto se to nije promenilo odavno, HL2 je i dalje majka "manevrisanja" likom, a da ne pricham o zvuku, fizici, itd.

@all: Mozete vi da se lozite na prichu, nemam protiv, ali neko reche da je vreme za upgrade ? Pa to sam i ja rekao. Kupiti X360 pochetkom decembra, umesto upgrade-a.

Imate nekoliko trailera iz igre na www.gametrailers.com.

Filipenko, sta bese znaci OBLIVION? ;)

Ja konzolu nikada necu kupiti. Kada upgrade-ujem PC, oseticu poboljsanje performansi i u poslu i u igrama...Svi nesto pricaju PC propada kao igracka masina, a ono skoro nije bila ovakva jesen sto se tice naslova. I kao da je taj Kill Zone toliko nedo*ebiv,a moze komotno da se desi da ga izdaju i za PC...

Boyce, ako ne pratish, nemoj da nagadjash. Killzone, MGS4 i sve najbolje igre sa PS3, nece biti ni na X360, a pogotovo ne na PCu. To su 1st/2nd party ekskluzive.

Shto se tiche upgrade-a, valjda ti je jasno da se upgrade radi prvenstveno zbog igara, a vrlo malo poslova trazi tako jak hardver, i ti poslovi su obichno vezani za vishe skupih mashina, odnosno, ne rade se na kucnoj mashini. Ako ti kod kuce radish posao gde ti je potrebna 1000+ e mashina, a igre su ti usput, to je druga pricha, sve ostale varijante, konzole.

Pratim, ne brini - sa tobom sam se raspravljao ranije na xbox thread-u ;). Nista ne sprecava ljude koji su investitori za KZ2 i Sony-a da posle nekog vremena izdaju i PC verziju i tako zarade jos.

Isto tako, ko garantuje da na PC-u se nece pojaviti nesto mnogo bolje od Kill Zone-a? Far Cry 2 vrlo lako moze da ispadne daleko bolji od novog Kill Zone-a. Kad se setim koliko sam se odusevio igrom na R9200, koliko cu se tek oduseviti drugim delom na nekoj boljoj kartici.

Oblivion evo izgleda fantasticno, pojavice se VEC uskoro, i to sto tebi smeta iz ovog filma je vezano za FPS i nije toliko bitno u RPG-u.

Na PC-u ce se evolucije desavati non-stop, i na kraju ce rezultat uvek biti bolji od povremenih "revolucija" sa konzolama. Ja kada sam cuo koliko dugo ce PS3 da ima svoj vek, molim boga da se razvoj tehnologije nece usporiti u toj meri da ono sto ce da izadje sledece godine bude nenad*ebivo sledecih 6-7 godina!

Vrh Dno