Najgore je u svoj prici sto sam objektiv uzeo od jednog clana ovde. Koji je rasprodao svu canon opremu. Necu ga imenovati iako je ispao da ne kazem sta. Objektiv sam probao bukvalno 5min i nisam znao da moram u nebo da okrecem da vidim da li radi manuelno. AF radi i to mi nije jasno kako nece manuelno. Jeste da u retkim situacijam koristim ali koristim. Al dobro. Ja sam kriv sto ljudima vise verujem nego sto bi trebalo
Ako je tako bilo onda treba reci i ko je prodavac. Takodje prvi put cujem za takav problem...
Ma problem je kad neko kaze stanje 10/10 perfektan ko nov bla bla. A ispostavi se da mu nesto fali. I sam sam rekao da cu u manuelnom modu bilo sta koristiti iznad sebe je mala verovatnoca. Al eto mozda pozelim nesto da fokusiram na grani ili plafonu ili pozidi... Nebitno.Mislim nije da branim ikoga ili bilo sta, ali ja prvih ne bih znao da mi na objektivu ne radi MF kad je uperen u nebo. Zasto bi neko uperio 70-200L u nebo i fokusirao na 1.2m?
Verovatno nije znao i nije ga mozda tako koristio. Al ljudski je priznati gresku. I javiti se da se resi nesporazum.Atmo je dobar momak, bar sto se mene tice, iskreno verujem da nije imao pojma za to!
Canon 50mm 1.4 je sramota od objektiva. Bar iz mog ugla. Za video je dobar zbog velikog otvora ali zato photo na 1.4 je gotovo neupotrebljiv. Chromatic Aberration je uzasan.
Kada?Mnogo skuplje 50ice nisu nista bolje, sto ga cini najpopularnijom pedeseticom na planeti, zato postoji tolike godine i tek sad Canon izbacuje novi model
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari