Šta je novo?

NWN2 site - zvanično

Gone gold? Lepo, lepo.
Od vikenda, pa nadalje, će biti vreme da se krene sa redovnim (svakodnevnim) proverama raznoraznih "izvora". ;)

Čekaj, jel su definitivno prešli u treće lice ili postoji i običan izometrijski pogled?

koliko sam ja skontao iz raznih p/review-a, da ces moci i jedno i drugo!
mada ja vise volim izo :)

ja mislim da ce biti kotorolika kamera kada su u pitanju dijalozi, i ingame filmovi, ali da ce za sam gejmplej biti klasika...

Koliko buke oko jednog običnog Neverwintera :)
Da li se možda zna kakve će biti mape? Odnosno, da li će se protivnici vremenom obnavljati, da li će biti neki otvoren svet ili manje-više linearan niz mapa koje treba preći, kao u Neverwinteru 1?

Nema cinizma, ozbiljno me zanima kako su osmislili svet. Hvala na odgovorima.

obsidian je najavio nelinearniju (?) kampanju

Players will have a world map, which they can select known locations from in a manner similar to Baldur’s Gate 2. Once a location has been selected, the user will travel there – though encounters may happen along the way....

hehe random encounters, kako su cool :)

faq
http://www.atari.com/nwn2/US/features_faq.php

Poslednja izmena:
Atari/Obsidian su vec sad obijavili zvanicno uputstvo za NWN2 i to u PDF formatu. Ima tu par interesantnih stvari da se procita, mada ne bih rekao da je uputstvo skroz aktuelno poshto su neki skill-ovi i feat-ovi koje se tu pominju vec promenjeni ili cak izbaceni. Ipak, solidno stivo da se prekrati vreme dok ne stigne igra. :smoke:

http://www.nwn2wiki.org/Manual (6MB)

Sve više mi se dopada šta nudi NWN2 i postajem jako nestrpljiv :D

Drago mi je da vidim da su dijalozi obimni, kao i što srećemo ponovo Deekina.

iskreno, grafika je prosek... sto znaci da su se fokusirali na nesto drugo, a to mi se svidja vec u startu :)

iskreno, grafika je prosek... sto znaci da su se fokusirali na nesto drugo, a to mi se svidja vec u startu :)
ma i ja kazem bitna je srz igre (rpg u ovom slucaju, rase, klase, D&D pravila ...) a ne povrsno grafika
p.s.
castim pice :d

Uh vala ne mogu da docekam, uzeo sam novu graficku, nista ne igram ozbiljno ovih dana samo malo WoW tu i tamo i planiram sav da se posvetim igri kad izadje ;)
samo nikako mi se ne svidjaju slicice spellova/abillity-a iste su kao one iz GW-a fuj!

Poslednja izmena:
Meni se ne sviđa mapa, u kecu je lepo bila cela oblast pa je otkrivaš, ovde vidiš samo krug od 20 metara oko sebe ko u DS2...

... uhhh i meni je takav nacin istrazivanja bio bolji, ali opet kad pogledas to je stvarno retro u danasnje vreme, *** :(

Ovo bi moglo da bude bash dobro. Dugo vec nije izasla neka dobra d&d igra. Jel zna neko koju verziju pravila koriste da ne trazim sad po celom topicu?

Što se te mini mape tiče, sada sam malo bolje pogledao one (ružne :)) šotke i nije sve baš tako loše. Postoji mogućnost za zoom in/out. Jedina razlika bi mogla da se ogleda u tome da li će neistraženi delovi biti osenčeni (skriveni) ili ne. A možda će postojati i opcija za to. Heh, videćemo ... za koji dan. :)

@ganelon
ma sve mi mirise da ce biti kao u KOTOR-u :)

@all
Chris Priestly-Community Coordinator je napisao(la):
In preparartion for the release of Neverwinter Nights 2, BioWare is going to be archieving the current forums and launching the release forums. This will be happening tomorrow Thursday October 26 at noon Edmonton time.

What does this mean? Basically there will be a short "reboot" period where all of the existing threads and posts will disappear (we will transfer the more important "stickied" threads to the new boards). Then the new "ready for release" boards will go live. Once the archiving is complete (approximately 24 hours later) the current posts will be available again for viewing.

Once the new forums go live you will all be able to post in the NwN2 General Discussion forum and the NwN2 Toolset forum (so pre-release toolset owners can continue to to discuss the toolset). Only people that have a NwN2 cd key registered will be able to post in the other NwN2 forums. We're looking forward to seeing who gets the first CD key registered and posts. For NwN1 it was a person in Israel, we'll see who gets it this time.

There will not be any forum downtime during this process. We're just alerting you to the fact that current threads and questions will disappear when the new forums go live tomorrow.
sprem'te se sprem'te .... silna ce igra da bude ... :d jos 5 dana

pocelo je pocelo ....
Neverwinter Nights 2 is now available at Direct2Drive.com as an exclusive digitial download with the preloading starting now! What does that mean? Well you can purchase NWN2 and the files would be downloaded to your computer today. Then when it becomes available on the release date of Oct. 31st, 2006 you would be able to start playing right away. For those of you who wished NWN was available as a digital download can now grab it for NWN2.
http://www.direct2drive.com/3/1431/product/Buy-Neverwinter-Nights-2-(Pre-Order)-Download
izdrzite jos 4 (cetiri) dana :S:

dobro bre uzmi koji bensedin :d

Nazad
Vrh Dno