Hehe, mož' da bidne al' ne mora da značisad ce armije FPS igraca da "probaju" NWN2 cisto zbog grafike
Hehe, mož' da bidne al' ne mora da značisad ce armije FPS igraca da "probaju" NWN2 cisto zbog grafike
to se ne brini, Obsidian, iako preuze projekat od BioWare-a, itekako "osluskuje" rpg-fanove sa njihovog foruma!!!ganelon je napisao(la):... koliko će pažnje posvetiti gameplay-u i samim kvestovima. ...
Ma, dobro. Ne kažem ja da je Obsidian fuš firma. Ostao mi je mali gorak ukus od onih ... khm, nedovršenosti iz kotora II. To, naravno, ne znači da smatram kako će se sigurno ista stvar ponoviti i sa NWN-om. Sa druge strane, iskazali su neke druge kvalitete. Videćemo. Ima još dovoljno vremena.ToxiC je napisao(la):to se ne brini, Obsidian, iako preuze projekat od BioWare-a, itekako "osluskuje" rpg-fanove sa njihovog foruma!!!
White_Dragon je napisao(la):likovi cini se izgledaju detaljniji nego oni u Oblivionu
ToxiC je napisao(la):ili upgrade-uj makinu ili trazi novu devojku, jerbo sa tim u potpisu nece se naigras
p.s.
u svakom slucaju ovo drugo ne skodi
Kako se skida sa ovog glupavog sajta? kliknem na download video, iskochi prozor, pishe download will begin shortly i nishta se ne deshava 5 minuta ...ToxiC je napisao(la):"Alo bre, jel ima nesto da se popije u ovoj kafani"![]()
Pre-E3 2006: Neverwinter Nights 2 Video
http://uk.pc.ign.com/articles/704/704146p1.html
videos:
http://uk.media.pc.ign.com/media/674/674385/vids_1.html
To se ceni!!!! NICE!!!!!!!!!!!! ,)ToxiC je napisao(la):"Alo bre, jel ima nesto da se popije u ovoj kafani"![]()
Pre-E3 2006: Neverwinter Nights 2 Video
http://uk.pc.ign.com/articles/704/704146p1.html
videos:
http://uk.media.pc.ign.com/media/674/674385/vids_1.html
Ako se dobro sećam, u jednom trenutku si bio na ivici da napustiš Oblivion upravo zato što ti nije radio kako valja na nekoj jačoj rezoluciji i "sa svim detaljima na max."? Što to ako nije bitno kako će igra da izgleda?Zar vam je stvarno bitno toliko kako će igra da izgleda?
Postoji razlika. Oblivion je pripadnik Starih Spisa, meni najomiljenijeg serijala igara i svoju miljenicu nisam hteo da ne igram napucanu do maksimuma. Pored toga taj engine je donosio nešto novo do tada neviđeno. Nevere i slične lagane stvari mogu i u 800x600 na mediumu, pošto znam da neće ništa novo donetiganelon je napisao(la):@filipenko
Ako se dobro sećam, u jednom trenutku si bio na ivici da napustiš Oblivion upravo zato što ti nije radio kako valja na nekoj jačoj rezoluciji i "sa svim detaljima na max."? Što to ako nije bitno kako će igra da izgleda?![]()
Šalu na stranu, u ovom momentu se o gejmpleju ne zna preterano. Tu i tamo procuri neka konkretna informacija. Naravno da je grafika sekundarna ali osim šotki i, eto, tamo nekog videa i nema šta drugo da se vidi i sazna.
samo sam cekao do to pomenes i otkrijes sta se, ustvari, krije iza Oblivionafilipenko je napisao(la):... Pored toga taj engine je donosio nešto novo do tada neviđeno...
hehe...kakvo poredjenje, kaze se oblatne... da te vidi moja baka :dfilipenko je napisao(la):Ali videćeš šta će se desiti ako se od oblande pretvori u iole izazovniju igru![]()
Tvoje subjektivno mishljenje, na koje imash pravo, a isto tako i ja imam na svoje i ono se potpuno razlikuje od tvog.Daklem. Oblivion je samo u grafici doneo unapredjenje u odnosu na Morrowind i nista vise... gameplay isti, prica, ko i svaka druga - zanimljiva i ispricana na nov nacin, level-ovanje isto, iste rase, klase, Birth Sign...nista novo! Pa mogli su nesto novo da ubace da poboljsaju gameplay... mogli su najdebilniju opciju za razbijanje kovcega/vrata nekih slabijih da ubace... to sam napomenuo u thread-u za Oblivion...Dobro ubacili su kompas, fast-travel... i jos par sitnica za dodvoravanje "novijim" RPG-ashima.. i to je to !!! Overall, meni je Morrovind bolji od Oblivion-a.
Nahvališe osvetljenje i novi toolkit koji će više trebati modovima, ali ovo:LiLa je napisao(la):
The team is also working on making the party a more important part of the RPG experience. In the single-player campaign experience, this means incorporating a "quick-shift" system that allows the player to take direct control of his or her party at any time and use them exactly the way they would use their main character. Not only does it draw the player further into the world by encouraging them to treat these characters as real, it also allows for great tactical freedom during big battles.
U tom iskoknutomdelacroix je napisao(la):Kako se skida sa ovog glupavog sajta? kliknem na download video, iskochi prozor, pishe download will begin shortly i nishta se ne deshava 5 minuta ...
Uspeo sam da skinem sutradan. Prvi put nije bilo tog right click here to download linka.Cwelle je napisao(la):U tom iskoknutomprozoru imas link (Right-click here to save) ka video fajlu.
...hahahahaToxiC je napisao(la):hehe...kakvo poredjenje, kaze se oblatne... da te vidi moja baka :d
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari