To zavisi od toga kako ko doživljava igru. Meni je upravo u tome u čemu oni kritikuju Oblivion čar igranja. Ne znači da ću ja da zavirujem ispod svakog kamena, ali volim kad postoji mogućnost toga. Sa druge strane po kom kriterijumu oni kritikuju priču Obliviona? Od fokusa ja sam u NWN u odnosu na MOrrowind video samo male mape koje se jednom istraže i gotovo. A NPC-ovi puno *****ju i tamo i ovamoToxiC je napisao(la):nemojte da svatite pogresno poredjenje sa Oblivion-om:
You look at Oblivion, and Oblivion's a great game, but it focuses on creating this big map of this world that you can just run around in and you can look on the other side of every rock. You can play it for ten hours; you can play it for four hundred hours, whereas Neverwinter is a little more directed. The single-player campaign tells a very rich story that tells you you're on this very epic tale, but there's a definite start and end to the tale.
To je po mom mišljenju najbolnija tačka - DnD pravila, koja su super na tabli ali u kompjuterskim igrama su izuzetno zastarela. Taj princip "ja tebe po tintari, ti mene po dupetu" naizmeničnih poteza je ćopav i bilo bi dobro kada bi se igre odmicale od tih pravila. Da ne pominjem sistem levelovanja gde ti budžiš osobinu po izboru, ma šta do tada koristio :dToxiC je napisao(la):We can't make the D&D rules go away if we wanted to, and we don't want to because it's a great rule system once you kinda become one with it, so the biggest thing is to lead people down the path of understanding it and enjoying it before you put them in a position to make decisions where they could really hurt themselves.
Pa znam ja zašto je paladinu važna harizma, zbog dobrote i plemenitog odnosa prema ljudima. Ali kada dođe da taba zloće on to ne čini svojom plemenitom aurom koju širi i demidža spodobe, nego raspali nekim blagoslovenim buzdovanom posred besvetih tintara. A za to mu treba i neki drugi atribut sem dobrote :d Zato je sistem levelovanja predragog Obliviona (i Elderscrollsa uopšte) savršenstvo - što reče G, ništa ne može biti realno, ali tamo makar ima 7 primarnih osobina, pa ti izvoli i budži ih, a ako hoćeš da koristiš magije a fajter si, nema problema, uči tuci magijama, itd, nećeš moći da leveluješ karaktera jer ti to nije primarna osobina, ali ćeš uvek imati mogućnost da ovladaš i najjačim magijama, koje ćeš moći da bacaš, i imaćeš sve jače magijske karakteristike. Molim lepoToxiC je napisao(la):Za Filipenka, najmocnijeg Nerevara koga je ljudski rod imao
http://www.answers.com/topic/paladin
A person revered especially for noble courage: hero.
http://en.wikipedia.org/wiki/Paladin
A paladin is the prototypical "knight in shining armour," a hero of sterling character and courage, who rights wrongs and defends the weak and oppressed.
prema tome... jasno je zasto je paladin jaci sa jacanjem harizme...
filipe promovisanjem u VIP na forumu da li ti je veći ... "feeling"![]()
pa dobro... u NWN - dual-class, a uz to mozes i da level-ujes clasu koju ocesfilipenko je napisao(la):... a ako hoćeš da koristiš magije a fajter si, nema problema, uči tuci magijama, itd, ...
aaaaaa... znaci to je jedna od privilegija :dfilipenko je napisao(la):A to što sam VIP mi je povećalo...spisak soba kojima mogu da pristupim za 1...
Najbolje bi ti bilo da krenes odavdeTrogdor je napisao(la):Posto ne igram bas mnogo taj tip igara,jel moze neko da mi kaze sta zapravo znaci DND ?
Offtopicfilipenko je napisao(la):A što se konkurencije tiče :trust:![]()
Lepo, lepo...filipenko je napisao(la):The official worldwide release date for NWN2 is September 2006.
http://nwn2forums.bioware.com/forums/viewtopic.html?topic=477040&forum=95
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari